Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Palvelut
Palvelut
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista
Opiskelijalle
Opiskelijalle

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä yli 800.

Ajankohtaista Jamkissa

21.1. 2022

Ammatillisen opettajankoulutuksen suosio ennallaan

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 20.1.2022. Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu oli toiseksi suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu.

20.1. 2022

Englanninkielisten koulutusten suosio räjähti Jyväskylän ammattikorkeakoulussa: hakemusten määrä yli kaksinkertaistunut viime vuodesta

Koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika on näkynyt korkeakouluopintoihin hakeutumisen kasvuna. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa erityisesti englanninkielisten tutkinto-ohjelmien suosio on ollut huimassa kasvussa jo toista vuotta peräkkäin.

18.1. 2022

Jamkin agrologiopiskelijat voittoisia Fiksut farmivideot -kilpailussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun toisen vuoden agrologiopiskelijat veivät voiton kotiin korkeatasoisessa työturvallisuusvideokilpailussa.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

18.1. 2022

Iloliike-koulutus vahvistamaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallisuutta

Alkuvuodesta käynnistyy lukioiden ja ammattioppilaitosten henkilöstöille tarkoitettu koulutus, jossa tuetaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa.

13.1. 2022

Digitalisaation avulla lisää tehokkuutta ja kannattavuutta kestävään ruoantuotantoon ja uudistuvaan kemianteollisuuteen: Kemira- ja ValtraHackathonit avattu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja kahteen digitalisaatiota koskevaan innovaatiohaasteeseen. Ratkaisuja haasteisiin haetaan hackathon-innovaatiokilpailujen muodossa.

5.10. 2021

Uudet innovaatiot syntyvät usein sattumien ja erehdysten kautta

Yli 20-vuotta tuotekehitysprojektien parissa työskennellyt Jyväskylän ammattikorkeakoulun tuotekehitysohjaaja Olli Jokinen ei pelkää epäonnistua. Epäonnistuminen on usein välttämätön osa uuden innovaation kehitys- ja elinkaarta.

Tapahtumat

28.1.

YmpyräKS-verkoston vuosiseminaari

Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkoston vuosiseminaari järjestetään verkossa.

28.1.

Luotettava tekoäly -webinaari

Tekoälyn avulla tehdään päivittäin päätöksiä, jotka vaikuttavat meistä jokaiseen. Esityksiä tekoälyn eettisyydestä. Tervetuloa osallistumaan! Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä.

1.2.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma – strategiasta korkeakoulujen käytäntöihin 

Tule mukaan Naiset tasa-arvoisesti uralle – NAU! –hankkeen seminaariin kuulemaan, miten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat jalkautuneet strategiateksteistä eri korkeakoulujen käytännön toimintaan, ja miten niiden toteutumista voi arvioida ja tukea.

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.
Biotalous

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.
Matkailu

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.
Monialainen kuntoutus

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Sovellettu kyberturvallisuus

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.
Uudistuva oppiminen

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.