Töihin Jamkiin

Edelläkävijät luovat uusia polkuja - Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme yhteistyötä yli 40 maassa koulutuksen ja hankkeiden parissa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja työllistämme noin 900 henkilöä. Korkeakoulussa työskentely on innostavaa ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. 

Kaksi henkilöä istuu sohvalla ja keskustelee.

Avoimet työpaikat

Tiedot avoimista työpaikoista löytyvät Oikotie-palvelusta. Palveluun pääset klikkaamalla painiketta.

Avoimet työpaikat Oikotiellä

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

  • Koulutuksesta vastaava vararehtori

Haluatko seurata muiden jälkiä vai luoda polkuja muille? Tule meille Jyväskylän ammattikorkeakouluun rohkeaksi suunnannäyttäjäksi johtamaan ja kehittämään koulutustamme.

Haemme joukkoomme koulutuksesta vastaavaa vararehtoria. Tehtävä on täysin uusi, mikä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan menestyvän ja halutun korkeakoulun koulutuksen kehittämiseen.

Lue lisää tehtävästä ja hae viimeistään 7.10.

Katso oheinen video. Pääset tutustumaan koulutuksesta vastaavan vararehtorin tehtävään ja Jamkiin työyhteisönä rehtorimme Vesa Saarikosken ja henkilöstöpäällikkömme Annukka Akselinin johdattamana.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuutta

Luovuus rakastaa tiimityötä, vapaata ajattelua ja kokeiluja. Jamkilaisena olet luova suunnannäyttäjä opiskelijoille ja työelämälle. Meillä teet asioita, joilla on merkitystä tulevaisuudessa - toimitpa sitten lehtorina, tutkijana tai tuki- tai kehittämispalvelujen työntekijänä. Työtapamme ja -ympäristömme ovat innovatiiviset ja monialaiset. Meillä olet osa luovaa asiantuntijaverkostoa, jossa voit kehittää ja kehittyä. Tule tekemään kanssamme tulevaisuutta.

Moninaiset mahdollisuudet houkuttelivat minut tänne.

Lisätietoja

Annukka Akselin

Henkilöstöpäällikkö, Human Resources Manager
Henkilöstöpalvelut, Human Resources
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358504132412