Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

2.8.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Saat myös tilaisuuden kysyä opinnoista suoraan eri koulutusalojemme asiantuntijoilta.

16.8.

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutuksessa saat työkaluja yrityksen toiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutusten hallintaan. Tervetuloa mukaan!

23.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

25.8.

Vastuullisuus yrityksen arjessa -koulutus

Miten vastuullisuustyötä tehdään käytännössä? Mihin tekoihin kannattaa panostaa ja miten niistä viestitään uskottavasti? Mitä hyötyä vastuullisuudesta on yritykselle? Näihin kysymyksiin vastauksia tarjoaa Vastuullisuus yrityksen arjessa -iltakoulutus

30.8.

Elinvoimaa koulutuksella -työelämäworkshop

Millainen koulutus auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi kasvamaan ja kehittymään? Mitä tulevaisuuden osaamistarpeita organisaatiossasi on ja miten voimme siihen vastata?

1.9.

Back to Campus -festarit

​Syyskuun ensimmäisenä päivänä räjähtää, iloisesti! Lukuvuoden 2022–2023 avajaiset huipentuvat ensimmäistä kertaa live-tapahtumana järjestettäviin Back to Campus -festereihin.

7.9.

Hybridityö ja työkyvyn tukeminen

Työelämän tahdin kiihtyminen, monipaikkainen työ, työn ja vapaa-ajan sekoittuminen haastavat työntekijöitä monella alalla. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, kuinka työkyky voidaan tukea hybridityössä.

8.9.

Syty datasta 1/4: Digitalisaatio ja datan merkitys

Kuinka yrityksen kannattaa hyödyntää digitalisaatiota ja mistä on hyvä lähteä liikkeelle datan kanssa? Minkälainen datavetoisen projektin rakenne on ja mille asioille annetaan painoarvoa.

10.9.

Biotalouskampuksen avoimet ovet

Biotalouskampuksella tapahtuu: avoimet ovet lauantaina 10.9.2022.

28.10.

Kestävyys yritystoiminnassa -koulutus

Kestävyys yritystoiminnassa -koulutuksessa opit ymmärtämään kestävää kehitystä liiketoiminnan näkökulmasta ja hyödyntämään kestävyyden mahdollisuuksia. Hae mukaan!