Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Palvelut
Palvelut
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Ajankohtaista Jamkissa

17.5. 2022

Jamk tarjoaa ilmaisia opintomahdollisuuksia Ukrainan sotaa paenneille

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tukee sotaa paenneita ukrainalaisia ilmaisilla avoimen ammattikorkeakoulun opinnoilla sekä vapautuksella lukuvuosimaksuista opiskelupaikan saaneille, Ukrainan sodan vuoksi Suomessa tilapäisessä suojelussa oleville.

16.5. 2022

Jamkin insinööriopiskelijat loistivat Robohaaste 3.0 -kilpailussa voittaen kaikki kolme palkintosijaa

Kilpailun aiheena oli tänä vuonna robotit ja kiertotalous. Kilpailun voittaneet Jamkin opiskelijat Jenni Toppi ja Tuukka Hänninen ideoivat lajittelurobotin sekalaisia osia sisältävien laatikoiden järjestämiseen.

12.5. 2022

Jyväskylän ammattikorkeakoululle Suomen dialogiteko 2021 -tunnustus

Erätauko-säätiö on myöntänyt Suomen dialogiteko 2021 -tunnustuksen Jyväskylän ammattikorkeakoululle demokratian vahvistamisesta.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

20.5. 2022

Hukkatekstiilistä on moneksi – SavottaHackathonin kick-off-tilaisuudessa kolme tiimiä esitteli ideansa tekstiiliteollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon yhdessä Kasvu Openin kanssa toteuttama SavottaHackathon eteni kick-off-vaiheeseen.

20.5. 2022

Hiililähteet hiilinieluiksi avaimet käteen -palvelun avulla – NeovaHackathonin voittajaksi Wood Forest Finland

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon yhdessä Kasvu Openin kanssa toteuttamassa NeovaHackathonissa haettiin ratkaisuja käytöstä poistuvien energiaturpeen tuotantoalueiden vastuulliseen hyödyntämiseen.

16.5. 2022

Likesin tutkijoille Kati Lehtoselle ja Heidi Syväojalle dosentuurit

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likesin tutkijoille Kati Lehtoselle ja Heidi Syväojalle on myönnetty kevään aikana dosentin arvot.

Tapahtumat

23.5.

VillenkulmaHackathon BioPaavossa

Nuorten tiimit pääsevät ideoimaan uutta ja kehittämään Villenkulmaa yhteistyössä Saarijärven kaupungin kanssa.

30.5.

Rohkeutta ja työkaluja ravintoloiden vastuullisuusviestintään somessa! -työpaja 30.5.

Mission Positive Handprint -hanke järjestää livetyöpajan Tikkurilassa Vantaalla 30.5 klo. 12.30-16.00. Samansisältöinen tapahtuma järjestetään myös etäyhteydellä zoomissa 8.6. klo. 8.30-11.00. Ilmoittaudu mukaan, livenä tai etänä!

6.6.

Korkeakouluopintoja kotikulmillasi -info

Jamk ja Jyväskylän yliopisto tuovat korkeakouluopintoja Keski-Suomen seudulla lähelle asukkaita jälleen ensi syksynä. Mitä ja miten? Sen saat selville verkossa järjestettävässä infotilaisuudessamme. Tervetuloa mukaan!

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.
Biotalous

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.
Matkailu

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.
Monialainen kuntoutus

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Sovellettu kyberturvallisuus

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.
Uudistuva oppiminen

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.