Palvelut

Etsitkö luovaa ja luotettavaa tekijää yrityksesi liiketoiminnan tai kehitystyön tueksi? Jamk on arvostettu työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla. 

Palveluksessasi

Jamk on luova suunnannäyttäjä, joka avaa uusia polkuja yrityksille. Lähde mukaan kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

Yrityksille ja organisaatioille

Osaavat asiantuntijamme, opiskelijat ja verkostot ovat käytössäsi.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme ja monipuoliset tilamme ovat käytössäsi neljällä kampuksellamme Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Rakennamme osaamisesta kilpailukykyä.

Avainasiakkuudet

Avainasiakkuus lisää yritysten näkyvyyttä kampuksilla ja tukee työnantajamielikuvaa. Tavoitteena on syventää kokonaisvaltaista yhteistyötä, luoda ratkaisuja yrityksen tarpeisiin sekä rakentaa uusia yhteistyön muotoja.

Koulutuksen ja kehittämisen palvelut

Onko tavoitteenasi organisaatiosi tai oman tiimisi osaamisen kehittäminen? Tarjoamme koulutuksen ja kehittämisen palveluja kahdeksalla alalla. Rakenna kilpailukykysi uuteen kasvuun yhdessä Jamkin asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa, Suomessa

Tuotekehitys-, testaus- ja analysointipalvelut

Laboratorio- ja testaustilamme ovat palveluksessasi Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Jamk antaa välineet uuden kokeiluun ja tarjoaa innovatiiviset ratkaisut luovalla otteella. Tutustu ja ota yhteyttä!

Opiskelijaprojektit​ ja -työvoima

Tarjoamme tutkimus- ja analyysipalveluita asiantuntija- ja opiskelijatoteutuksena. Tuo yrityksesi tai organisaatiosi kehittämishaaste monialaisten opiskelijatiimien ratkottavaksi tai rekrytoi opiskelijamme harjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen.

Tutustu myös

Järjestätkö tapahtumaa? Tarvitsetko kirjastopalveluita tai käännöksiä? Tutustu myös tila- ja tapahtumapalveluihin, kirjastoon ja kielikeskukseen.

Tilat ja tarjoilut Jamkista

Tarvitsetko tiloja tapahtumaasi? Jamkista voit vuokrata toimivat tilat tarjoiluineen.

Kulttuuripalvelut

Jamkin musiikin koulutus toimii Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkatu 18 - 22. Hyödynnä musiikin koulutuksen osaamista ja monipuolisia palveluita. Koulutustarjontamme takaa sen, että kaikki musiikkityylit tulevat katettua.

Kirjasto

Kirjasto on kaikille avoin. Tervetuloa!

Kielikeskus

Kielikeskus toteuttaa kaikille Jamkin opiskelijoille tutkintoihin kuuluvan kielten ja viestinnän opetuksen. Lisäksi tarjoamme mm. vapaasti valittavia eri kielten opintojaksoja sekä kielitaitoa ja kielten opiskelua tukevia opintojaksoja.

Palvelumyynnin yhteystiedot

Juha Hautanen

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406412950

Jarno Lötjönen

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
IT-Instituutti, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358406565240

Kare Norvapalo

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405196091

Erica Svärd

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358504390821