Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

7.6.-8.6.

AgriVenture Finland 2023

Tervetuloa vauhdittamaan kestävien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönottoa ruokaketjussa ja alkutuotannossa.

8.6.

Ammatillisen opettajankoulutuksen orientaatioiltapäivä 8.6.

Ammatillisen opettajankoulutuksen orientaatioiltapäivään ovat tervetulleita kaikki ammatillisen opettajankoulutukseen valitut, uudet opiskelijat! Iltapäivässä kuulet opinnoista ja tapaat alueryhmäsi. Tervetuloa!

15.6.

Anni Lintula: Somesukupolvi töissä - Mitä nuoret odottavat työyhteisöltä ja johtamiselta?

Sosiaalisen median kehitys vavisuttaa työelämän lainalaisuuksia. Tule kuulemaan, millä tavoin digitaalisuuden parissa kasvanut sukupolvi haastaa työyhteisön, johtajuuden ja yrityskulttuurin sekä millaisia taitoja johtajat ja HR tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa.

27.6.-29.6.

Opintomatka Borgebyn peltopäiville

Klassikkotapahtuma, Borgebyn peltopäivät Ruotsissa kokoaa yhteen paikkaan peltodemonstraatioita, konenäyttelyn sekä asiantuntijapuheenvuoroja. Tänä vuonna peltopäivien teemana on energia ja talous. Ilmoittaudu mukaan opintomatkalle!

1.8.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Eli jos sinulla on mielessäsi mitä vain kysyttävää joko avoimen opinnoista tai opiskelusta yleensä, nyt kannattaa tulla mukaan!

4.8.

Business Rally -seminaaripäivä Peurungassa

Business Rally -seminaaripäivä tulee taas! Jamkin Kuntoutusinstituutti on mukana yhteistyössä Suomen Yrityskehitys Oy:n ja Peurungan järjestämässä tapahtumassa, joka kokoaa yhteen kuntoutusalan teknologiayrityksiä, päättäjiä ja asiantuntijoita.

17.8.

Muusikko digitaalisesti hoitoalalla – musiikillinen vuorovaikutus etänä

Etätyöpajassa tutustutaan muun muassa Mus&Te -hankkeeseen ja soitava.fi -alustaan, etänä toteutettavaan ryhmäinterventioon, biisinkirjoitukseen ryhmätyönä etänä sekä Lämpiö-alustaan. Samansisältöiset työpajat klo 10-12 ja 17-19.

17.8.

Digiosallisuuden arkirealismia ja ratkaisuja työllistymisen edistämisessä

DigiosaaVa - hankkeen päätöstilaisuus torstaina 17.8. klo 12.00 - 16.00.

22.8.

Aloittavien opiskelijoiden tervetulotilaisuus

Uusi opiskelija! Tervetuloa aloittavien opiskelijoiden tervetulotilaisuuteen tiistaina 22.8. klo 13-16.

22.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

28.8.

Minä sittenkin osaan – Kokemuksia opiskelijan opintopolun moniammatillisesta ohjauksesta

Seminaarissa pääset tutustumaan toimintamalleihin ja käytänteihin, miten erityistä tukea sekä hoito- ja kuntoutuspalveluja tarvitsevan opiskelijan osallisuutta ja saumatonta opintopolkua voidaan edistää moniammatillisella ohjauksella.

5.9.

Valta - Valmentava työtapa -koulutus

Tervetuloa mukaan Valta-projektin järjestämään maksuttomaan koulutukseen syksyllä 2023. Koulutuspäivässä perehdytään kuntoutujan ja hänen lähihenkilönsä arjessa toimimisen valmentamiseen.

9.9.

Biotalouskampuspäivä 2023

Biotalouskampuksen avoimet ovet! Tervetuloa tutustumaan kampuksen toimintaan, koulutustarjontaan, testausympäristöihin ja yhteistyökumppaneihin!

5.10.-6.10.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät 2023

Joka toinen vuosi järjestettävä valtakunnallinen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät järjestetään Jamkissa Dynamon kampuksella 5.- 6.10.2023.

21.11.-23.11.

Matkailukoulutuksen verkostopäivät

Tervetuloa Matkailukoulutuksen verkostopäiville Jyväskylään. Verkostopäivien teemana tänä vuonna on moninaisuuden johtaminen, joka jakautuu kolmeen alateemaan: Moninaisuus opinnoissa, asiakkaiden moninaisuus, moninaisuus työelämässä.