Ajankohtaista Jamkissa

Lue Jamkin tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset artikkelit sekä tutustu Jamkin tapahtumiin.

Uutiset

22.3.2023

Oppilaitosten hyvinvointi keskiössä Kamerat auki! -podcasteissa 

Vuorovaikutus verkossa - hyvinvointia oppilaitokseen -tutkimus- ja kehittämisprojekti toteutettiin 2022–2023. Ammatillisille oppilaitoksille toteutetun valmennuksen havainnot koottiin podcast-sarjaksi, joka on vapaasti kuunneltavissa.

21.3.2023

Jamk ja Caverion luovat tulevaisuuden asiantuntijoille uusia urapolkuja kumppanuusyhteistyöllä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Caverion Industria Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo työelämän tarpeet lähemmäs opetuksen suunnittelua sekä edistää opiskelijoiden opinnäytetyö-, harjoittelu- ja työllistymismahdollisuuksia.

16.3.2023

Vinkki julkaisijalle: Saalistajat

Julkaisukanavan valinnalla on merkitystä, kun olet kiinnostunut omasta vaikuttavuudestasi asiantuntijana.

14.3.2023

Poimi piirrosvideo käyttöösi ja vakuuta kokouspöydässä

Vape-hankkeen julkaisema piirrosvideo kiteyttää opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman työhyvinvointihankkeen keinoja ja tuloksia valtakunnallisesti jatkokehiteltäväksi erilaisiin työyhteisöihin.

14.3.2023

Vastuullista koulutuksen kehittämistä vuonna 2022

Jamkin Koulutuksen kehittämisen katsaus summaa kehittämistyömme kestävyyden ja vastuullisuuden saralla ja antaa näytteitä osaamisestamme. Julkaisu on suunnattu korkeakoulujen opettajille ja koulutuksen kehittämisen parissa työskenteleville.

14.3.2023

Kirjavinkki: Kirjallisuuskatsaus metodina, opinnäytetyön osana ja tekstilajina

Vilkan teos antaa kattavan käsityksen siitä, millaista orientaatioita kirjallisuuskatsaus tutkimusmenetelmänä tekijältään vaatii.

Tapahtumat

27.3.

Vastuullisen johtamisen iltapäivä

Vastuullisen liiketoiminnan merkitys työelämässä korostuu. Jamkin Liiketoimintayksikön YAMK-alumneille suunnattu iltapäivä tarjoaa ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja kestävän kehityksen tavoitteiden edistämisestä organisaatioissa!

28.3.-29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitus

Suomalaiset elintarviketuotannon ja -jakelun toimijat kehittävät kyberturvallisuusvalmiutta elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksessa.

28.3.

3D-tapahtuma

Oletko kiinnostunut 3D-tulostamisesta? Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan 3D-tapahtumaan 28.3. Viitasaaren Digikeskukseen!

28.3.

Näkökulmia luovan alan tulevaisuuteen sekä luoviin työllistymispolkuihin!

Lookout-hankkeen työelämätempaus huipentuu Hannikaissalissa 28.3.2023 klo 13-15.30 järjestettävään Luovat Radikaalit -tapahtumaan!

28.3.

SamPo-webinaarisarja: Turvallisen yhdessä ohjauksen rakentuminen

SamPo-projekti toteuttaa kevään 2023 aikana kahdeksanosaisen webinaarisarjan.

29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä

Toivotamme elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun kyberharjoituksista kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot lämpimästi tervetulleiksi vierailupäivään!