Tutkinto-opiskelija

Uusi opiskelija

Tärkeät ohjeet sekä hyödyllistä tietoa opiskelun alkutaipaleelle.

Uusi tutkinto-opiskelija

Hienoa saada sinut joukkoomme! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan opiskelupaikkasi vastaanottamiseksi.

Uusi siirto-opiskelija

Siirtohaussa valittu tutkinto-opiskelija - onnea uudesta opiskelupaikasta! Noudata näitä ohjeita ja päivämääriä opiskelupaikkasi varmistamiseksi.

Uusi avoimen väylän opiskelija

Tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta valittu uusi opiskelija - tervetuloa! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan.

Uusi toisen asteen väylän opiskelija

Tutkinto-opiskelijaksi toisen asteen väylän kautta valittu uusi opiskelija - tervetuloa! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan.

Alkuun avoimen opinnoissa

Ennen opintojen alkua saat opintokirjeen sähköpostitse. Se sisältää vahvistuksen opintojen alkamisesta, tietoa aikataulusta sekä yhteystiedot.

Uudelle ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijalle

Ammatillisen korkeakoulun uuden opiskelijan sivusto.

Tietoa opiskelun alkutaipaleelle

Maksuttomat sovellukset opiskelijoille

Office365 ProPlus

JAMKin opiskelijana saat Office-sovellukset käyttöösi maksutta. Office-paketti sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, InfoPath, Access, Skype for Business, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen viiteen laitteeseen (pc/mac/mobiililaite) ja käyttöoikeus on voimassa opintojen ajan. Miten - katso ohje Helpdeskistä.

Tuudo mobiilisovellus

Arki muuttuu kerralla helpommaksi, kun löydät kaikki tärkeimmät opinnoissa tarvitsemasi palvelut puhelimestasi. Tuudosta löydät mm. oman lukujärjestyksesi ja kurssi-ilmoittautumisen. Tuudo toimii Android- ja iOS-mobiililaitteissa ja sen voi ladata Google Play Storesta, Apple App Storesta sekä Huawei AppGallerysta.

Muita hyödyllisiä työvälineitä

Tutustu jo nyt myös muihin opiskelijan monipuolisiin työvälineisiin ohjeineen. Täältä löydät oppijan työkalut, mm. verkko-opintoihin mainioita vinkkejä: Oppimista tukevat työkalut ja ohjeet.