Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Hae opiskelemaan 15. - 30.3.
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Uudelle opiskelijallemme - tervetuloa!
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Yhteishaku, suomenkieliset koulutukset 15. - 30.3.2023
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023

Ajankohtaista Jamkissa

21.3.2023

Jamk ja Caverion luovat tulevaisuuden asiantuntijoille uusia urapolkuja kumppanuusyhteistyöllä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Caverion Industria Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo työelämän tarpeet lähemmäs opetuksen suunnittelua sekä edistää opiskelijoiden opinnäytetyö-, harjoittelu- ja työllistymismahdollisuuksia.

14.3.2023

Vastuullista koulutuksen kehittämistä vuonna 2022

Jamkin Koulutuksen kehittämisen katsaus summaa kehittämistyömme kestävyyden ja vastuullisuuden saralla ja antaa näytteitä osaamisestamme. Julkaisu on suunnattu korkeakoulujen opettajille ja koulutuksen kehittämisen parissa työskenteleville.

13.3.2023

Kevään toinen yhteishaku alkaa 15.3. – Jamkissa paikkoja 1070 opiskelijalle

Korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun hakuaika suomenkielisiin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 15.3.2023. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 1070 aloituspaikkaa seitsemällä eri alalla.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

9.3.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston maksuttomalta tekoälyn verkkokurssilta työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja yliopisto tarjoavat kaikille avoimen tekoälyn verkkokurssin. Kurssi on suunnattu erityisesti teollisuuden yrityksille, mutta se soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille.

7.3.2023

Jamk edisti korkeakoulutuksen yhdenvertaisuutta Nepalissa

Nepalissa koulutukseen pääsemisen esteinä ovat kulttuuriset, kielelliset ja maantieteelliset syyt. Koulutusmahdollisuudet eivät ole tasavertaisesti kaikkien saatavilla. EATHEN-hankkeessa edistettiin nepalilaisten yhdenvertaista oikeutta koulutukseen.

17.2.2023

Ruokaketjun datasta uutta liiketoimintaa - DataSpaceHackathonissa mukana seitsemän kovaa tiimiä

DataSpaceHackathon eteni tänään kickoff-vaiheeseen. Kisassa on mukana seitsemän tiimiä, joilla on tavoitteena kehittää uusia hyödyntämistapoja DataSpace Europen kehittämän datanvälityspalvelu Tritomin tarjoaman yhteisöllisen datan hyödyntämiseksi.

Tapahtumat

27.3.

Vastuullisen johtamisen iltapäivä

Vastuullisen liiketoiminnan merkitys työelämässä korostuu. Jamkin Liiketoimintayksikön YAMK-alumneille suunnattu iltapäivä tarjoaa ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja kestävän kehityksen tavoitteiden edistämisestä organisaatioissa!

28.3.-29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitus

Suomalaiset elintarviketuotannon ja -jakelun toimijat kehittävät kyberturvallisuusvalmiutta elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksessa.

28.3.

3D-tapahtuma

Oletko kiinnostunut 3D-tulostamisesta? Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan 3D-tapahtumaan 28.3. Viitasaaren Digikeskukseen!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.