Palvelut

Etsitkö luovaa ja luotettavaa tekijää yrityksesi liiketoiminnan tai kehitystyön tueksi? Jamk on arvostettu työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla. 

Palveluksessasi

Jamk on luova suunnannäyttäjä, joka avaa uusia polkuja yrityksille. Lähde mukaan kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

Yrityksille ja organisaatioille

Osaavat asiantuntijamme, opiskelijat ja verkostot ovat käytössäsi.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme ja monipuoliset tilamme ovat käytössäsi neljällä kampuksellamme Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Rakennamme osaamisesta kilpailukykyä.
Koulutus ja kehittäminen

Koulutus ja kehittäminen

Onko tavoitteenasi organisaatiosi tai oman tiimisi osaamisen kehittäminen? Tarjoamme koulutukseen ja kehittämiseen palveluja kahdeksalla alalla. Rakenna kilpailukykysi uuteen kasvuun yhdessä Jamkin asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa, Suomessa
Kumppanuusyhteistyö

Kumppanuusyhteistyö

Kumppanuusyhteistyö on Jamkin ja yrityksen välistä kokonaisvaltaista yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyön systemaattisuutta, tuoda laaja-alaisia ratkaisuja yrityksille ja rakentaa uusia yhteistyön muotoja.
Opiskelijaprojektit​

Opiskelijaprojektit​

Tunnistatko avainkilpailijasi? Mitä mysteryshoppaaja tuumaisi yrityksenne palveluista? Milloin viimeksi asiakkaidenne tyytyväisyyttä on arvioitu? Tarjoamme tutkimus- ja analyysipalveluita asiantuntija- ja opiskelijatoteutuksena.
Tuotekehitys, testaus ja analysointi

Tuotekehitys, testaus ja analysointi

Laboratorio- ja testaustilamme ovat palveluksessasi Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Jamk antaa välineet uuden kokeiluun ja tarjoaa innovatiiviset ratkaisut luovalla otteella. Tutustu ja ota yhteyttä!

Tutustu myös

Järjestätkö tapahtumaa? Tarvitsetko kirjastopalveluita tai käännöksiä? Tutustu myös tila- ja tapahtumapalveluihin, kirjastoon ja kielikeskukseen.

Tilat ja tarjoilut Jamkista

Tilat ja tarjoilut Jamkista

Tarvitsetko tiloja tapahtumaasi? Jamkista voit vuokrata toimivat tilat tarjoiluineen.
Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelut

Jamkin musiikin koulutus toimii Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkatu 18–22. Hyödynnä musiikin koulutuksen osaamista ja monipuolisia palveluita. Koulutustarjontamme takaa sen, että kaikki musiikkityylit tulevat katettua.
Kirjasto

Kirjasto

Kirjasto on kaikille avoin. Tervetuloa!
Kielikeskus

Kielikeskus

Kielikeskus toteuttaa kaikille Jamkin opiskelijoille tutkintoihin kuuluvan kielten ja viestinnän opetuksen. Lisäksi tarjoamme mm. vapaasti valittavia eri kielten opintojaksoja sekä kielitaitoa ja kielten opiskelua tukevia opintojaksoja.
Videokuvauspalvelut

Video- ja kuvauspalvelut

Videokuvauspalvelut

Jamkin videokuvauspalveluiden kautta saat tallenteen tilaisuudesta tai voit järjestää suoran lähetyksen. Käytössämme on myös studio, jossa voimme kuvata esim. haastatteluja. Videokuvauspalvelu sisältää kuvaajan, kaluston ja editoinnin. 

Palvelumyynnin yhteystiedot

Jari Kalavainen

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884

Mika Karjalainen

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358405748012

Kare Norvapalo

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405196091

Erica Svärd

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358504390821