Töihin Jamkiin

Edelläkävijät luovat uusia polkuja  Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme yhteistyötä yli 40 maassa koulutuksen ja hankkeiden parissa. Opiskelijoita meillä on 9 500 ja työllistämme noin 900 henkilöä. Korkeakoulussa työskentely on innostavaa ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. 

Haluatko luoda polkuja tulevaisuuteen? Tule meille luovaksi suunnannäyttäjäksi.

Ihmisiä istumassa ja keskustelemassa sohvilla. Taustalla kaupunkimaisemaa.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuutta

Jamkilaisena olet luova suunnannäyttäjä opiskelijoille ja työelämälle. Meillä teet asioita, joilla on merkitystä tulevaisuudessa  toimitpa sitten opetustyössä, projekteissa, tutkijana tai tuki- tai kehittämispalvelujen työntekijänä. Työtapamme ja -ympäristömme ovat innovatiiviset ja monialaiset. Meillä olet osa luovaa asiantuntijaverkostoa, jossa voit kehittää ja kehittyä.

Avoimet työpaikat

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin työpaikoihimme. Voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste

Henkilöstön viihtyvyys on meille tärkeää

Meille on tärkeää ylläpitää henkilöstömme hyvinvointia, viihtyvyyttä ja jaksamista, mikä tarkoittaa muun muassa yhdessä tekemistä ja normaalipituisia työpäiviä. Työnteko on tehty sujuvaksi: käytössämme on joustava etätyömahdollisuus, erityyppisiä moderneja tiloja työskentelyyn ja uusinta teknologiaa. 

Tuemme työssäviihtymistä ja jaksamista monin tavoin. Kattavat työterveyspalvelut, hyvä ergonomia ja laadukkaat työvälineet, taukoliikunta, Korkeakoululiikunnan tarjoamat tunnit sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedut ovat vain osa henkilöstöeduistamme.

Ympärilläsi ovat innostavat opiskelijat, iloiset ja motivoituneet työtoverit sekä kannustava esihenkilö, jolta saat työllesi varauksettoman tuen. Meillä saat kasvaa ja kehittyä työssäsi  kannustamme oman osaamisen kehittämiseen.

Moninaiset mahdollisuudet houkuttelivat minut tänne.

Artikkeli

Nina Viertorinne löysi uuden urapolun lehtorina

Nina Viertorinne päätyi Jamkille monen mutkan kautta, tehtyään ensin pitkän uran yrityspuolella markkinoinnin parissa. Nina on malliesimerkki jatkuvasta oppimisesta ja itsensä kehittämisestä, ja nykyisin hän hyödyntääkin aiempaa kokemustaan markkinoinnin lehtorina Jamkin liiketoimintayksikössä.

Artikkeli

Jatkuva oppiminen motivoi asiantuntija Tytti Pintilää

Jamkin hyväntuulinen, monelle tuttu alumnivastaava Tytti on työskennellyt Jamkissa monipuolisissa tehtävissä jo 13 vuoden ajan. Työssään hän arvostaa erityisesti lämminhenkistä yhteisöllisyyttä sekä Jamkin uudistavaa, aina eteenpäin pyrkivää asennetta.

Lisätietoja

Annukka Akselin

Henkilöstöpäällikkö, Human Resources Manager
Henkilöstöpalvelut, Human Resources
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358504132412