Ajankohtaista Jamkissa

Lue Jamkin tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset artikkelit sekä tutustu Jamkin tapahtumiin.

Uutiset

18.6.2024

Sääennusteille uutta käyttöä: Jamk kehittää ratkaisuja energiajärjestelmän haasteisiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yli 2 miljoonaa rahoitusta saaneessa hankkeessa tutkitaan data-analytiikan ja kyberturvallisuuden ratkaisuja, joilla voisi kehittää kestävää energiajärjestelmää.

14.6.2024

Liikkuvan varhaiskasvatus -toiminnan ulkoinen arviointi: Liikkuva varhaiskasvatus on merkittävästi lisännyt mahdollisuuksia tukea lasten liikkumista

Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan ulkoisessa arvioinnissa (2024) todetaan, että Liikkuva varhaiskasvatus on edistänyt merkittävästi liikkumista tukevaa toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa.

14.6.2024

Suomen kyberosaamiskeskus FICEC isännöi kansainvälistä kyberturvallisuuskonferenssia

Konferenssi kokoaa yhteen 150 tutkijaa ja opiskelijaa ympäri maailmaa. 27.–28.6. järjestettävää konferenssia isännöi Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Suomen kyberosaamiskeskus.

Tapahtumat

31.7.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Mitä avoimessa opiskelu maksaa? Tule kuulolle infotilaisuuteen, jossa mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Nyt on tilaisuus kysyä!

2.8.

BusinessRally -tapahtuma: rahoituspaneeli

Rahoituspaneeli on osa Jamkin Kuntoutusinstituutin ja Suomen Yrityskehitys Oy:n perustamaa Monialainen kuntoutus -kehitysohjelmaa. Tämän vuoden Rahoituspaneelin teemana on hyvinvointi ja kotona asumisen tuki.

19.8.-31.8.

Back to Campus -viikot

Hei jamkilainen, tervetuloa kampuksille nauttimaan kampuselämästä! Back to Campus viikkojen aikana pääset tutustumaan kampuksiemme tiloihin sekä siellä toimiviin palveluihin - sekä nauttimaan yhteisestä ohjelmasta!

20.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

26.8.

infotilaisuus röntgenhoitajan opinnoista

Tammikuussa alkavan AMK-tutkintokoulutuksen lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti Jyväskylässä arkipäivisin. Röntgenhoitajakoulutuksen tärkeimpinä yhteistyökumppaneina toimivat Keski-Suomen hyvinvointialue sekä julkisten ja yksityisten palveluntarjoajien terveydenhuollon yksiköt.

27.8.

Infotilaisuus bioanalyytikon opinnoista

Koulutuksen infotilaisuus Jamkin tiloissa Jyväskylässä järjestetään 27.8.2024 alkaen klo 16.30. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.