Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Palvelut
Palvelut
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista
Opiskelijalle
Opiskelijalle

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Ajankohtaista Jamkissa

21.1. 2022

Ammatillisen opettajankoulutuksen suosio ennallaan

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 20.1.2022. Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu oli toiseksi suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu.

20.1. 2022

Englanninkielisten koulutusten suosio räjähti Jyväskylän ammattikorkeakoulussa: hakemusten määrä yli kaksinkertaistunut viime vuodesta

Koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika on näkynyt korkeakouluopintoihin hakeutumisen kasvuna. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa erityisesti englanninkielisten tutkinto-ohjelmien suosio on ollut huimassa kasvussa jo toista vuotta peräkkäin.

18.1. 2022

Jamkin agrologiopiskelijat voittoisia Fiksut farmivideot -kilpailussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun toisen vuoden agrologiopiskelijat veivät voiton kotiin korkeatasoisessa työturvallisuusvideokilpailussa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

28.1. 2022

Resurssiviisaita ratkaisuja etsimässä: Alva- ja BetsetHackathonit avattu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja jälleen kahteen innovaatiohaasteeseen.

18.1. 2022

Iloliike-koulutus vahvistamaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallisuutta

Alkuvuodesta käynnistyy lukioiden ja ammattioppilaitosten henkilöstöille tarkoitettu koulutus, jossa tuetaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa.

13.1. 2022

Digitalisaation avulla lisää tehokkuutta ja kannattavuutta kestävään ruoantuotantoon ja uudistuvaan kemianteollisuuteen: Kemira- ja ValtraHackathonit avattu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja kahteen digitalisaatiota koskevaan innovaatiohaasteeseen. Ratkaisuja haasteisiin haetaan hackathon-innovaatiokilpailujen muodossa.

Tapahtumat

1.2.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma – strategiasta korkeakoulujen käytäntöihin 

Tule mukaan Naiset tasa-arvoisesti uralle – NAU! –hankkeen seminaariin kuulemaan, miten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat jalkautuneet strategiateksteistä eri korkeakoulujen käytännön toimintaan, ja miten niiden toteutumista voi arvioida ja tukea.

1.2.

Vapaaehtoismatkailijoista apua maatilan eläintenhoitoon -keskustelutilaisuus

Maatila tarvitsee apukäsiä, eivätkä kaikki eläimiin liittyvät työt vaadi ammattitaitoa. Voisivatko vapaaehtoiset olla apuna tilallasi?

1.2.

Kiertotalouden osaajien tarve ja saatavuus Keski-Suomessa

Pyöreän pöydän verkkokeskustelu kiertotalouden osaajien tarpeesta yrityksissä Keski-Suomessa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.
Biotalous

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.
Matkailu

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.
Monialainen kuntoutus

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Sovellettu kyberturvallisuus

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.
Uudistuva oppiminen

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.