Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Kesäopinnot avoimessa
Kesäopinnot avoimessa
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 01/2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 03/2024

Ajankohtaista Jamkissa

29.5.2023

Jamkin opiskelijatiimi palkittiin Euroopan suurimmassa pelialan konferenssissa

Nordic Game Awards -palkintogaala järjestettiin osana Malmössa, Ruotsissa toteutettua Nordic Game Conference -tapahtumaa. Jamkin opiskelijatiimi palkittiin palkintogaalassa Game Jam -kategorian parhaana.

26.5.2023

AMK-valintakokeet Jamkin pääkampuksella 29.5.–1.6.2023

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaun AMK-valintakokeet järjestetään 29.5.–2.6.2023 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle valintakokeisiin on ilmoittautunut n. 3800 hakijaa.

24.5.2023

Suomen kyberosaamiskeskus järjestää ajankohtaisia kyberturvallisuusaiheita käsittelevän seminaarin 1.-2.6.

Jyväskylässä ensimmäistä kertaa järjestettävä digitaalisen turvallisuuden seminaari käsittelee digitaalista turvallisuutta tiedustelutoiminnan historian, kyberrikollisuuden, informaatiopuolustuksen ja kansallisen kyberpuolustuksen näkökulmista.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

23.5.2023

Parempaa työssä jaksamista opettajille ja varhaiskasvattajille

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön työssä jaksamiseen, työkykyyn ja palautumiseen on etsitty ratkaisuja. Työhyvinvointikokeiluja on tehty neljässä kaupungissa, ja malleja voidaan hyödyntää valtakunnallisesti.

3.5.2023

Kohtaamisia palliatiivisessa hoidossa -podcastsarjan alku julkaistu

Kohtaamisia palliatiivisessa hoidossa -podcast-sarjassa keskustellaan moniammatillisesti palliatiivisen hoidon äärellä. Sarja on tuotettu osana Tarinoilla muutosta palliatiivisen hoidon työhyvinvointiin (TarMu) -projektia.

21.4.2023

GasumHackathonissa ratkaisuja hiilidioksidin varastointiin

Jamk BioPaavo ja Gasum käynnistivät avoimen innovaatiokilpailun tammikuussa. Kilpailun voittajiksi selviytyi kaksi erilaista ratkaisua hiilidioksidin varastointiin.

Tapahtumat

30.5.

Palliatiivisen osaamisen Symposium-iltapäivä

Tervetuloa juhlimaan uusia palliatiivisen hoidon osaajia ja kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

1.6.

Pelaaminen on kaikkialla - pysynkö kärryillä?

Miksi minun asiakkaani pelaavat? Mitä ihmettä on positiivinen pelipuhe? Entä kuinka kohtaan pelaavan asiakkaan?

1.6.-2.6.

Jyväskylän digitaalisen turvallisuuden seminaari

Seminaarissa pureudutaan kahden päivän aikana digitaalisen turvallisuuden teemaan muun muassa tiedustelutoiminnan historian, kybertiedustelun, kyberrikollisuuden, informaatiopuolustuksen ja kansallisen kyberpuolustuksen näkökulmista.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.