Tutkinto-opiskelija

Uusi siirto-opiskelija

Hienoa saada sinut joukkoomme! Jotta saat opintosi Jamkissa alkuun, etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

1. Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Muista ottaa paikka vastaan Opintopolku.fi -palvelussa  31.7.2023 klo 15.00 mennessä.

Opintopolku.fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä Hakijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 31.7. klo 15.00 mennessä.

2. Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään 31.7.2023 klo 15.00. 

Voit ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi vain perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti on toimitettava 31.7. klo 15.00 mennessä. 

Huom! Kun otat siirtopaikan vastaan ja ilmoittaudut, aikaisempi opiskeluoikeutesi loppuu kuluvan lukukauden loppuun mennessä (aiemmassa korkeakoulussa).  Osa korkeakouluista erottaa opiskelijan automaattisesti hänen siirtyessään toiseen korkeakouluun ja joissakin korkeakouluissa opiskelijoiden tulee itse hoitaa eroaminen.  

3. Toimita siirron liitteet

Voit liittää Oma Opintopolku -palvelussa hakemuksellesi lopullisen suomenkielisen ja englanninkielisen opintosuoritusotteen viimeistään 15.8.2023. Jos olet lukuvuosimaksuvelvollinen, sinun tulee toimittaa päivitetty opintosuoritusote joko suoraan Opintopolun hakemuksellesi, tai Jamkin Opiskelijapalveluihin viimeistään 15.8.2023.

Jos et liitä opintosuoritusotteitasi hakemuksellesi, muistathan kuitenkin toimittaa opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi hyväksilukukirjauksia varten heti opintojesi alussa, jotta opintosi voivat jatkua Jamkissa sujuvasti siirtymisesi jälkeen. Erotodistusta ei tarvitse toimittaa, sillä opinto-oikeus katkaistaan aiemmasta ammattikorkeakoulusta automaattisesti ammattikorkeakoulujen siirto-opiskelijatietojen perusteella.

4. Nouda Jamkin käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksen noutaminen on mahdollista tammikuussa, kun sinulle on luotu opinto-oikeus. Voit katsoa käyttäjätunnuksesi sekä asettaa uuden salasanan, kun olet saanut sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan, että opiskelupaikkasi on rekisteröity tai että tunnus on haettavissa Salasanan vaihtopalvelusta.

Lue Jamkin verkon käyttösäännöt ja käyttäjätunnuksen ohje. Salasanan vaihtopalvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

5. Kirjaudu Elmoon

Elmo-intraan pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Elmo on Jamkin virallinen tiedotuskanava, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. uutiset, tapahtumat ja opiskelijoille suunnatut harjoittelu- ja työpaikat.

6. Liity JAMKOn jäseneksi (vapaaehtoinen)

Opiskelijakunta JAMKO on sinun tukenasi koko opiskelusi ajan. JAMKO on Jamkin opiskelijoiden etujärjestö ja oma yhteisö, joka edistää sinulle tärkeitä asioita, pitää huolta oikeuksistasi ja tuo opiskelijan ääntä Jamkin päätöksentekoon. Lisäksi JAMKO järjestää tapahtumiaa, palveluita ja rahanarvoisia etuja jäsenilleen. Jäseneksi liittyessäsi saat virallisen opiskelijakortin, jolla saat kaikki valtakunnalliset opiskelija-alennukset, mutta myös JAMKOn neuvottelemat edut. Jäseneksi voi liittyä tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskeleva Jamkin opiskelija. 

Lue lisää JAMKOn sivuilta ja liity jäseneksi.