Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

31.7.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Mitä avoimessa opiskelu maksaa? Tule kuulolle infotilaisuuteen, jossa mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Nyt on tilaisuus kysyä!

2.8.

BusinessRally -tapahtuma: rahoituspaneeli

Rahoituspaneeli on osa Jamkin Kuntoutusinstituutin ja Suomen Yrityskehitys Oy:n perustamaa Monialainen kuntoutus -kehitysohjelmaa. Tämän vuoden Rahoituspaneelin teemana on hyvinvointi ja kotona asumisen tuki.

19.8.-31.8.

Back to Campus -viikot

Hei jamkilainen, tervetuloa kampuksille nauttimaan kampuselämästä! Back to Campus viikkojen aikana pääset tutustumaan kampuksiemme tiloihin sekä siellä toimiviin palveluihin - sekä nauttimaan yhteisestä ohjelmasta!

20.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

26.8.

infotilaisuus röntgenhoitajan opinnoista

Tammikuussa alkavan AMK-tutkintokoulutuksen lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti Jyväskylässä arkipäivisin. Röntgenhoitajakoulutuksen tärkeimpinä yhteistyökumppaneina toimivat Keski-Suomen hyvinvointialue sekä julkisten ja yksityisten palveluntarjoajien terveydenhuollon yksiköt.

27.8.

Pellonpiennarpäivä Biotalouskampuksella

Tervetuloa tutustumaan älymaatalouden uusiin teknologisiin ratkaisuihin ja sovelluksiin!

27.8.

Infotilaisuus bioanalyytikon opinnoista

Koulutuksen infotilaisuus Jamkin tiloissa Jyväskylässä järjestetään 27.8.2024 alkaen klo 16.30. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

29.8.-31.8.

Kokonaiskestävä suometsänhoito FinnMETKOssa

Tänä vuonna FinnMETKO-tapahtumassa pääsee kuulemaan ja keskustelemaan suometsien kestävästä hoidosta ja käytöstä sekä metsäluonnon tilasta, ennallistamisesta ja ekologisesta kompensaatiosta.

29.8.

Back to Campus -festarit

Lukuvuoden 2024-2025 avajaisia juhlitaan jälleen Back to Campus -festarimeiningeissä! Tapahtuma on yhteinen kaikille opiskelijoillemme ja koko henkilöstöllemme.

3.9.

Metsä- ja luontoyrittäjyydestä uutta liiketoimintaa

Millaista uutta liiketoimintaa voisi kehittää metsä- ja luontoyrittäjyyteen liittyen? Miten esimerkiksi uusi ennallistamisasetus vaikuttaa? Tervetuloa työpajaan!

5.9.

Työhyvinvoinnin johtaminen - Uudistavan johtamisen verkostotapaaminen

Miten johtaja tai esihenkilö voi tukea henkilöstön työhyvinvointia ja kuinka fyysistä aktiivisuutta voi lisätä työyhteisössä? Liikkuva aikuinen -ohjelman Miia Malvela kertoo konkreettisista keinoista tukea työhyvinvointia liikunnalla.

13.9.

Tulevaisuuden biokaasu maatiloilla viljelijän vinkkelistä

Kiinnostaako biokaasuinvestointi? Tule kuulemaan rahoittajan vinkit sekä viljelijöiden ja laitosvalmistajien kokemuksia biokaasulaitoksista maatiloilla.

13.9.

Tulevaisuuden biokaasu maatiloilla rahoittajien, sidosryhmien ja laitosvalmistajien vinkkelistä

Miten lisäämme biokaasuinvestointeja ja luomme lisää kannattavaa liiketoimintaa maatiloille? Työpajassa keskustelevat rahoittajat, laitosvalmistajat ja muut sidosryhmät.

14.9.

Biotalouskampuspäivä 2024

Tervetuloa Biotalouskampuksen avointen ovien päivään!

24.9.

TANSSIVA NAINEN – suomalaisten säveltäjänaisten pianomusiikkia

Konsertissa pianisti Jenna Ristilä esittää suomalaisten säveltäjänaisten tanssiaiheisia ja tanssista inspiroituneita pianoteoksia.

28.9.

Cantinovum & Jyväskylän naislaulajien yhteiskonsertti 29.9.

Cantinovum ja Jyväskylän naislaulajat hemmottelevat kuulijoita jälleen syyskaudella! Suunnitteilla uusi, laadukas kattaus täyteläistä sointia ja riemukasta laulantaa, tätä ei kannata missata!

2.10.-4.10.

XV Suomen Mekaniikkapäivät

XV Suomen Mekaniikkapäivät järjestetään 2. - 4.10.2024 Jyväskylässä.

30.10.

Messa di Gloria yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa 31.10

Messa di Gloria on Giacomo Puccinin säveltämä viisiosainen messu, joka Cantinovumin on ilo ja kunnia esittää yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa! Pysy kuulolla ja tule nauttimaan!

13.12.

35-vuotisjuhlakonsertti & uuden EP:n julkaisu 14.12.

Suuren juhlan tuntua on ilmassa, kun Cantinovum viettää paitsi 35-vuotissyntymäpäiviään, myös uuden sauna-aiheisen levynsä julkaisujuhlaa! Tule juhlimaan kanssamme ja kuulemaan miten vuosikymmenet soivat! Karonkka sekä jatkot kutsuvieraille.