Kulttuuripalvelut

Jamkin musiikin koulutus toimii Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkatu 18 - 22. Hyödynnä musiikin koulutuksen osaamista ja monipuolisia palveluita. Koulutustarjontamme takaa sen, että kaikki musiikkityylit tulevat katettua. 

Harjoitusmusiikkiopisto

Löydä uusi harrastus tai virkistä vanhoja taitoja Jamkin Harjoitusmusiikkiopistossa, jossa voit opiskella useiden eri instrumenttien soittamista. Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Tapahtumakalenteri

Jamkin musiikin tutkinto-ohjelman konsertit tarjoavat musiikillisia elämyksiä kaikenikäisille sekä monenlaisesta musiikista pitäville, aina lied-konserteista rokkikeikkoihin, sooloesityksistä suurempiin tuotantoihin. Kalenterissa myös Suomalaisen musiikkikampuksen muu tapahtumatoiminta.

Esiintyjiä tilaisuuksiin

Etsitkö esiintyjää tilaisuuteesi? Jamkin musiikin tutkinto-ohjelman opiskelijoista löytyy osaajia klassisesta musiikista pop/jazziin, kaikki musiikkityylit tulevat monipuolisesti katettua. Voit tiedustella esiintyjää kokouksiin, illanviettoihin, häihin ja muihin juhlallisuuksiin. Kokoonpanoja on tarjolla solisteista ja itseään säestävistä trubaduureista duoihin, trioihin, bändeihin ja lauluyhtyeisiin.

Cantinovum

Kamarikuoro Cantinovum on vuonna 1989 perustettu sekakuoro, jonka tavoitteena on tehdä taiteellisesti korkeatasoista musiikkia ja kehittää kuoron moni-ilmeistä sointia. Cantinovumia johtaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kuoronjohdon lehtorina toimiva Rita Varonen. Cantinovumin ohjelmisto koostuu orkesteri- ja a cappella -teoksista, renessanssista aina moderniin musiikkiin.

Suomalainen musiikkikampus

Suomalainen musiikkikampus on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian muodostama musiikkikoulutuksen ja -tutkimuksen osaamiskeskittymä. Suomalaisen musiikkikampuksen tapahtumatoiminta on monipuolista, ja kampuksen opiskelijoilla on laajat mahdollisuudet opiskella ristiin eri oppilaitoksissa.

Lisätietoja

Eva Halme

Päällikkö musiikki, Head of Department Music
Musiikki, Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358407276424

OPH:n toteutukset: Taidetoiminnan ja taidekasvatuksen teemat

Tule mukaan Opetushallituksen maksuttomiin koulutuksiin.

Musiikin digitaaliset liiketoimintaympäristöt ja yrittäjyys 15 op -koulutus

Koulutus lisää osallistujien musiikin digitaaliseen toimintaympäristöön ja siinä toimimiseen liittyviä työelämä- ja yrittäjyystaitoja.

Opiskelijatarina

Yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksesta uusia välineitä työhön

Saara Tallqvist valmistui Jamkin yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksesta vuonna 2022. Lue Saaran mietteet koulutuksen annista ja ajatukset Suomalaisesta musiikkikampuksesta inspiroivana opiskeluympäristönä.

Luovuutta Suomalaisella musiikkikampuksella

Tutustu asiantuntijoihimme!