Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 13.3. - 27.3.2024
Syksyn yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 28.8. - 11.9.2024

Ajankohtaista Jamkissa

22.2.2024

Ammatillinen erityisopettaja Jenna Tynkkynen on valittu Jamkin Vuoden Alumniksi 2024

Ammatillinen erityisopettaja Jenna Tynkkynen on Jamkin Vuoden Alumni 2024.

20.2.2024

Kuntien kiinnostus kansallisiin kyberharjoituksiin kasvussa – myös Jyväskylä osallistui

Kunnille ja kriittisen infrastruktuurin toimijoille suunnattu kansallinen kyberturvallisuusharjoitus järjestettiin viikolla 7 Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

7.2.2024

Jamk ja Proxion yhteistyöhön

Kumppanuus Proxionin kanssa avaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kriittiseen infrastruktuuriin ja raideteknologian kyberturvallisuuteen liittyvää osaamista.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

29.2.2024

Lähes 80 prosenttia pienistä lapsista liikkuu suosituksen mukaisesti

Lähes 80 prosenttia pienistä lapsista liikkuu suosituksen mukaisesti. Piilo-tutkimuksessa 4–6-vuotiaiden lasten liikkumista, paikallaanoloa ja unta mitattiin liikemittarin avulla 1783 lapselta vuonna 2023.

28.2.2024

Kansainvälinen biotalouden kiihdyttämöohjelma startupeille käynnistyy

Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnistää yhteistyössä Valtran, AGCO Powerin, Nesteen ja Innovestorin kanssa kansainvälisen biotalouden kiihdyttämöohjelman. Se on suunnattu biotalouden ja agroteknologian kasvuhaluisille startup-yrityksille.

6.2.2024

Miten pienet lapset liikkuvat Suomessa?

Tervetuloa kuulemaan tuoreita Piilo-tutkimuksen tuloksia varhaiskasvatusikäisten lasten liikkumisesta Suomessa vuonna 2023. Livestream 29.2.2024 klo 13 - 15.

Tapahtumat

28.2.-14.3.

Tutustu Jamkin koulutusaloihin Instagramissa

Tutustu Jamkin opintoihin, kampuksiin ja opiskelijoihin koulutusalapäivissämme Instagramissa

7.3.

Sosiaali- ja terveysjohtaminen. Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen.

Mitä pitää huomioida vaikuttavassa sosiaali- ja terveysjohtamisessa? Sosiaali- ja terveysjohtaminen on yksi tärkeimmistä johtamiskysymyksistä yhteiskunnassamme. Tule kuulolle, kun syvennymme tähän aiheeseen maaliskuun verkostotapaamisessa.

14.3.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Suomalaisella musiikkikampuksella

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.