jamk.fi

JAMK tarjoaa opiskelijoilleen kaksi väylää yrittäjyyteen:

JAMKin, Jyväskylän yliopiston, Gradian sekä Jyväskylän kaupungin perustama Jyväskylän Yritystehdas tarjoaa mahdollisuuksia ideointiin, innostumiseen, liikeidean kehittämiseen tai yrityksen perustamiseen osana muita opintoja.

Yli 20 vuotta toimineessa Tiimiakatemiassa voit tehdä kaiken saman ja suorittaa tutkinnon perustamalla yrityksen tiimin kanssa.

Rohkeus kasvaa tehdessä

Tutustu JAMKin tarjoamiin mahdollisuuksiin yrittäjyyden saralla!

Innostun, ideoin, yritän

Jyväskylän Yritystehdas tarjoaa JAMKin opiskelijoille erilaisia vaihtoehtoja heti opintojen alkutaipaleelta lähtien. Tutustu tarkemmin palveluihin opinto-oppaassa. Tarjolla ovat mm. Innovaatioviikko (2op), Unelmat+Inspiraatio! (3op), Innovate or Die! -kilpailu (2op) sekä NY Start Up (10op).

Tutustu

Kehitän tuote- tai liikeideaani

Onko sinulla idea yrityksestä tai vaikkapa tuotteesta? Jyväskylän Yritystehtaan palveluiden avulla JAMKin opiskelijat pääsevät kehittämään omia ideoitaan ammattilaisten avustuksella! Lue lisää palveluista opinto-oppaan sivuilta.

Tutustu

Kehitän yritystäni

Onko sinulla jo liiketoimintaa, jota haluaisit kehittää? JAMKin opiskelijat voivat osallistua Hautomo-toimintaan, jossa valmennusta ja oppimistehtäviä tehdään yrityskohtaisesti valmentajan kanssa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus hakea Pääomarahoitusta. Valmennus on tarjolla 12 kuukautta valmistumisen jälkeenkin.

Tutustu

Ilari Tervonen - Intotalo Oy

"Oman yrityksen ei tarvitse olla kovin iso, pienikin homma riittää, sillä siitä tulee opittua sellaisia avuja, joilla saa sen unelmatyöpaikan, tai tulee huomatuksi!"

Lue lisää

Matti Härkönen - Kasvun Roihu Oy - Osakas ja toimitusjohtaja

"Oma polkuni yrittäjyyteen on ollut hyvin monipuolinen ja vivahteikas. Olen hyödyntänyt paljon Tiimiakatemian metodeita, nojautuen paljon tiimeihin ja verkostoihin, sekä ydinosaamisen tunnistamiseen. "

Lue lisää

Piia Koivisto - Ompelupalvelut Piia Koivisto

"Jakamalla tietoa omista kokemuksista, vaikeuksista ja riemuista yrittäjyyden polulla voidaan tukea aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyyteen tähtääviä. Tiedon ja kokemusten jakaminen on tärkeää!"

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää

9.4.2015

Kasvuyrittäjyyttä kehittämässä

Kasvu Open auttaa yrityksiä kasvamaan. Sen ytimessä on kokeneiden yritysjohtajien halu tehdä­ konkreettisia toimia kasvavien yritysten tueksi. JAMK on mukana yrityksille maksuttomassa sparrausohjelmassa ja Kasvu Open -finaalissa.

7.4.2015

Tiimiakatemian Ulla Luukas palkittiin yhtenä maailman innovatiivisimmista johtajista

JAMKin yrittäjyyden koulutusyksikön Tiimiakatemian päävalmentaja Ulla Luukas valittiin maailman 50 innovatiivisimman johtajan joukkoon.

Lisätietoja

Luukas Ulla

Luukas Ulla

Päävalmentaja, Head Coach
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358505703089