Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Aloita opinnot avoimessa
Aloita opinnot avoimessa
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 01/2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 03/2024

Ajankohtaista Jamkissa

7.6.2023

Kansallisessa kyberharjoituksessa iskettiin kansalaisille tuttuihin verkkopalveluihin

Valtionhallinnon toimijat hioivat teknisiä ja yhteistoiminnallisia taitojaan Kansallisessa kyberturvallisuusharjoituksessa (KYHA).

29.5.2023

Jamkin opiskelijatiimi palkittiin Euroopan suurimmassa pelialan konferenssissa

Nordic Game Awards -palkintogaala järjestettiin osana Malmössa, Ruotsissa toteutettua Nordic Game Conference -tapahtumaa. Jamkin opiskelijatiimi palkittiin palkintogaalassa Game Jam -kategorian parhaana.

26.5.2023

AMK-valintakokeet Jamkin pääkampuksella 29.5.–1.6.2023

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaun AMK-valintakokeet järjestetään 29.5.–2.6.2023 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle valintakokeisiin on ilmoittautunut n. 3800 hakijaa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

9.6.2023

Ota kestävyys kesän teemaksi ja ilmoittaudu joustaviin Polkukartta-verkkokoulutuksiin

POLKU 2.0 -hanke tarjoaa kesän 2023 aikana maksuttomia verkossa suoritettavia Polkukartta-koulutuksia. Koulutuksissa voi kartoittaa kestävyysosaamista monipuolisesti vastuullisuuden eri osa-alueista, oman aikataulun mukaan.

8.6.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoululle rahoitusta liikuntapolitiikan tutkimukseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likesille on myönnetty keväällä 2023 opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntatieteellistä tutkimusrahoitusta. Tutkimuksessa on mukana osatoteuttajana Vaasan yliopisto.

6.6.2023

Merkittävä EU-tutkimushanke yhdistää tekoälyn terveyden edistämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on mukana Euroopan unionin Horisontti Eurooppa -ohjelman SmartCHANGE-tutkimushankkeessa, jossa hyödynnetään tekoälyä pitkäaikaisen terveystiedon seurannassa.

Tapahtumat

15.6.

Anni Lintula: Somesukupolvi töissä - Mitä nuoret odottavat työyhteisöltä ja johtamiselta?

Sosiaalisen median kehitys vavisuttaa työelämän lainalaisuuksia. Tule kuulemaan, millä tavoin digitaalisuuden parissa kasvanut sukupolvi haastaa työyhteisön, johtajuuden ja yrityskulttuurin sekä millaisia taitoja johtajat ja HR tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa.

27.6.-29.6.

Opintomatka Borgebyn peltopäiville

Klassikkotapahtuma, Borgebyn peltopäivät Ruotsissa kokoaa yhteen paikkaan peltodemonstraatioita, konenäyttelyn sekä asiantuntijapuheenvuoroja. Tänä vuonna peltopäivien teemana on energia ja talous. Ilmoittaudu mukaan opintomatkalle!

1.8.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Eli jos sinulla on mielessäsi mitä vain kysyttävää joko avoimen opinnoista tai opiskelusta yleensä, nyt kannattaa tulla mukaan!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.