Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Hakijan päivä 10.11.
Hakijan päivä 10.11.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 3. - 17.1.2024
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, 3. - 18.1.2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 13.3. - 27.3.2024

Ajankohtaista Jamkissa

30.11.2023

Datamalli avaa maidontuotannon kausivaihtelun syitä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun järjestämässä hackathonissa etsittiin Valiolle ratkaisuja maidontuotannon kausivaihtelun tasaamiseen tilatasolla. Voittajaratkaisussa hyödynnetään suoraan maitotiloilta saatavaa dataa.

17.11.2023

Untuvatekstiiliteollisuuden sivuvirroista hyvinvointituotteita hevosille ja koirille

Joutsen Finland Oy:n toimeksiannosta toteutetun JoutsenHackathonin voitti saarijärveläinen käsityöalan yritys Lampaamo. Tuomariston vakuutti idean konkreettisuus, hackathonin aikana tehty taustatyö sekä yritysten toisiaan lähellä olevat arvomaailmat.

10.11.2023

Länsi-Suomen yhteistyöalue kyberharjoitteli yhdessä ensi kertaa

Vuoden 2023 terveydenhuollon kansallinen kyberharjoitus (KYHA) järjestettiin 6.–10.11.2023 Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Jamk) IT-instituutin kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskus JYVSECTEC:n tiloissa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

17.11.2023

Opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin valtakunnallinen edistäminen jatkuu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut jatkorahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin edistämiseen liikkumisen keinoin. Työssä keskistytään yksinäisyyden vähentämiseen ja yhteisöllisyyden edistämiseen.

7.11.2023

Kielitaito ja työllistyminen varmistavat kotoutumista

Jamk ja Gradia ovat vuosina 2020–2023 edistäneet keskisuomalaisissa kunnissa maahanmuuttajataustaisten työhakijoiden työllistymistä sekä kehittäneet yritysten ja kuntatoimijoiden monikulttuurisuusosaamista ja kuntien maahanmuuttotyön johtamista. 

2.11.2023

Digi- ja kilpapelaaminen edistää nuorten työllistymistä

Uudenlainen kokeilu on Keski-Suomessa on tuottanut hyviä tuloksia. Kokeiluun osallistuneet nuoret ovat digi- ja kilpapelaamistoiminnan myötä innostuneet myös hahmottelemaan tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Tapahtumat

7.12.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Vaikuttavan strategian toteuttaminen ja seuranta

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaamiset jatkuvat! Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, aina kuukauden 1. torstaina järjestettäviä online-sessioita, joissa keskustellaan johtamisen teemoista ja mieltä kutkuttavista kysymyksistä. Tervetuloa!

11.12.

Joulukonsertti taulumäellä 2023

Jokavuotisesti Cantinovum järjestää joulukonsertteja Jyväskylän seudulla, ja 2023 ei tule olemaan poikkeus. Tervetuloa seuraamaan monipuolista kuoromusiikkia Jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkkoon!

12.12.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Suomalaisella musiikkikampuksella

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.