Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 3. - 17.1.2024
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, 3. - 18.1.2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 13.3. - 27.3.2024

Ajankohtaista Jamkissa

20.9.2023

Jamk kehittää 3,5 miljoonan euron rahoituksella älymaatalouden osaamisympäristöä

Murroksessa olevan maatalouden tarpeisiin vastataan luomalla älymaatalouden yhteiskehittämisen ympäristö, jossa pystytään kehittämään peltoviljelyn päästöjä minimoivia ja taloudellista kannattavuutta parantavia ratkaisuja.

15.9.2023

Syksyn yhteishaussa ennätysmäärä hakijoita – logistiikka suosituin insinöörikoulutus valtakunnallisesti

Hakijamäärät syksyn hakuun ovat merkittävässä kasvussa. Erityisesti logistiikan sekä tradenomin tutkinto-ohjelmat kiinnostivat hakijoita. Vetovoimaltaan logistiikka oli valtakunnallisesti suosituin insinööritutkinto-ohjelmista. Myös ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot kiinnostivat hakijoita edellisvuotta enemmän.

8.9.2023

Jamk on Vuoden vastuullisin digiteko 2023-finalisti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana kisassa, jossa etsitään vuoden vastuullisinta digitekoa. Kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, joka on käynnissä 30.9.2023 saakka.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

27.9.2023

Lisää osaamista ja liiketoimintaa metsäluonnon hoitoon

Metsäluontopalveluliiketoimintaa edistetään ja korkeakoulujen avointa opintotarjontaa kehitetään Keski-Suomessa luonto- ja ilmasto-osaamisen sekä yrittäjäkoulutuksen teemoilla.

21.9.2023

E-urheilun valmennusmenetelmiä tutkitaan hyvinvointi huomioiden

E-urheilun etä- ja lähivalmennuksen eroihin perehtyvässä tutkimuksessa huomioidaan myös fyysisen aktiivisuuden, riittävän unen ja ravinnon vaikutus e-urheilijan suorituskykyyn.

19.9.2023

Maidontuotannon hiilijalanjälkeä pienemmäksi innovaatiokilpailun avulla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun bio- ja kiertotalouden yrityskiihdyttämö, BioPaavo by Jamk, käynnistää 22.9.2023 yhdessä Valion kanssa innovaatiokilpailun, jossa etsitään ratkaisuja maidontuotannon kausivaihtelun tasaamiseen.

Tapahtumat

3.10.

Keski-Suomi Food Lab -työpaja

Elintarviketoimija, tule mukaan kehittämään omien toiveidesi mukaista Keski-Suomen Food Lab -osaamiskeskittymää!

4.10.-25.10.

Hyvinvointioikeuden työpajat

Mitä hyvinvointioikeus tarkoittaa? Tule mukaan työpajoihin, joissa tarkastellaan hyvinvoinnin ja lainsäädännön kytkeytymistä toisiinsa ja selvitetään, mitä hyötyä teemasta on pienyritykselle.

5.10.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Valmentava johtajuus - miten kehittyä valmentavassa johtamisotteessa?

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaamiset jatkuvat 5.10. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, aina kuukauden 1. torstaina järjestettäviä online-sessioita, joissa keskustellaan johtamisen teemoista ja mieltä kutkuttavista kysymyksistä. Tervetuloa!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.