Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Avoin ammattikorkeakoulu
Avoin ammattikorkeakoulu
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 28.8. - 11.9.2024
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 8. - 22.1.2025
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 11.3. - 25.3.2025

Ajankohtaista Jamkissa

12.4.2024

Keski-Suomen korkeakouluviikko – tulevaisuuden suunnittelua ja käytännön kokemusta

Keski-Suomen lukiolaiset tekevät jälleen korkeakouluopintoja huhtikuussa. Opintoja tarjoavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu lukuisilta koulutusaloilta. Viikon aikana saa ensikosketuksen korkeakouluopintoihin sekä vahvistusta omille jatkosuunnitelmille.

28.3.2024

Jamk neljänneksi suosituin yhteishaussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli neljänneksi suosituin ammattikorkeakoulu kevään toisessa yhteishaussa. Uudistuneet johtamisen polut ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa saivat hyvän vastaanoton.

19.3.2024

Jamkin tutkintomäärä, TKI ja liikevaihto kasvoivat merkittävästi

Tutkintojen määrä ja soveltavan tutkimuksen volyymi nousivat Jyväskylän ammattikorkeakoulun historian korkeimmiksi. Jamk Oy:n hallitus käsitteli vuoden 2023 tilinpäätöksen 18.3.2024 pidetyssä kokouksessa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

10.4.2024

Jamk mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti on liittynyt mukaan kansainvälisiin kestävän ruoantuotannon ja agroteknologian osaamisverkostoihin: Nordic Testbed Network, EIT Food ja Ventures Thrive.

5.4.2024

Move! arvioitu eurooppalaisten seurantajärjestelmien kärkijoukkoon

Suomessa käytössä oleva Move! on arvioitu yhdeksi laadukkaimmaksi lasten ja nuorten fyysisen kunnon seuranta- ja palautejärjestelmäksi Euroopassa.

21.3.2024

Keski-Suomi vetytalouden toimintaympäristönä – arvoketjussa olisi tilaa tekijöille

Vetytalouden investointien sijoittuminen pääosin Suomen etelä- ja länsirannikoille jättää Keski-Suomen paitsioon vetytalouden osalta. Millaisia mahdollisuuksia Keski-Suomella voisi olla vetytaloudessa?

Tapahtumat

17.4.-18.4.

Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari 2024

Tule kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja saamaan uusia konkreettisia ideoita lasten ja nuorten liikkumisen lisäämiseen.

17.4.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Suomalaisella musiikkikampuksella

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

23.4.

Kuka tukee oppijaa? Oppimisen tuen asiantuntijoiden iltapäivä

Tule mukaan oppimisen tuen asiantuntijoiden iltapäivään 23.4.2024! Tarkastelemme saavutettavaa pedagogiikkaa ja yksilöllistä tukea erityisesti korkeakoulutuksessa.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.