Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, suomenkieliset koulutukset 15. - 30.3.2023
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023

Ajankohtaista Jamkissa

14.3.2023

Vastuullista koulutuksen kehittämistä vuonna 2022

Jamkin Koulutuksen kehittämisen katsaus summaa kehittämistyömme kestävyyden ja vastuullisuuden saralla ja antaa näytteitä osaamisestamme. Julkaisu on suunnattu korkeakoulujen opettajille ja koulutuksen kehittämisen parissa työskenteleville.

13.3.2023

Kevään toinen yhteishaku alkaa 15.3. – Jamkissa paikkoja 1070 opiskelijalle

Korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun hakuaika suomenkielisiin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 15.3.2023. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 1070 aloituspaikkaa seitsemällä eri alalla.

8.3.2023

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun etenee: valinnat julkaistaan maaliskuun lopulla

Haku Jamkin ammatillisen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen etenee. Hakemuksia koulutuksiin tuli yhteensä 1 245. Parhaillaan hakemuksia tarkastetaan, ja valinnat julkaistaan maaliskuun lopulla.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

9.3.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston maksuttomalta tekoälyn verkkokurssilta työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja yliopisto tarjoavat kaikille avoimen tekoälyn verkkokurssin. Kurssi on suunnattu erityisesti teollisuuden yrityksille, mutta se soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille.

17.2.2023

Ruokaketjun datasta uutta liiketoimintaa - DataSpaceHackathonissa mukana seitsemän kovaa tiimiä

DataSpaceHackathon eteni tänään kickoff-vaiheeseen. Kisassa on mukana seitsemän tiimiä, joilla on tavoitteena kehittää uusia hyödyntämistapoja DataSpace Europen kehittämän datanvälityspalvelu Tritomin tarjoaman yhteisöllisen datan hyödyntämiseksi.

9.2.2023

Johtava tutkija Sirpa Laitinen-Väänänen: Verkossa syntyy kokemus vuorovaikutuksen rajoittuneisuudesta

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu toteutti Vuorovaikutus verkossa – hyvinvointia oppilaitokseen (HyPe) -valmennus- ja tutkimuspilotin yhdessä 10 ammatillisen oppilaitoksen kanssa. Sen ydinteemana oli yhteisöllisyyttä vahvistava verkkoympäristössä tapahtuva vuorovaikutus.

Tapahtumat

21.3.

SamPo-webinaarisarja: Maahanmuuttajataustaiset opiskelijat ja erityinen tuki

SamPo-projekti toteuttaa kevään 2023 aikana kahdeksanosaisen webinaarisarjan.

21.3.

Osaaminen ponnistaa hyvinvoinnista! -seminaari

Osaaminen ponnistaa hyvinvoinnista! -seminaari järjestetään 21.3.2023 hybridisti Haaga-Helian Pasilan kampuksella ja verkossa. 

21.3.

Modernien tekoälyratkaisujen ja datalähteiden hyödyntäminen Keski-Suomessa

Kiinnostaako modernit tekoälyratkaisut ja datalähteiden hyödyntäminen? Tutkimme ja kehitimme yritysten toimintamalleja digitalisaation tukemiseksi data-analytiikan ja tekoälyn avulla. Osallistu webinaariin kuulemaan Tieto tuottamaan -hankkeen tuloksista!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.