Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 14.8.2020 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

14.8.2020

JAMK mukaan eurooppalaiseen kone- ja valmistustekniikan EFFRA-verkostoon – Mahdollisuudet teollisuuden kehitysyhteistyöhön EU:n alueella lisääntyvät myös Keski-Suomessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on liittynyt European Factories of the Future Research Associationin (EFFRA) verkostoon. Verkosto koostuu EU-maiden konetekniikan ja teollisen valmistuksen yrityksistä ja tutkimusorganisaatioista. 190 organisaation keskittymässä Suomesta on mukana JAMKin lisäksi VTT, DIMECC ja Teknologiateollisuus.

1.7.2020

JAMK järjestää lisähakuja syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää kesällä lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.

26.6.2020

EduFutura-verkostosopimus avaa ovet yli 150 opintojakson ristiinopiskeluun Jyväskylän oppilaitoksissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian muodostamaa EduFutura Jyväskylä -yhteistyötä on vahvistettu opetusyhteistyön verkostosopimuksella. Opiskelijoille avautuu ristiinopiskelumahdollisuus kaikkien EduFutura-oppilaitosten välillä.

25.6.2020

AMK-valintakokeet päättyneet, tulokset julkaistaan 15.7. mennessä

Torstaina päättyneisiin valtakunnallisiin AMK-valintakokeisiin osallistui yli 18 000 hakijaa. Kokeisiin kutsutuista yli 21 000 hakijasta osallistui 85,5 prosenttia. Tulos on hyvä, sillä yleensä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin on osallistunut noin 70 prosenttia hakijoista.

22.6.2020

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat tiistaina 23.6.

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. Tuolloin järjestetään 22 eri ammattikorkeakoulun kampuksilla AMK-valintakokeen toinen vaihe, johon on kutsuttu yli 21 000 hakijaa.

22.6.2020

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet JAMKin pääkampuksella 23.–24.6

Valtakunnalliset AMK-valintakokeet jatkuvat 23.–25.6. ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle on kutsuttu yhteensä 833 hakijaa valintakokeeseen 23. ja 24. kesäkuuta.

Näytä lisää

JAMK somessa

Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK on päivittänyt ohjeistustaan #koronavirus-tilanteeseen liittyen. Katso uusimmat tiedot JAMKin nettisivuilta: https://t.co/iMzoC9Asft
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences #JAMK has updated its guidelines concerning the #covid19-situation. Check the guidelines and latest info on our website:
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences #JAMK on päivittänyt ohjeistustaan #koronavirus-tilanteeseen liittyen. Katso uusimmat tiedot JAMKin nettisivuilta:
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Mitä ovat kierrätys- ja biopohjaiset materiaalit? Millaisia ovat niiden ominaisuudet, ja miten niitä voi hyödyntää luovasti? Nyt on tietoa tarjolla: Luovat bio- ja kierrätysmateriaalit -webinaari 19.8.2020 klo 10.30-12. Katso lisää ja tule mukaan: https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/luova-kiertotalous--hankkeen-paatosseminaari/
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK on päässyt mukaan eurooppalaiseen kone- ja valmistustekniikan #EFFRA-verkostoon – Mahdollisuudet teollisuuden kehitysyhteistyöhön EU:n alueella lisääntyvät myös Keski-Suomessa: https://t.co/qx5CbbC41L #teollisuus #konetekniikka #tutkimus
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences #JAMK on päässyt mukaan eurooppalaiseen kone- ja valmistustekniikan EFFRA-verkostoon 🥳 EFFRA on yksi EU:ta ohjaavista 47 yhteistyöelimestä, jossa kukin keskittymä ohjaa oman alansa toimintaa EU:n alueella. – Pääsemme vaikuttamaan alan kehitykseen ja tuomaan Keski-Suomen maakunnan kone- ja materiaalitekniikan tarpeita esille. Jäsenyydestä hyötyvät JAMKin lisäksi maakunnan yritykset Jyväskylän kaupunkia unohtamatta. Mahdollisuudet saada kehitystyöhön rahoitusta kasvavat, kun sille on tarvetta, kertoo johtava tutkija, automaation ja robotiikan vahvuusalan vetäjä Matti Kurki Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi Mitä ovat kierrätys- ja biopohjaiset materiaalit? Miten niitä voi hyödyntää luovasti? Tule kuulolle #Luovakiertotalous -hankkeen päätösseminaariin 19.8.@gradia_fi #kiertotalous #biotalous #kierrätys #biomateriaalit #kierrätysmateriaalit #ESR https://t.co/ofM9q62QKC
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Koira- ja eläinavusteisuus kiinnostaa! Koira-avusteisen kasvatus- ja kuntoutustyön täydennyskoulutus järjestetään meillä JAMKissa myös alkavana lukuvuonna. Haku koulutukseen alkaa elokuun lopussa. Lue Opettaja-lehden juttu, jossa jututetaan myös meidän Sanna Peltolaa. Koulutuksen tiedot näet täältä: https://www.jamk.fi/fi/koulutus/taydennyskoulutus/sosiaali--ja-terveysala/
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016