Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Aloita opinnot avoimessa
Aloita opinnot avoimessa
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 01/2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 03/2024

Ajankohtaista Jamkissa

7.6.2023

Kansallisessa kyberharjoituksessa iskettiin kansalaisille tuttuihin verkkopalveluihin

Valtionhallinnon toimijat hioivat teknisiä ja yhteistoiminnallisia taitojaan Kansallisessa kyberturvallisuusharjoituksessa (KYHA).

29.5.2023

Jamkin opiskelijatiimi palkittiin Euroopan suurimmassa pelialan konferenssissa

Nordic Game Awards -palkintogaala järjestettiin osana Malmössa, Ruotsissa toteutettua Nordic Game Conference -tapahtumaa. Jamkin opiskelijatiimi palkittiin palkintogaalassa Game Jam -kategorian parhaana.

26.5.2023

AMK-valintakokeet Jamkin pääkampuksella 29.5.–1.6.2023

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaun AMK-valintakokeet järjestetään 29.5.–2.6.2023 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle valintakokeisiin on ilmoittautunut n. 3800 hakijaa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

6.6.2023

Merkittävä EU-tutkimushanke yhdistää tekoälyn terveyden edistämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on mukana Euroopan unionin Horisontti Eurooppa -ohjelman SmartCHANGE-tutkimushankkeessa, jossa hyödynnetään tekoälyä pitkäaikaisen terveystiedon seurannassa.

5.6.2023

Uutta avointa tietoa liikuntajärjestöistä ja urheiluseuroista

Kuinka paljon liikuntajärjestöille myönnetään valtion avustusta? Mikä on naisten osuus liikuntajärjestöjen johdossa? Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on julkaissut uuden Liikunnan järjestötietokannan sekä täysin päivitetyn version suomalaiset urheilu- ja liikuntaseurat kokoavasta Seuratietokannasta.

23.5.2023

Parempaa työssä jaksamista opettajille ja varhaiskasvattajille

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön työssä jaksamiseen, työkykyyn ja palautumiseen on etsitty ratkaisuja. Työhyvinvointikokeiluja on tehty neljässä kaupungissa, ja malleja voidaan hyödyntää valtakunnallisesti.

Tapahtumat

7.6.

Yrittäjien yhteinen hyvinvointipäivä 7.6.2023

Tule virkistäytymään ja verkostoitumaan yhdessä muiden yrittäjien kanssa Peurunkaan! Ilmaisessa tilaisuudessa asiaa työhyvinvoinnista ja muutoskyvykkyydestä sekä monipuolista ohjattua toimintaa. 

7.6.-8.6.

AgriVenture Finland 2023

Tervetuloa vauhdittamaan kestävien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönottoa ruokaketjussa ja alkutuotannossa.

8.6.

Ammatillisen opettajankoulutuksen orientaatioiltapäivä 8.6.

Ammatillisen opettajankoulutuksen orientaatioiltapäivään ovat tervetulleita kaikki ammatillisen opettajankoulutukseen valitut, uudet opiskelijat! Iltapäivässä kuulet opinnoista ja tapaat alueryhmäsi. Tervetuloa!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.