Tilat ja tarjoilut Jamkista

Tarvitsetko tiloja tapahtumaasi?

Jamkista voit vuokrata toimivat tilat tarjoiluineen. Kampukset sijaitsevat Jyväskylässä keskustan alueella.

Lukuvuoden aikana, opetusvarausten ulkopuolella, on runsaasti vapaita aikoja esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Suomalaisen musiikkikampuksen tilamyynti tapahtuu Gradian kautta. Myös ravintolapalvelut voit tilata kauttamme.

Vuokrattavat tilat

Tila- ja ravintolapalvelut

Auditoriot

Nykyaikaisella av-tekniikalla varustetut auditoriotilat mahdollistavat suuremmankin seminaarin järjestämisen. Tilavuokrauksen lisäksi tapahtuman kokonaisvaltainen hoitaminen järjestyy naulakkopalveluista maittaviin kokoustarjoilun.

Tila- ja ravintolapalvelut

Aula- ja esittelytilat

Aula- ja esittelytilat soveltuvat moneen tarkoitukseen. Tilat ovat käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tila- ja ravintolapalvelut

GamePit Matara (Suljettu pysyvästi)

GamePit Matara sijaitsi Digi & Game Centerin tiloissa Tourulassa. Suljimme pelitilan pysyvästi kesäkuussa 2023 ja keskitimme GamePitien toiminnan Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle osoitteeseen Rajakatu 35.

Tila- ja ravintolapalvelut

GamePit Pro

GamePit Pro on huipputasokas e-urheilutila, joka on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Monipuolinen tila soveltuu esimerkiksi tiimien harjoittelukäyttöön, kokous- tai koulutustilaksi, yritysten ryhmäytymiseen tai kaveriporukan peli-iltaan.

Tila- ja ravintolapalvelut

Juhlatilat

Kampusten ravintoloiden ravintolasalit mahdollistavat erilaisten juhlatilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämisen erityisesti ilta- ja viikonloppuaikoina.

Tila- ja ravintolapalvelut

Koulutustilat

Opetukselta vapaina ajankohtina kampusten yleisopetus- ja koulutustilat ovat vuokrattavissa ulkopuoliseen koulutustoimintaan. Tilat on varusteltu nykyaikaisella av-tekniikalla.

Tila- ja ravintolapalvelut

Liikuntatilat

Viikonloppuina ja loma-ajankohtina Rajakadun liikuntasali on vuokrattavissa ulkopuoliseen käyttöön. Salista löytyy peiliseinä, joten sali soveltuu erinomaisesti tanssi- ja voimisteluliikunnan harrastamiseen.

Videokuvauspalvelut

Tilaa videokuvauspalvelua tapahtumaasi!

Asiantuntijapalvelut

Videokuvauspalvelut

Jamkin videokuvauspalveluiden kautta saat tallenteen tilaisuudesta tai voit järjestää suoran lähetyksen. Käytössämme on myös studio, jossa voimme kuvata esim. haastatteluja. Videokuvauspalvelu sisältää kuvaajan, kaluston ja editoinnin. 

Esiintyjiä tilaisuuksiin

Etsitkö esiintyjää tilaisuuteesi? Musiikkikampuksen opiskelijoista löytyy osaajia klassisesta musiikista pop/jazziin, kaikki musiikkityylit tulevat monipuolisesti katettua. Voit tiedustella esiintyjää kokouksiin, illanviettoihin, häihin ja muihin juhlallisuuksiin. Kokoonpanoja on tarjolla solisteista ja itseään säestävistä trubaduureista duoihin, trioihin, bändeihin ja lauluyhtyeisiin.

Myyntipalvelussa olemme sinua varten

Meiltä voit tehdä tilavaraukset erilaisiin tilatarpeisiin ja voimme suunnitella juuri sinulle sopivan palvelupaketin kyseiseen tilaisuuteen.

Yhteystiedot

Ravintolapalvelut

Kampusten ravintolat tarjoavat maukasta ruokaa ja hyvää palvelua lounasruokailusta juhlatilaisuuksiin. Viihdy seurassamme lounastaen, nauti herkullisista kokoustarjoiluista tai vietä mukava juhlatilaisuus hyvän illallisen merkeissä. Ravintolapalvelut toteuttaa Juvenes Oy.