Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. 

Koronatiedotus Viimeisin päivitys: 14.1.2021 Siirry JAMKin koronaohjeeseen

Ajankohtaista

Kaikki uutiset | Tapahtumat

27.1.2021

Opiskelijoiden hyvinvoinnin kehittämiseen 240 000 euroa – fokuksessa koronan vaikutukset

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Opiskelijahyvinvoinnin kehittäminen -projekti keskittyy opiskelijoiden hyvinvoinnin, opiskelukyvyn ja osallisuuden tukemiseen. Samalla kehitetään korkeakouluyhteisöjen toimintakulttuuria hyvinvointia tukevaksi.

22.1.2021

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu suosituin hakukohde

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.

21.1.2021

Englanninkieliset tutkinnot JAMKissa kiinnostivat reilusti viime vuotta enemmän – hakijamäärien kasvu jopa 60%

Poikkeusvuodesta huolimatta kiinnostus Jyväskylän ammattikorkeakoulun englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin kasvoi huomattavasti verrattuna viime vuoteen. Yhteishaun vieraskielisten tutkintojen hakijamäärät kasvoivat kaikkiaan jopa n. 60% vuoden 2020 tammikuun hakuun verrattuna.

20.1.2021

JAMKissa ennätysmäärä suoritettuja tutkintoja vuonna 2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistui vuonna 2020 ennätysmäärä tutkintoja. Suoritettuja tutkintoja vuonna 2020 oli alustavien lukujen perusteella 1465. Esimerkiksi AMK-tutkintoja suoritettiin liki 100 enemmän kuin vuonna 2019. Opetus- ja kulttuuriministeriön JAMKille asettamat tutkintotavoitteet ylittyivät kirkkaasti.

19.1.2021

Ideoita lannasta ruokohelpiin ja pajusta päistäreeseen – turvehackathonissa kymmenen tiimiä hakee kestäviä vaihtoehtoja turpeelle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo ja yritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestävät Berner Oy:n ja Tikalan Oy:n toimeksiannosta turvehackathonin, jonka tavoitteena on löytää vaihtoehtoja turpeelle ja samalla kehittää kestävää ja ympäristöystävällistä liiketoimintaa. Turpeelle kestäviä vaihtoehtoja etsii yhteensä kymmenen tiimiä.

18.1.2021

Digitukea tarvitsee yhä useampi - voidaanko digitaitojen avulla ehkäistä syrjäytymistä? Avoin webinaari 22.1.2021

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen Sydänpiiri ja Jyväskylän kesäyliopisto järjestävät perjantaina 22.1.2021 kaikille avoimen webinaarin, jossa käsitellään digitaitojen monenlaisia merkityksiä arjen sujuvuudelle.

Näytä lisää

JAMK somessa

Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK:n,@SeAMK:n,@opiskelijakunta:n ja@SAMOK_FIN:n Opiskelijahyvinvoinnin kehittäminen -projekti keskittyy mm. opiskelijoiden hyvinvoinnin ja osallisuuden tukemiseen. Samalla kehitetään korkeakouluyhteisöjen toimintakulttuuria hyvinvointia tukevaksi: https://t.co/THyUiNPIqh
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Kuka tahansa voi olla huijattavissa, kunhan hetki on vaan oikea. Verkko ja sosiaalinen media tarjoavat oivan alustan huijareille. Nettihuijauksia tehdäänkin enemmän kuin koskaan ennen. Huijausinfo:n aamukahveilla keskusteltiin tänään siitä, miksi ihminen on huijattavissa. Mukana keskustelussa oli myös #JAMK:n asiantuntija Kirsi Heiskanen. Katso tallenne aamun livestä alta! 👇 #kyberturvallisuus #tietoturva #OleTietoinen #Digihuijaus
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi .@Huijausinfo aamukahvin tallenne kuunneltavissa heidän Facebookissaan. Mukana asiantuntijamme Kirsi Heiskanen kertomassa mm., miten ihmisiä huijataan verkossa. #OleTietoinen #Digihuijaus #Tietoturvallisuus #Kyberrikollisuus #Kyberturvallisuus https://t.co/ZJToFjIj5P
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences, International Services To what extent does the experience of student mobility impact youth? 👩‍💻 In January, ESNsurvey 2021was launched - a Europe-wide research report, covering different topics concerning student mobility and education.📊 It is the largest project of its kind carried out solely by students, for students. Go to https://esn.org/survey2021 and define the voice of the Erasmus Generation. 🖋️ #ESNsurvey2021 #ErasmusPlus
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Morjens! Tällä viikolla tällänen insinöörikolmikko ottaa tän tilin haltuun! Kuva järjestyksessä mukana on Eino, Elina ja Antti, ja me ollaan toisen vuoden Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoita. Pidä Instagram kanavan storyja seurannassa, kun kerromme oman alan opiskelusta ja opiskelijaelämästämme Jamkissa!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi Morjens! Tällä viikolla tällänen insinöörikolmikko ottaa tän tilin haltuun! Kuva järjestyksessä mukana on Eino, Elina ja Antti, ja me ollaan toisen vuoden Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoita. Pidä Instagram kanavan storyja seurannassa, kun kerromme oman alan opiskelusta ja opiskelijaelämästämme Jamkissa!
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun päättyi 21.1.2021. Jyväskylän ammattikorkeakoulu oli hakijoiden yhteismäärällä mitattuna suosituin ammatillinen opettajakorkeakoulu. Verkko-opintojen suosio on edelleen kasvanut.
Facebook post by JAMK hyvinvointi Maanantaina 25.1. klo 9 käynnistyy ilmoittautuminen seuraaviin sote-alan opintoihin avoimen puolella: ⭐️ Green Care menetelmät ja toimintamuodot, 5 op Verkkototeutuksina: ⭐️ Läheisväkivallan ennaltaehkäisy, 5 op ⭐️ Mediakasvatus lasten ja nuorten kehityksen tukena, 5 op ⭐️ Multicultural Work in Social and Healthcare Services, 5 cr ⭐️ Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjänä, 5 op ⭐️ Terveysteknologian hyödyntämisen mahdollisuudet, 5 op ⭐️ Työhön kuntoutuminen, 5 op Tsekkaappa myös meidä ajankohtaiset täydennyskoulutukset: https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Sosiaali-ja-terveysala/
Näytä lisää
Rehtori Jussi Halttunen

Jussi Halttunen, rehtori

"Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä."

Lue lisää

Laatu

Meille tärkeää on toiminnan ja tulosten erinomainen laatu. Laadunhallinnalla pidämme huolta koulutuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä myytävien palveluiden korkeakoulutasoisesta laadusta. JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Karvi auditoitu      Diploma Supplement Label 2013 - 2016