Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, suomenkieliset koulutukset 15. - 30.3.2023

Ajankohtaista Jamkissa

19.1.2023

Englanninkielisten koulutusten suosio jatkaa kasvuaan: hakemusten määrä kaksinkertaistui jälleen

Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien suosio Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on ollut huimassa kasvussa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Suosituimmilla aloilla hakijoita on monikymmenkertaisesti aloituspaikkoihin nähden.

17.1.2023

Jamk ja Fingrid syventävät yhteistyötään kyberturvallisuusosaamisen vahvistamiseksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj ovat sopineet yhteistyöstä liittyen tieto- ja viestintäteknologian sekä kyberturvallisuuden monialaisen osaamisen kehittämiseen ja soveltavaan tutkimukseen.

5.1.2023

Jamk jatkaa ilmaisten opintojen tarjoamista Ukrainan sotaa pakeneville

Jyväskylän ammattikorkeakoulu jatkaa Ukrainan sotaa pakenevien tukemista. Ukrainan sodan vuoksi Suomessa tilapäisessä suojelussa oleville tarjotaan avoimia opintoja maksutta sekä tutkinto-opiskelijoille vapautus lukuvuosimaksuista.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

27.1.2023

Mittaustulokset ennustavat parempaa työssä jaksamista opettajille ja varhaiskasvattajille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on toteuttanut varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön fyysisen kunnon mittauksia. Tulostiivistelmä kertoo, että Vape-kaupungeissa henkilöstön valtaosalla kuntotaso on kääntynyt nousuun hankkeen aikana.

26.1.2023

Jamkin vetovastuulle merkittävä 2,8 miljoonan euron kansainvälinen kehityshanke

BioPaavon hackathonit lanseerataan Itämeren alueen maissa. Tavoitteena on pysyvän yhteistyömallin ja palvelukonseptin rakentaminen bio- ja kiertotalouden hackathonien järjestämiseksi kansainvälisesti.

24.1.2023

Biokaasulaitosten sivuvirtana syntyvä hiilidioksidi hyötykäyttöön! GasumHackathon avattu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo järjestää yhdessä Kasvu Openin kanssa Gasumin toimeksiannosta innovaatiokilpailun, jossa etsitään ratkaisuja Gasumin biokaasulaitoksilla sivuvirtana syntyvän hiilidioksidin hyödyntämiseksi.

Tapahtumat

7.2.

Ravintola-alan hackathon Jyväskylässä 7.2.2023

Tule Jyväskylään ratkomaan ravintola-alan ajankohtaisimpia haasteita! Hackathon on innovaatiokilpailu ja hyväksi havaittu yhteiskehittämisen toimintamalli uusien ideoiden keksimiseen ja jalostamiseen. Tapahtuma on avoin kaikille ravintola-alan kehittämisestä kiinnostuneille.

7.2.

SamPo-webinaarisarja: Oppimisvaikeuksien moniammatillinen tuki

SamPo-projekti toteuttaa kevään 2023 aikana kahdeksanosaisen webinaarisarjan.

8.2.

Aikaansaamisen taika, avaimia itsensä johtamiseen

Webinaarissa kuulemme konkreettisia vinkkejä itsensä johtamiseen, puhumassa on itsensä johtamisen valmentaja ja tietokirjailija Satu Pihlaja. Tapahtuma on osa Etäjohtamisen helmikuuta, jonka järjestää Jamkin hallinnoima Virtual Leaders -hanke.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.