Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 28.8. - 11.9.2024
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 8. - 22.1.2025
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 11.3. - 25.3.2025

Ajankohtaista Jamkissa

10.6.2024

Tieto- ja viestintätekniikan ja Information and Communication Technology insinöörikoulutukset saivat EUR-ACE-hyväksynnät

Jamkin tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman akkreditointia on jatkettu 9.6.2029 asti. Päätös kattaa myös arvioinnin kohteena olleen tutkinto-ohjelman englanninkielisen Information and Communication Technology toteutuksen.

4.6.2024

Kansainväliset opiskelijat kehittivät kestävän maatalouden ratkaisuja Saarijärvellä

Ryhmä kansainvälisiä korkeakouluopiskelijoita syventyi älybiotalouden kysymyksiin toukokuun lopussa Jamkin Biotalouskampuksella Saarijärvellä.

4.6.2024

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksutta 2024 - 2025

Maksuttomat opinnot Jamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa saavat jatkoa lukuvuonna 2024-2025. Maksutta opiskelevat esimerkiksi työttömät ja turvapaikanhakijat.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

3.6.2024

Liikuntapolitiikka ohjaa vastuulliseen ja eettiseen toimintaan - seuratasolla urheilun eettisyys on arkisia valintoja

Liikunnan ja urheilun eettiset periaatteet -tutkimuksessa Likesin tutkija Samuli Oja, johtava tutkija Kati Lehtonen ja tutkijatohtori Marjukka Mikkonen Tampereen yliopistosta tarkastelevat eettisyyttä liikuntakulttuurin eri toimijatasoilla.

3.6.2024

Eino Havas palasi toimivapaalta Likesin päälliköksi

Eino Havaksen toimivapaa on päättynyt, ja hän jatkaa Likesin päällikkönä 1.6.2024 lähtien.

29.5.2024

Matikkaintoa vai matikka-ahdistusta? Motorinen taitotaso vaikuttaa oppimiseen liittyviin tunteisiin ja asenteisiin

Matematiikan oppimista voi motivoida lisäämällä oppitunteihin liikkumista. Liikkuvaa matikkaa -tutkimuksen tuoreimpana tuloksena on havaittu, että motorinen taitotaso vaikuttaa oppimiseen liittyviin tunteisiin ja asenteisiin.

Tapahtumat

14.6.

Liikuttaako varhaiskasvatus? – Liikkuva varhaiskasvatus -arvioinnin julkistamistilaisuus

Valtion liikuntaneuvosto on tilannut Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan ulkoisen arvioinnin toteuttamisen Kansalliselta koulutuksen arviointikeskukselta (Karvi). Arvioinnin tulokset julkaistaan perjantaina 14.6.2024 klo 10.00−12.00.

31.7.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Mitä avoimessa opiskelu maksaa? Tule kuulolle infotilaisuuteen, jossa mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Nyt on tilaisuus kysyä!

19.8.-31.8.

Back to Campus -viikot

Hei jamkilainen, tervetuloa kampuksille nauttimaan kampuselämästä! Back to Campus viikkojen aikana pääset tutustumaan kampuksiemme tiloihin sekä siellä toimiviin palveluihin - sekä nauttimaan yhteisestä ohjelmasta!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.