Tapahtumat

Tutustu Jamkin tapahtumiin ja tule mukaan.

7.12.

Näin teet videoita -työpaja pk-yrityksille

Miten ja millaisia videoita pk-yritykset voivat toiminnassaan hyödyntää? Miten videon tekeminen käytännössä tapahtuu? Työpajassa käydään läpi videoiden tekemisen käytänteet ja tehdään yrityksen käyttöön soveltuva video asiantuntijoiden avustuksella.

8.12.

AIRE-projektin chatbot-pop-up

AIRE-projektin tiimiläiset jalkautuvat Jamkin Dynamo-kampuksen ala-aulaan kertomaan chatbottien kehitystyöstä. Tervetuloa tutustumaan projektiin ja testaamaan chatbotteja!

8.12.

Syty datasta 4/4: Katsaus tekoälyn saavutuksiin

Mihin kaikkeen tekoälyä on hyödynnetty ja mitä sillä on saatu aikaan? Mitkä ovat tekoälyn tämänhetkiset rajoitteet? Webinaarisarjan viimeisessä osassa tehdään katsaus tekoälyn saavutuksiin.

9.12.

Sosiaali- ja terveysalan valmistujaisjuhlat

Lämpimästi tervetuloa AMK- ja YAMK-tutkintoon valmistuvien valmistujaisjuhlaan perjantaina 9.12.2022 klo 14.00 alkaen

12.12.

Tauko hyvinvoinnille -tapahtuma Dynamolla

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke ja Likes by Jamk tarjoavat Jamkin opiskelijoille ja henkilöstölle maksuttomia Kehon kuntoindeksi -mittauksia non-stoppina kahtena päivänä joulukuussa.

12.12.

Hyvinvoiva korkeakoulu nyt ja huomenna

Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen on koko korkeakouluyhteisön asia. Opiskelijahyvinvoinnin yhteiskehittäminen OHKE -projektin päätösseminaari 12.12.2022 Jyväskylässä.

13.12.

Tauko hyvinvoinnille -tapahtuma Rajakadulla

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke ja Likes by Jamk tarjoavat Jamkin opiskelijoille ja henkilöstölle maksuttomia Kehon kuntoindeksi -mittauksia non-stoppina kahtena päivänä joulukuussa.

13.12.

Sammon taonta IV

SamPo-projektin webinaari, jossa puhumassa muun muassa Jyväskylän oppilas- ja opiskelijahuollon palvelupäällikkö Seppo Huhtiniemi.

15.12.

Biotalouskampuksen Joulutapahtuma

Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan Biotalouskampukselle!

20.12.

Joulukonsertti

Tervetuloa kamarikuoro Cantinovumin perinteiseen joulukonserttiin Kuokkalan kirkkoon! Konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus jouluaiheista ja hieman muutakin musiikkia eri puolilta maailmaa.

22.12.

Kauneimmat joululaulut

Cantinovum esiintyy Jyväskylän seurakunnan Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuudessa Taulumäen kirkossa.

10.1.

Hakuinfo ammatilliseen opettajankoulutukseen

Ammatillisen opettajankoulutuksen hakuinfo järjestetään tiistaina 10.1.2023 verkossa. Pääset tutustumaan koulutukseen, kuulet hakuvinkkejä ja voit esittää kysymyksiä. Ilmoittaudu mukaan!

12.1.

Hakuinfo ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen

Hakuinfo ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen järjestetään torstaina 12.1.2023 verkossa. Pääset tutustumaan koulutuksiin, kuulet hakuvinkkejä ja voit esittää kysymyksiä. Ilmoittaudu mukaan!

18.1.

Xpand-hankkeen työpaja yrityksille III – Lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisut

Tervetuloa Xpand-hankkeen työpajoihin! Kolmannessa työpajassa hyödynnetään eri AR-sovelluksia älylaitteiden avulla ja opitaan tuottamaan AR-pohjaista sisältöä esim. markkinointia varten.

19.1.

KEMUT

Tule juhlistamaan sotehy-yrittäjyyden voimaa ja maalaamaan kuvaa tulevaisuudesta

25.1.

Työpäivä Dynamo, Lutakon kampus

Suosittu Työpäivä kohtauttaa Jamkin opiskelijat ja työnantajat. Tänä vuonna tapahtumaa on kyselty yrityksien toimesta enemmän kuin koskaan. Opiskelijoille tulee olemaan mahtava kattaus erilaisia paikkoja tarjolla!

25.1.

Työpäivä - opiskelijat ja yritykset kohtaavat BioPaavossa

Suosittu Työpäivä kohtauttaa jamkin opiskelijat ja työnantajat. Työnantaja, tule kertomaan työmahdollisuuksistanne suoraan Jamkin opiskelijoille! Opiskelija, tule bongaamaan kesätyö-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja sekä tapaamaan työnantajia.

26.1.

Työpäivä Pääkampus

Suosittu Työpäivä kohtauttaa Jamkin opiskelijat ja työnantajat. Tänä vuonna tapahtumaa on kyselty yrityksien toimesta enemmän kuin koskaan. Opiskelijoille tulee olemaan mahtava kattaus erilaisia paikkoja tarjolla!

26.1.

Xpand-hankkeen työpaja yrityksille IV – Virtuaalitodellisuuden (VR) ratkaisut

Tervetuloa Xpand-hankkeen työpajoihin! Neljännessä työpajassa tutustutaan virtuaalitodellisuuden erilaisiin ratkaisuihin, kuten sosiaalisiin VR-tiloihin, simulaatioympäristöihin ja immersion hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

26.1.

Liiketoimintayksikön valmistujaiset

Tervetuloa, valmistuneet tradenomit ja restonomit, liiketoimintayksikön valmistujaisiin! Tule juhlistamaan opintojesi viimeistelyä yhdessä kanssasi samaan aikaan valmistuneiden kanssa samalla pääkampukselle, auditorio Valjakkaan, torstaina 26.1.2023.

23.3.

Ikääntyneiden kotona asumista tukevien digiratkaisuiden-demopäivä

Päivän teemana ikääntyneiden kotona asumista tukevat teknologiat ja parhaat käytännön esimerkit

28.3.-29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoitus

Suomalaiset elintarviketuotannon ja -jakelun toimijat kehittävät kyberturvallisuusvalmiutta elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksessa.

29.3.

Elintarvikeketjun kyberturvallisuuden pilottiharjoituksen vierailupäivä

Toivotamme elintarviketuotannon, -kaupan ja -jakelun kyberharjoituksista kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot lämpimästi tervetulleiksi vierailupäivään!