Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

3.10.

Keski-Suomi Food Lab -työpaja

Elintarviketoimija, tule mukaan kehittämään omien toiveidesi mukaista Keski-Suomen Food Lab -osaamiskeskittymää!

4.10.-25.10.

Hyvinvointioikeuden työpajat

Mitä hyvinvointioikeus tarkoittaa? Tule mukaan työpajoihin, joissa tarkastellaan hyvinvoinnin ja lainsäädännön kytkeytymistä toisiinsa ja selvitetään, mitä hyötyä teemasta on pienyritykselle.

5.10.

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaaminen: Valmentava johtajuus - miten kehittyä valmentavassa johtamisotteessa?

Uudistavan johtamisen verkoston aamutapaamiset jatkuvat 5.10. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, aina kuukauden 1. torstaina järjestettäviä online-sessioita, joissa keskustellaan johtamisen teemoista ja mieltä kutkuttavista kysymyksistä. Tervetuloa!

5.10.-6.10.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät 2023

Joka toinen vuosi järjestettävä valtakunnallinen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät järjestetään Jamkissa Dynamon kampuksella 5.- 6.10.2023.

5.10.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Suomalaisen musiikkikampuksen Hannikaissalissa

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

7.10.

Cantinovum Jyväskylän kuoroviikolla 2023

Kamarikuoro esiintyy kuoroviikolla 7.10. Jyväskylän normaalilukiolla. Tervetuloa!

25.10.

Klassista sun päivääsi! -konsertti Jyväskylän Kaupunginkirkossa

Klassista sun päivääsi! -konserttisarjassa kuullaan monipuolisesti klassista musiikkia sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun että Gradian musiikinopiskelijoiden esittämänä.

1.11.

Liikkuva oppiminen – tauottamisen pedagogiikkaa -koulutus

Pedagogisilla valinnoilla voidaan lisätä vireyttä ja keskittymiskykyä, edistää oppimista ja vähentää istumisen terveyshaittoja. Liikkuva oppiminen -koulutus tarjoaa tietoa tauottamisen ja liikuskelun hyödyistä sekä helposti toteutettavia käytännön vinkkejä, miten opettaja voi tukea oppimista lisäämällä liikettä opetukseensa.

2.11.

Kansainvälinen ICF-webinaari

INPRO-hanke järjestää kolmannen kansainvälisen ICF-webinaarin torstaina 2.11.2023 kello 11-13 CET.

2.11.

Kuinka Suomi liikkuu tulevaisuudessa? -seminaari

Toivotamme koko liikunta-, urheilu- ja hyvinvointiyhteisön tervetulleeksi Kuinka Suomi liikkuu tulevaisuudessa -seminaariin 2.11.2023!

10.11.

Hakijan päivä @Jamk

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten Jamkiin haetaan ja milloin? Hakijan päivä @Jamk antaa vastaukset! Tule mukaan tutustumaan Jamkin opintoihin!

16.11.

Sairaanhoitajien lääkkeenmääräämisen syysfoorumi

Tervetuloa perinteiseen sairaanhoitajien lääkkeenmääräämisen syysfoorumiin. Tarjolla ajankohtaista tietoa potilaan tutkimiseen, lääkehoidon tarpeen arviointiin ja lääkkeiden valintaan! Syysfoorumi on suunnattu lääkkeenmääräämisoikeuden saaneille sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja kätilöille.

21.11.-23.11.

Matkailukoulutuksen verkostopäivät

Tervetuloa Matkailukoulutuksen verkostopäiville Jyväskylään. Verkostopäivien teemana tänä vuonna on moninaisuuden johtaminen, joka jakautuu kolmeen alateemaan: Moninaisuus opinnoissa, asiakkaiden moninaisuus, moninaisuus työelämässä.

22.11.

Digikyvykkyyden vauhdittaminen yrityksissä ja yhteisöissä

DiyKS – Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -projektin päätöswebinaari. Projektin tarkoituksena on ollut edistää maaseudun mikro- ja pk-yrittäjien sekä yhdistysten ja erilaisten yhteisöjen digiosaamista.

22.11.

Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia korkeakouluun -webinaari

Tilaisuus kokoaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta JAMKOn yhteisen Yhteisöllinen ja yhdenvertainen ammattikorkeakoulu -projektin tuloksia ja hyviä käytäntöjä.

28.11.-29.11.

Studia

Olemme mukana Studia-messuilla 28. - 29.11.2023. Tervetuloa tutustumaan!

5.12.

Joulukonsertti toivakassa 2023

Jokavuotisesti Cantinovum järjestää joulukonsertteja Jyväskylän seudulla, ja 2023 ei tule olemaan poikkeus. Tervetuloa seuraamaan monipuolista kuoromusiikkia Jouluisissa tunnelmissa.

9.12.

Joulukonsertti taulumäellä 2023

Jokavuotisesti Cantinovum järjestää joulukonsertteja Jyväskylän seudulla, ja 2023 ei tule olemaan poikkeus. Tervetuloa seuraamaan monipuolista kuoromusiikkia Jouluisissa tunnelmissa.