Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

7.12.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Vaikuttavan strategian toteuttaminen ja seuranta

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaamiset jatkuvat! Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, aina kuukauden 1. torstaina järjestettäviä online-sessioita, joissa keskustellaan johtamisen teemoista ja mieltä kutkuttavista kysymyksistä. Tervetuloa!

11.12.

Joulukonsertti taulumäellä 2023

Jokavuotisesti Cantinovum järjestää joulukonsertteja Jyväskylän seudulla, ja 2023 ei tule olemaan poikkeus. Tervetuloa seuraamaan monipuolista kuoromusiikkia Jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkkoon!

12.12.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Suomalaisella musiikkikampuksella

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

14.12.

Kick off-webinaari: Tiedon koti kuntoutuksen toimijoille

Nyt liitetään kuntoutusalan yritykset ja asiantuntijat yhteen – tule kuulemaan miten tutkimustieto ja verkostojen voima saadaan tehokkaampaan käyttöön

14.12.

Biotalouskampuksen Joulutapahtuma

Luvassa askartelupisteitä, myyjäiset, eläinkulkue ja paljon muuta. Puoti Kultavilja on avoinna, ja kahvioissa voi touhuilun lomassa virkistäytyä. Tonttu ottaa vastaan toiveita, ja voit tavata Joulupukinkin muoreineen. Tarkempaa tietoa ohjelmasta tulossa!

15.12.

Lämpimästi tervetuloa AMK- ja YAMK-tutkintoon valmistuvien valmistujaisjuhlaan

Sosiaali- ja terveysalan valmistujaisjuhla pidetään Lutakon kampuksella. Halutessasi voit osallistua juhlaan myös etänä Zoom-yhteydellä.

18.12.

Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat

Miten koronapandemia ja Ukrainan sota ovat vaikuttaneet keskisuomalaisiin ruoka-alan yrityksiin? Miten yrittäjät voivat ja kuinka pitkällä yrityksissä ollaan kestävyyden huomioimisessa? Näistä aiheista kuulemme 18.12. järjestettävässä tapahtumassa.

4.1.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Hyvinvoiva työyhteisö on jokaisen asia

Miten teillä huolehditaan työyhteisön työkyvystä ja hyvinvoinnista? Tule kuulolle, kun Jamkin johtamisen asiantuntija Serena Paasivuori esittelee pelillistetyn dialogityökalun työkyvyn ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

9.1.

Hakuinfo ammatilliseen opettajankoulutukseen

Ammatillisen opettajankoulutuksen hakuinfo pidetään tiistaina 9.1.2024 verkossa. Infossa tutustutaan koulutukseen, kuullaan hakuvinkkejä ja saadaan vastauksia kysymyksiin.

11.1.

Hakuinfo ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen

Hakuinfo ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen pidetään torstaina 11.1.2024 verkossa. Tilaisuudessa tutustutaan koulutuksiin, kuullaan hakuvinkkejä ja saadaan vastauksia kysymyksiin.

11.1.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

18.1.

Varhaisiän musiikkikasvatus ja kulttuurihyvinvointiopintojen info 18.1. kello 15

Tervetuloa linjoille kuulemaan Jamkin musiikin opinnoista ja etenkin uudesta varhaisiän musiikkikasvatuksen ja kulttuurihyvinvoinnin tutkinto-ohjelmasta, jossa kehität musiikillisen osaamisesi lisäksi laaja-alaisessa taidekasvatuksessa tarvittavia luovia ja ilmaisullisia taitoja. 

24.1.

Työpäivä Dynamo, Lutakon kampus

Suosittu Työpäivä kohtauttaa Jamkin opiskelijat ja työnantajat. Jamkin työpäivässä, työnantajat pääsevät esittelemään yritystään, työmahdollisuuksiaan ja rekrytointitarpeitaan, samalla kun opiskelijat voivat tutustua eri yrityksiin, hakea työpaikkoja ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

24.1.

E-urheilun osaamiskeskittymän 3. verkostotilaisuus: Lisäbisnestä e-urheilualalta

Keski-Suomen e-urheilun osaamiskeskittymä -hanke kokoaa keskisuomalaisia, elektronisen urheilun toimialasta kiinnostuneita mikro- ja pk-yrittäjiä yhteen verkostoitumaan, pohtimaan uusia TKI-avauksia sekä kehittämään liiketoimintaa e-urheilun kautta.

25.1.

Uudistavan johtamisen seminaari: Työntekijäkokemus menestyksen avaimena

Tule Uudistavan johtamisen seminaariin kuuntelemaan, miten työntekijäkokemusta ja työnantajabrändiä rakennetaan, johdetaan ja kehitetään strategisesti. Seminaarin pääpuhujana on konsulttitalo Milttonin työntekijäkokemus ja -viestintäyksikön johtaja Miikka Huhta.

25.1.

Työpäivä Pääkampus

Suosittu Työpäivä kohtauttaa Jamkin opiskelijat ja työnantajat. Jamkin työpäivässä, työnantajat pääsevät esittelemään yritystään, työmahdollisuuksiaan ja rekrytointitarpeitaan, samalla kun opiskelijat voivat tutustua eri yrityksiin, hakea työpaikkoja ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

25.1.

Liiketoimintayksikön valmistujaiset

Vastavalmistuneet tradenomit ja restonomit – tervetuloa liiketoimintayksikön valmistujaisiin! Valmistujaisissa pääset juhlistamaan opintojesi viimeistelyä yhdessä samaan aikaan valmistuneiden kanssa. Liity seuraan pääkampuksen Tulikari-auditorioon torstaina 25.1.2024 klo 15.00 alkaen!

26.1.

Työpäivä Biotalouskampus

Jamkin Työpäivä Biotalouskampuksella on tätä ja paljon muuta: Mitä yritykset voivat tarjota opiskelijoille? Miten Biotalousinstituutin laboratorioympäristöjä voi hyödyntää vaikkapa yrityksen tuotetestaukseen, ja teettää aiheesta opinnäytetyön?

8.2.-11.2.

Mozartin Ascanio in Alba - Ooppera 2024

Kamarikuoro on mukana Suomalaisen Musiikkikampuksen ooperaesityksessä keväällä 2024!

21.2.

Save the Date: KuntoutusPicnic aamukahvien merkeissä

Tervetuloa kuulemaan EduFutura-yhteistyön kuulumisia ja tapaamaan kollegoita muista oppilaitoksista KuntoutusPicnic-aamukahvien merkeissä.

21.3.

Save the Date: Toimiva digiarki - DEMODAY 2024!

Ikääntyneiden toimintakykyisen kotona asumisen teknologinen tuki –demoday järjestetään Jamkin Dynamolla torstaina 21.3.2024.

2.10.-4.10.

XV Suomen Mekaniikkapäivät

XV Suomen Mekaniikkapäivät järjestetään 2. - 4.10.2024 Jyväskylässä.