Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

29.5.

Liikunnan järjestötiedon kehittäminen -webinaari

Likesin webinaarissa julkistetaan uusi Seuratietokanta ja Liikunnan järjestötietokanta.

30.5.

Palliatiivisen osaamisen Symposium-iltapäivä

Tervetuloa juhlimaan uusia palliatiivisen hoidon osaajia ja kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

1.6.

Pelaaminen on kaikkialla - pysynkö kärryillä?

Miksi minun asiakkaani pelaavat? Mitä ihmettä on positiivinen pelipuhe? Entä kuinka kohtaan pelaavan asiakkaan?

1.6.-2.6.

Jyväskylän digitaalisen turvallisuuden seminaari

Seminaarissa pureudutaan kahden päivän aikana digitaalisen turvallisuuden teemaan muun muassa tiedustelutoiminnan historian, kybertiedustelun, kyberrikollisuuden, informaatiopuolustuksen ja kansallisen kyberpuolustuksen näkökulmista.

1.6.

HYTKI-webinaari – Hyvinvointialueiden tietoaltaiden tilannekuva

Tietoaltaat ovat tiedon säilytyspaikkoja, joihin kerätään ja tallennetaan keskitetysti erityyppistä tietoa edelleen jalostettavaksi. Ne ovat keskeinen työkalu terveydenhuollon tietoon perustuvassa päätöksenteossa ja vaikuttavuuden lisäämisessä.

1.6.

HR-tiedolla johtaminen: tiedon tarpeiden tunnistaminen

Monesti pohditaan, mitä HR-dataa yrityksessä on ja millaisia mittareita siitä voisi muodostaa. Nyt keikautammekin tämän ympäri! Tule mukaan tunnistamaan Jaana Saramiehen johdolla, mihin päätöksentekoon tai toiminnan johtamiseen HR-data voisi auttaa yrityksessänne.

2.6.

Uudistuvan teollisuuden instituutin valmistujaisjuhla opiskelijoille

Lämpimästi tervetuloa AMK-tutkintoon valmistuvien valmistujaisjuhlaan perjantaina 2.6.2023 klo 14.00 alkaen Rajakadun kampukselle.

5.6.

Kohti muutosta - kasvua kiertotaloudesta hybriditapahtuma 5.6.2023

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan kiertotalousteemaiseen hybriditapahtumaan 5.6.2023. Ohjelmassa asiantuntijoiden puheenvuoroja, verkostoitumista, uutisia rakenteilla olevan Kiertotalousakatemian suunnalta, näytteilleasettajien tarjontaa ja livetyöpajoja.

6.6.

Xpand-hankkeen XR-työpaja : hankkeen VR/AR/MR – pilotit ja niiden taustat sekä toteutus

Xpand-hankkeessa on toteutettu eri XR-teknologioita hyödyntäviä pilotteja ja työpajassa esitellään niiden taustalla olleita tavoitteita sekä tarpeita ja sitä, miten pilotit on toteutettu ja millaista palautetta niistä on saatu.

6.6.

E-urheilu työelämäpolkujen mahdollistajana

Mistä e-urheiluala koostuu? Mitä olisi hyvä tietää e-urheilusta sosiaali- terveys- ja kuntoutusaloilla sekä työllisyyspalveluissa?

6.6.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Tiina Lakkaneva: Asynkroninen työskentely luo joustavuutta työhön ja parantaa työrauhaa

Alumnin ääni -webinaarissa Tiina Lakkaneva (AmO, restonomi YAMK) keskustelee Opekorkean alumnivastaavan Jaana Ahlqvistin kanssa eriaikaisen työskentelyn eduista ja haasteista, työelämän muutoksesta ja muutosten vaikutuksesta oppimiseen.

7.6.

Yrittäjien yhteinen hyvinvointipäivä 7.6.2023

Tule virkistäytymään ja verkostoitumaan yhdessä muiden yrittäjien kanssa Peurunkaan! Ilmaisessa tilaisuudessa asiaa työhyvinvoinnista ja muutoskyvykkyydestä sekä monipuolista ohjattua toimintaa. 

