Hae opiskelemaan
Hae opiskelemaan
Tutkimus ja kehitys
Tutkimus ja kehitys
Aloita opinnot avoimessa
Aloita opinnot avoimessa
Opiskelijalle
Opiskelijalle
Tietoa Jamkista
Tietoa Jamkista

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Teemme aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimimme laajassa kansainvälisessä verkostossa. Opiskelijoita meillä on 8 500 ja henkilöstöä 900.

Hae!

Tulevat hakuajat
Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, 01/2024
Yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat, 03/2024

Ajankohtaista Jamkissa

29.5.2023

Jamkin opiskelijatiimi palkittiin Euroopan suurimmassa pelialan konferenssissa

Nordic Game Awards -palkintogaala järjestettiin osana Malmössa, Ruotsissa toteutettua Nordic Game Conference -tapahtumaa. Jamkin opiskelijatiimi palkittiin palkintogaalassa Game Jam -kategorian parhaana.

26.5.2023

AMK-valintakokeet Jamkin pääkampuksella 29.5.–1.6.2023

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaun AMK-valintakokeet järjestetään 29.5.–2.6.2023 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri maata. Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle valintakokeisiin on ilmoittautunut n. 3800 hakijaa.

24.5.2023

Suomen kyberosaamiskeskus järjestää ajankohtaisia kyberturvallisuusaiheita käsittelevän seminaarin 1.-2.6.

Jyväskylässä ensimmäistä kertaa järjestettävä digitaalisen turvallisuuden seminaari käsittelee digitaalista turvallisuutta tiedustelutoiminnan historian, kyberrikollisuuden, informaatiopuolustuksen ja kansallisen kyberpuolustuksen näkökulmista.

Ajankohtaista tutkimuksessa ja kehityksessä

6.6.2023

Merkittävä EU-tutkimushanke yhdistää tekoälyn terveyden edistämiseen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on mukana Euroopan unionin Horisontti Eurooppa -ohjelman SmartCHANGE-tutkimushankkeessa, jossa hyödynnetään tekoälyä pitkäaikaisen terveystiedon seurannassa.

5.6.2023

Uutta avointa tietoa liikuntajärjestöistä ja urheiluseuroista

Kuinka paljon liikuntajärjestöille myönnetään valtion avustusta? Mikä on naisten osuus liikuntajärjestöjen johdossa? Jyväskylän ammattikorkeakoulun Likes on julkaissut uuden Liikunnan järjestötietokannan sekä täysin päivitetyn version suomalaiset urheilu- ja liikuntaseurat kokoavasta Seuratietokannasta.

23.5.2023

Parempaa työssä jaksamista opettajille ja varhaiskasvattajille

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön työssä jaksamiseen, työkykyyn ja palautumiseen on etsitty ratkaisuja. Työhyvinvointikokeiluja on tehty neljässä kaupungissa, ja malleja voidaan hyödyntää valtakunnallisesti.

Tapahtumat

6.6.

Xpand-hankkeen XR-työpaja : hankkeen VR/AR/MR – pilotit ja niiden taustat sekä toteutus

Xpand-hankkeessa on toteutettu eri XR-teknologioita hyödyntäviä pilotteja ja työpajassa esitellään niiden taustalla olleita tavoitteita sekä tarpeita ja sitä, miten pilotit on toteutettu ja millaista palautetta niistä on saatu.

6.6.

E-urheilu työelämäpolkujen mahdollistajana

Mistä e-urheiluala koostuu? Mitä olisi hyvä tietää e-urheilusta sosiaali- terveys- ja kuntoutusaloilla sekä työllisyyspalveluissa?

6.6.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Tiina Lakkaneva: Asynkroninen työskentely luo joustavuutta työhön ja parantaa työrauhaa

Alumnin ääni -webinaarissa Tiina Lakkaneva (AmO, restonomi YAMK) keskustelee Opekorkean alumnivastaavan Jaana Ahlqvistin kanssa eriaikaisen työskentelyn eduista ja haasteista, työelämän muutoksesta ja muutosten vaikutuksesta oppimiseen.

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Matkailu

Koulutamme vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja kehitämme matkailualaa yhdessä yritysten ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Monialainen kuntoutus

Toimimme kuntoutusalan suunnannäyttäjänä kehittäen parhaita kuntoutuksen ratkaisuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Uudistuva oppiminen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on työelämäläheisen oppimisen ja sitä tukevien pedagogisten ratkaisujen kehittäjä, uudistaja ja tutkija. Ammatillisen korkeakoulutuksen asiantuntijayhteisönä toimimme työelämäläheisessä oppimisen ekosysteemissä.