Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Kesäopinnot avoimessa
Kesäopinnot avoimessa
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, tammikuu 2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, maaliskuu 2024

Ajankohtaista Jamkissa

30.3.2023

Yhteishaku päättyi: Jamk kolmanneksi suosituin ammattikorkeakoulu

Jamk oli kolmanneksi suosituin ammattikorkeakoulujen keskinäisessä vertailussa. Alustavien lukujen valossa hakijamäärissä on viime vuoteen verrattuna laskua. Kiinnostus restonomiopintoja, energia- ja ympäristötekniikkaa sekä konetekniikkaa kohtaan puolestaan kasvoi.

30.3.2023

Jyväskylään kyberturvallisuuskeskus: Keski-Suomesta kyberosaamisen maakunta

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston yhteinen kyberturvallisuuskeskus vahvistaa erityisesti Keski-Suomen alueen elinvoimaa, mutta tukee myös koko Suomen kyberturvallisuusbrändiä.

29.3.2023

Jamkin avoin viidenneksi suurin vuonna 2022

Jamkin avoimessa tehtiin vuonna 2022 viidenneksi eniten opintosuorituksia ammattikorkeakouluja vertailtaessa. Tulos jäi hieman edellisvuodesta, mutta on kautta aikojen toiseksi paras opintopistemäärä. 

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

30.3.2023

Jamkin kyberharjoitus haastoi elintarvikealan toimijoita

Elintarvikealan toimijat kokoontuivat Jyväskylän ammattikorkeakouluun ensimmäiseen yhteiseen kyberturvallisuusharjoitukseen 28.–29.3.

30.3.2023

Ruokaketjun datasta uutta liiketoimintaa - DataSpaceHackathonissa neljä voittajaa!

Voittajatiimien ideat yhteisöllisen datan hyödyntämisestä voivat tuoda lisäarvoa ruokaketjun yrittäjille vastuullisuuden, tuotteiden jäljitettävyyden tai optiikan avulla, sekä elintarvikeketjun logistiikkaan keinoja varmistaa tuotteiden laatu.

9.3.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston maksuttomalta tekoälyn verkkokurssilta työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja yliopisto tarjoavat kaikille avoimen tekoälyn verkkokurssin. Kurssi on suunnattu erityisesti teollisuuden yrityksille, mutta se soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille.

Tapahtumat

3.4.

SamPo-webinaarisarja: Työvälineitä opiskelijan osallisuuden tukemiseen

SamPo-projekti toteuttaa kevään 2023 aikana kahdeksanosaisen webinaarisarjan.

3.4.

Loisto-konsertit: Siiri Torvinen – The Silky Groove, Meeri Sarjasto – I am changing

Loisto on Jamkin ja Gradia Jyväskylän musiikin koulutuksen sekä Gradia Jyväskylän media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja. Konserttisarja järjestetään keväisin ja syksyisin.

4.4.

Robotiikan ja konenäön käytännön ratkaisut yrityksissä

Tule verkostoitumaan ja tutustumaan tuoreisiin robotiikan, konenäön ja tekoälyn teollisiin sovelluksiin käytännönläheisten seminaariesitysten sekä laboratorioon pystytettävien pilottien ja laitteistoesittelyiden muodossa.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.