Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Tutustu Jamkiin
Tutustu Jamkiin
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Valintakoe Jamkissa 1. - 2.11.2022
Valintakoe Jamkissa 1. - 2.11.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Ajankohtaista Jamkissa

7.10.2022

Jamk hyväksytty jäseneksi Eurooppa-yliopistoon

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kutsuntamenettelyssä otettu jäseneksi eurooppalaiseen E³UDRES² -korkeakouluverkostoon.

4.10.2022

Jamkin ja Elomaticin yhteistyö vastaa elinkeinoelämän muutoksiin

Kolmivuotisella kumppanuussopimuksella Jamk ja Elomatic varmistavat osaajien riittävyyden jatkossakin muun muassa sähkö-automaatiotekniikan sekä prosessitekniikan tarpeisiin.

30.9.2022

Kymmenen vuotta pitkäjänteistä kyberharjoitustoimintaa tuottaa tulosta

Jamk IT-instituutin kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskus JYVSECTEC järjestää vuosittain turvallisuusviranomaisten kyberharjoituksen yhdessä liikenne- ja viestintäministeriön kanssa. Tuloksekasta yhteistyötä on tehty jo 10 vuoden ajan.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

16.9.2022

Merkittävä rahoitus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin koulun kehittämiseen

Strategisen tutkimuksen neuvosto on myöntänyt merkittävän rahoituksen lasten ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävälle tutkimusohjelmalle. Jamk on mukana kehittämässä hyvinvoinnin koulua ohjelmaan kuuluvassa SchoolWell-konsortiossa.

14.9.2022

Jätevesistä ja kaivosteollisuuden sivuvirroista raaka-aineita kierrätyslannoitteisiin?

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Maaseutuverkoston, Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n ja Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen esimerkiksi kierrätyslannoitteiden valmistamisessa.

6.9.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoululle merkittävä Business Finlandin rahoitus digitaalisen kuntoutuksen alustaratkaisun kehittämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutti on saanut Business Finlandilta lähes miljoonan euron rahoituksen innovatiivisten julkisen hankintaprojektin toteuttamiseen. Hankintaprojektin tavoitteena on vastata kuntoutuksen globaalisti kasvavaan tarpeeseen digitaalisen kuntoutuksen keinoin.

Tapahtumat

7.10.

Engagement Readiness - mittaa korkeakoulusi vuorovaikutusvalmius

Engagement Readiness -seminaarissa korkeakoulut pääsevät mittaamaan vuorovaikutusvalmiuttaan työelämän kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu suomalaisten korkeakoulujen henkilöstölle ja johdolle.

10.10.

SOTE-johtamisen tulevaisuus -seminaari 10.10.

SOTE-johtamisen tulevaisuus -seminaari 10.10.

12.10.

Jättipotti rahaa jaossa yrityksille Keski-Suomeen investointeihin ja liiketoiminnan uudistamiseen -webinaari

Keskisuomalaisille yrityksille kohdennetaan ensi vuonna ennenkuulumaton määrä julkista rahoitusta investointeihin, uusien ratkaisujen ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen, sekä liiketoiminnan digitalisointiin.

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.
Biotalous

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.
Matkailu

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.
Monialainen kuntoutus

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.
Sovellettu kyberturvallisuus

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.
Uudistuva oppiminen

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.