Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

14.6.

Liikuttaako varhaiskasvatus? – Liikkuva varhaiskasvatus -arvioinnin julkistamistilaisuus

Valtion liikuntaneuvosto on tilannut Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan ulkoisen arvioinnin toteuttamisen Kansalliselta koulutuksen arviointikeskukselta (Karvi). Arvioinnin tulokset julkaistaan perjantaina 14.6.2024 klo 10.00−12.00.

31.7.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Mitä avoimessa opiskelu maksaa? Tule kuulolle infotilaisuuteen, jossa mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Nyt on tilaisuus kysyä!

19.8.-31.8.

Back to Campus -viikot

Hei jamkilainen, tervetuloa kampuksille nauttimaan kampuselämästä! Back to Campus viikkojen aikana pääset tutustumaan kampuksiemme tiloihin sekä siellä toimiviin palveluihin - sekä nauttimaan yhteisestä ohjelmasta!

20.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

26.8.

infotilaisuus röntgenhoitajan opinnoista

Tammikuussa alkavan AMK-tutkintokoulutuksen lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti Jyväskylässä arkipäivisin. Röntgenhoitajakoulutuksen tärkeimpinä yhteistyökumppaneina toimivat Keski-Suomen hyvinvointialue sekä julkisten ja yksityisten palveluntarjoajien terveydenhuollon yksiköt.

27.8.

Infotilaisuus bioanalyytikon opinnoista

Koulutuksen infotilaisuus Jamkin tiloissa Jyväskylässä järjestetään 27.8.2024 alkaen klo 16.30. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

29.8.

Back to Campus -festarit

Lukuvuoden 2024-2025 avajaisia juhlitaan jälleen Back to Campus -festarimeiningeissä! Tapahtuma on yhteinen kaikille opiskelijoillemme ja koko henkilöstöllemme.

14.9.

Biotalouskampuspäivä 2024

Tervetuloa Biotalouskampuksen avointen ovien päivään!

24.9.

TANSSIVA NAINEN – suomalaisten säveltäjänaisten pianomusiikkia

Konsertissa pianisti Jenna Ristilä esittää suomalaisten säveltäjänaisten tanssiaiheisia ja tanssista inspiroituneita pianoteoksia.

28.9.

Cantinovum & Jyväskylän naislaulajien yhteiskonsertti 29.9.

Cantinovum ja Jyväskylän naislaulajat hemmottelevat kuulijoita jälleen syyskaudella! Suunnitteilla uusi, laadukas kattaus täyteläistä sointia ja riemukasta laulantaa, tätä ei kannata missata!

2.10.-4.10.

XV Suomen Mekaniikkapäivät

XV Suomen Mekaniikkapäivät järjestetään 2. - 4.10.2024 Jyväskylässä.

30.10.

Messa di Gloria yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa 31.10

Messa di Gloria on Giacomo Puccinin säveltämä, nimestään huolimatta täydellinen viisiosainen messu, joka Cantinovumin on ilo ja kunnia esittää yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa! Pysy kuulolla ja tule nauttimaan!

13.12.

35-vuotisjuhlakonsertti & uuden EP:n julkaisu 14.12.

Suuren juhlan tuntua on ilmassa, kun Cantinovum viettää paitsi 35-vuotissyntymäpäiviään, myös uuden sauna-aiheisen levynsä julkaisujuhlaa! Tule juhlimaan kanssamme ja kuulemaan miten vuosikymmenet soivat! Karonkka sekä jatkot kutsuvieraille.