Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 28.8. - 11.9.2024
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 8. - 22.1.2025
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 11.3. - 25.3.2025

Ajankohtaista Jamkissa

14.6.2024

Suomen kyberosaamiskeskus FICEC isännöi kansainvälistä kyberturvallisuuskonferenssia

Konferenssi kokoaa yhteen 150 tutkijaa ja opiskelijaa ympäri maailmaa. 27.–28.6. järjestettävää konferenssia isännöi Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Suomen kyberosaamiskeskus.

10.6.2024

Tieto- ja viestintätekniikan ja Information and Communication Technology insinöörikoulutukset saivat EUR-ACE-hyväksynnät

Jamkin tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman akkreditointia on jatkettu 9.6.2029 asti. Päätös kattaa myös arvioinnin kohteena olleen tutkinto-ohjelman englanninkielisen Information and Communication Technology toteutuksen.

4.6.2024

Kansainväliset opiskelijat kehittivät kestävän maatalouden ratkaisuja Saarijärvellä

Ryhmä kansainvälisiä korkeakouluopiskelijoita syventyi älybiotalouden kysymyksiin toukokuun lopussa Jamkin Biotalouskampuksella Saarijärvellä.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

18.6.2024

Sääennusteille uutta käyttöä: Jamk kehittää ratkaisuja energiajärjestelmän haasteisiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yli 2 miljoonaa rahoitusta saaneessa hankkeessa tutkitaan data-analytiikan ja kyberturvallisuuden ratkaisuja, joilla voisi kehittää kestävää energiajärjestelmää.

14.6.2024

Liikkuvan varhaiskasvatus -toiminnan ulkoinen arviointi: Liikkuva varhaiskasvatus on merkittävästi lisännyt mahdollisuuksia tukea lasten liikkumista

Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan ulkoisessa arvioinnissa (2024) todetaan, että Liikkuva varhaiskasvatus on edistänyt merkittävästi liikkumista tukevaa toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa.

11.6.2024

Tekoälyn hyödyntäminen korkeakouluopiskelijoiden osaamisena ja yhteisöllisissä oppimistilanteissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (Jamk) tuetaan sekä opiskelijoiden että opettajien tekoälyyn liittyvän osaamisen ja tekoälylukutaidon kehittymistä kiihtyvässä teknologian murroksessa.

Tapahtumat

31.7.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Mitä avoimessa opiskelu maksaa? Tule kuulolle infotilaisuuteen, jossa mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Nyt on tilaisuus kysyä!

2.8.

BusinessRally -tapahtuma: rahoituspaneeli

Rahoituspaneeli on osa Jamkin Kuntoutusinstituutin ja Suomen Yrityskehitys Oy:n perustamaa Monialainen kuntoutus -kehitysohjelmaa. Tämän vuoden Rahoituspaneelin teemana on hyvinvointi ja kotona asumisen tuki.

19.8.-31.8.

Back to Campus -viikot

Hei jamkilainen, tervetuloa kampuksille nauttimaan kampuselämästä! Back to Campus viikkojen aikana pääset tutustumaan kampuksiemme tiloihin sekä siellä toimiviin palveluihin - sekä nauttimaan yhteisestä ohjelmasta!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.