jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja henkilöstöä noin 600. 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

20.11.2017

Perhepalveluiden asiakkaille tukea vanhemmuuden ohella työllistymiseen

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) esitti marraskuisten Neuvolapäivien avajaispuheessaan mahdollisuutta yhdistää neuvolapalveluihin pienten lasten äitien työllistymistä tukevia palveluita

16.11.2017

Kuntoutusohjauksen koulutus juhlii pyöreitä vuosia

Kuntoutuksen ohjauksen (AMK) koulutus Suomessa ja JAMKissa täyttää 20 vuotta. Juhlaseminaarissa 8.12.2017 kuullaan kuntoutuksen asiantuntijoiden puheenvuoroja. Seminaari tarjoaa myös mahdollisuuden tavata vanhoja opiskelukavereita ja verkostoitua kuntoutuksen eri toimijoiden kanssa.

15.11.2017

Palautetta ja kokemuksia YAMK-tutkinnoista

Kesällä 2017 tehtiin järjestyksessään neljäs seuranta JAMKista YAMK-tutkinnon suorittaneille (7/2014-6/2016 valmistuneet). Sillä selvitettiin opiskelijoiden motiiveja ja tavoitteita tutkintoon liittyen, opintojen vaikutusta osaamiseen, työtehtäviin ja uraan sekä opiskelijoiden kokemuksia koulutuksesta ja osaamistarpeista.

14.11.2017

Uusi vastuullisen matkailun tuotekehityskoulutus alkaa JAMKissa

Globaali kilpailu ja muuttuvat kuluttajakäyttäytymisen trendit matkailussa vaativat alan toimijoilta innovatiivisia ratkaisuja. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa vuonna 2018 alan ammattilaisille korkeakouludiplomikoulutusta, jolla vastata toimintaympäristön muutoksiin.

10.11.2017

Yrittäjyysopintoja Venäjälle

Liiketoimintayksikkö järjestää Siperiassa Nizhnevartovsk State Universityssä noin 60 opiskelijalle yrittäjyysopintoja 13.-17.11.2018.

8.11.2017

Älykästä maantietä viedään Kroatiaan keskisuomalaisella osaamisella

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, etätunnistukseen erikoistunut Aksulit Oy ja Jyväskylän ammattiopisto tekevät yhteistyössä kroatialaisen Zagrebin yliopiston kanssa pilotteja älykkäistä liikennemerkeistä Kroatian maanteille. Menetelmä tulee säästämään työaikaa, sillä liikennemerkkien tarkastusnopeus kasvaa moninkertaisesti.

Näytä lisää

JAMK somessa

Huomenna koko musakampuksen yhteinen open stage, järjestäjinä Pedaali ja Trioli yliopistolta, Jammaus JAMKilta ja Tuuba JAO:lta. Tervetuloa :) #musiikkikampuksenkaikuja #suomalainenmusiikkikampus
Huomenna tiistaina luvassa matinea Hannikaissalissa klo 16. Tervetuloa :) #musiikkikampuksenkaikuja #suomalainenmusiikkikampus
Valtavan pitkässä kahden kotiottelun voittoputkessa seilaava JBA kohtaa keskiviikkoillassa FoKoPo:n, tuon Kanta-Hämeen helmen perinteikkään koripalloylpeyden. Vapaalippuja jaossa JAMK:n Rajakadun toimipisteellä tiistaina 22.11 klo 10-13, samalla voit osallistua kisaan ja voittaa ajattoman tyylikkäitä JBA-tuotteita! Pelissä mukana ja kuvassa keskimmäisenä JAMKin urheiluliiketoiminnan opiskelija Miikka!
Nyt olisi hyvä työpaikka tarjolla! 😊
Huomenna on mahdollisuus nähdä taitavia muusikkoja Hannikaissalissa ihan ilmaiseksi! Lavalla nähdään Sini Aaltio, Aino Erola, Johanna Mattila, Ilona Kurvinen sekä Eliisa Suni! Konsertti alkaa klo 16 ja siihen on vapaa pääsy! Lämpimästi tervetuloa!
SUUNTA-hanke: Perhepalveluiden asiakkaille tukea vanhemmuuden ohella työllistymiseen. Asiaa pohti myös @AnnikaSaarikko Neuvolapäivillä. https://t.co/33B1icJTOD
Rumpujen pärinää kiitos, sillä nyt seuraa jotain jännittävää ja ennenkuulumatonta!!! 🙈🙉🙊 · EduFuturan viestintätiimiillä on ilo ja kunnia paljastaa, että olemme teidän iloksenne suunnitelleet oman EduFutura-joulukalenterin! Kalenteria pääsee seuraamaan meidän some-kanavilla Instagramissa ja Facebookissa. Muistakaa tsekata joka päivä, ties mitä mahtavaa ja yllättävää on tulossa! 😉 · Tämän ilouutisen kunniaksi pistetään käyntiin arvonta! Puuttuko sulta vielä herkkujoulukalenteri? Kommentoi tätä julkaisua - kerro vaikkapa mitä eniten odotat joulussa tai tägää kaveri, jonka pitää ehdottomasti myös osallistua - ja olet mukana kuvan Kinder Maxi Mix -joulukalenterin arvonnassa! 🎅🍫 · Kalenteri arvotaan kaikkien kommentoijien kesken maanantaina 27.11. Onnea kaikille arvontaan, ja koittakaa malttaa odottaa vielä joulukuun alkuun! 😛 #edufutura #studentjkl #jyväsKYLLÄ #joulukalenteri #joulukuu #jouluonjoovella #arvonta #suklaata #kinderschokolade
Olympiauimari takoo hurjia harjoitusmääriä, työskentelee kuntapoliitikkona ja opiskelee auttaakseen muita – Ari-Pekka Liukkonen löytää kiireestä vastapainon urheilulleyle.fiAri-Pekka Liukkonen tähtää määrätietoisesti menestykseen sekä altaassa että sen ulkopuolella.
– Olen sen verran voitontahtoinen, etten ikinä halua hävitä kenellekään. Oli kisa mikä kisa, lähden aina voittamaan, JAMKissa opiskeleva uimari Ari-Pekka Liukkonen kiteyttää YLE:n jutussa. Tästä asenteesta ei voi olla tykkäämättä. 🏊‍♂️💪
Näytä lisää

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

      Diploma Supplement Label 2013 - 2016