Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 28.8. - 11.9.2024
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 8. - 22.1.2025
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 11.3. - 25.3.2025

Ajankohtaista Jamkissa

20.5.2024

Kansallisiin kyberharjoituksiin toteutetaan jopa 70 isoa teknistä muutosta vuosittain

Vuoden 2024 toinen kansallinen kyberharjoitus toteutettiin viikolla 20 Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa. KYHA-harjoituksissa käytetty RGCE-harjoitusympäristö elää ja kehittyy kyberturvallisuuden toimintaympäristön muutosten mukana.

15.5.2024

Jamkin avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnot jatkossa nimellä väyläopinnot

Avoin ammattikorkeakoulu siirtyy käyttämään käsitettä "väyläopinnot" aiemman termin "polkuopinnot" sijaan. Kyseessä on avoimen ammattikorkeakoulun opintokokonaisuus, joka yleensä sisältää ensimmäisen tutkinto-opiskeluvuoden opinnot.

12.4.2024

Keski-Suomen korkeakouluviikko – tulevaisuuden suunnittelua ja käytännön kokemusta

Keski-Suomen lukiolaiset tekevät jälleen korkeakouluopintoja huhtikuussa. Opintoja tarjoavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu lukuisilta koulutusaloilta. Viikon aikana saa ensikosketuksen korkeakouluopintoihin sekä vahvistusta omille jatkosuunnitelmille.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

21.5.2024

Kyberturvallisuusalalle tarvitaan osaajia – Deloitte ja Jamk yhteistyössä

Kehittyvän kyberuhkaympäristön hallitsemiseksi oikea osaaminen on ratkaisevan tärkeää. Jamk ja Deloitte ovat yhdistäneet voimansa vastatakseen osaajapulaan ja rakentaakseen osaltaan kyberturvallisempaa Suomea.

13.5.2024

Tutkimus: Virtuaalinen luontokokemus virkistää lähes lähimetsän lailla

Menisitkö työpäivän jälkeen metsään vai kenties virtuaalimetsään? Jyväskylän ammattikorkeakoulun Hybridiluonto-hankkeessa tutkittiin virtuaalisten luontomatkojen ja lähiluontokäyntien vaikutusta etä- ja hybridityötä tekevien työssä palautumiseen.

2.5.2024

Sote-alan kyberturvallisuutta vahvistamassa – osaava henkilöstö avainasemassa

KyberSoTe -projektissa tuotetaan koulutussisältöjä sote-alan ammattilaisten kyberturvallisuusosaamisen lisäämiseksi sekä pyritään vahvistamaan sote-alan ammattilaisten ja tietohallinnon välistä yhteistyötä kyberturvallisuuden osalta.

Tapahtumat

27.5.

Yhdessä Kesään - Jyväskylän naislaulajat ja Kamarikuoro Cantinovumin yhteiskonsertti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro Cantinovum sekä Jyväskylän Naislaulajat siirtyvät Yhdessä kesään! Molempia kuoroja johtaa diplomikuoronjohtaja Rita Varonen.

28.5.

Etukeno-verkkotapahtuma: Liikkeellä kohti menestystä – johtaja, investoi ihmiseen

Etukeno-verkkotapahtumassa Liikkeellä kohti menestystä – Johtaja, investoi ihmiseen tiistaina 28.5. klo 10.00–11.15 pohditaan, miten hyvinvointia johdetaan tavoitteellisesti.

28.5.

Päivi Virolainen-Kalpion läksiäiskonsertti

Jamkin pitkäaikainen laulun lehtori, mezzosopraano Päivi Virolainen-Kalpio juhlii vielä ennen eläkkeelle siirtymistään laulun merkeissä. Konsertissa esiintyy myös Päivin entisiä ja nykyisiä opiskelijoita ja työtovereita. Konsertin pianistina toimii Eliisa Suni.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.