Tutkinto-opiskelija

Tutkinto-opiskelija

Ohjeet koko opintojesi taipaleelle. Ajankohtaiset asiat löydät opiskelijaintrasta.

Sisällöt aihepiireittäin

Opiskelu

Opiskelusi tärkeimmät ohjeet jokaiseen vaiheeseen.

Hyvinvointi ja arki

Tästä osiosta löydät hyvinvoinnin ja opiskelun tuen palvelut sekä opiskelijan arkeen liittyvät asiat. Jamkin opiskeluhyvinvointia tukevaa toimintaa suunnitellaan opiskeluhyvinvointiryhmässä, jossa on mukana myös opiskelijaedustus. Tutustu hyvinvointi ja arki -sisältöön alla olevista linkeistä!

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys on tärkeä osa nykypäivän työelämää tulevasta ammatista ja toimenkuvasta riippumatta. Opiskelijana sinulla on monia vaihtoehtoja kehittää kansainvälistä osaamistasi opintojesi aikana. Voit lähteä ulkomaille tai kartuttaa kansainvälistä osaamistasi Jamkista käsin.

Löydä oma tapasi kansainvälistyä!

Työelämä ja yrittäjyys

Korkeakouluopiskelussa on vuoropuhelua työelämän kanssa esimerkiksi alumnien kautta. Alumina olet meille tärkeä yhteisön jäsen, joten muista liittyä alumniksi valmistuttuasi.

Työelämän tuntemuksesi ja verkostosi rakentuvat opintojesi aikana käytännön työtehtävissä ja erilaisten vierailujen yhteydessä. Myös yrittäjyys on varteenotettava uravaihtoehto, johon Jamk tarjoaa monenlaista tukea. Uskallatko olla yrittämättä?

Opiskelijayhteisö

Mikä on opiskelijayhteisösi? Se voi olla vaikkapa toimimista opiskelijakunta JAMKOssa tai erilaisten palvelujen hyödyntämistä kampuksilla.