7.6.-8.6.

AgriVenture Finland 2023

Tervetuloa vauhdittamaan kestävien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönottoa ruokaketjussa ja alkutuotannossa.

15.6.

Anni Lintula: Somesukupolvi töissä - Mitä nuoret odottavat työyhteisöltä ja johtamiselta?

Sosiaalisen median kehitys vavisuttaa työelämän lainalaisuuksia. Tule kuulemaan, millä tavoin digitaalisuuden parissa kasvanut sukupolvi haastaa työyhteisön, johtajuuden ja yrityskulttuurin sekä millaisia taitoja johtajat ja HR tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa.

27.6.-29.6.

Opintomatka Borgebyn peltopäiville

Klassikkotapahtuma, Borgebyn peltopäivät Ruotsissa kokoaa yhteen paikkaan peltodemonstraatioita, konenäyttelyn sekä asiantuntijapuheenvuoroja. Tänä vuonna peltopäivien teemana on energia ja talous. Ilmoittaudu mukaan opintomatkalle!

1.8.

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Mukana ovat Jamkin asiantuntijat eri koulutusaloilta. Eli jos sinulla on mielessäsi mitä vain kysyttävää joko avoimen opinnoista tai opiskelusta yleensä, nyt kannattaa tulla mukaan!

17.8.

Muusikko digitaalisesti hoitoalalla – musiikillinen vuorovaikutus etänä

Etätyöpajassa tutustutaan muun muassa Mus&Te -hankkeeseen ja soitava.fi -alustaan, etänä toteutettavaan ryhmäinterventioon, biisinkirjoitukseen ryhmätyönä etänä sekä Lämpiö-alustaan. Samansisältöiset työpajat klo 10-12 ja 17-19.

17.8.

Digiosallisuuden arkirealismia ja ratkaisuja työllistymisen edistämisessä

DigiosaaVa - hankkeen päätöstilaisuus torstaina 17.8. klo 12.00 - 16.00.

22.8.

Aloittavien opiskelijoiden tervetulotilaisuus

Uusi opiskelija! Tervetuloa aloittavien opiskelijoiden tervetulotilaisuuteen tiistaina 22.8. klo 13-16.

22.8.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

28.8.

Minä sittenkin osaan – Kokemuksia opiskelijan opintopolun moniammatillisesta ohjauksesta

Seminaarissa pääset tutustumaan toimintamalleihin ja käytänteihin, miten erityistä tukea sekä hoito- ja kuntoutuspalveluja tarvitsevan opiskelijan osallisuutta ja saumatonta opintopolkua voidaan edistää moniammatillisella ohjauksella.

5.9.

Valta - Valmentava työtapa -koulutus

Tervetuloa mukaan Valta-projektin järjestämään maksuttomaan koulutukseen syksyllä 2023. Koulutuspäivässä perehdytään kuntoutujan ja hänen lähihenkilönsä arjessa toimimisen valmentamiseen.

9.9.

Biotalouskampuspäivä 2023

Biotalouskampuksen avoimet ovet! Tervetuloa tutustumaan kampuksen toimintaan, koulutustarjontaan, testausympäristöihin ja yhteistyökumppaneihin!

5.10.-6.10.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät 2023

Joka toinen vuosi järjestettävä valtakunnallinen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät järjestetään Jamkissa Dynamon kampuksella 5.- 6.10.2023.

21.11.-23.11.

Matkailukoulutuksen verkostopäivät

Tervetuloa Matkailukoulutuksen verkostopäiville Jyväskylään. Verkostopäivien teemana tänä vuonna on moninaisuuden johtaminen, joka jakautuu kolmeen alateemaan: Moninaisuus opinnoissa, asiakkaiden moninaisuus, moninaisuus työelämässä.