Organisaatio

Jamk on monialainen ammattikorkeakoulu, jossa on 4 koulutusta tuottavaa yksikköä sekä hallintoyksikkö. Koulutusta tuottavat yksiköt ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö ja teknologiayksikkö. Teknologiayksikössä toimivat lisäksi IT-instituutti, Biotalousinstituutti sekä Uudistuvan teollisuuden instituutti. Hyvinvointiyksikössämme puolestaan sijaitsee Kuntoutusinstituutti.

Toimipisteet

Toimimme kolmella eri kampuksella Jyväskylässä sekä Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa. Lisäksi Jamkilla on muutama pieni toimipiste Jyväskylässä sekä toimistoja Helsingissä.

Yhteystiedot

Hallinto ja yksiköt

Jamkin hallinto

Jyväskylän ammattikorkeakoulun omistaa Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy. Sen toimintaa ohjaa ammattikorkeakoululain ohella sen omat hallinto- ja johtosäännöt.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaa ovat ammatillinen opettajankoulutus ja jatkokoulutukset, täydennyskoulutus ja palvelut, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta sekä koulutusvienti.

Hyvinvointiyksikkö

Kansainvälinen yhteistyömme on vilkasta ja panostamme uusiin avauksiin koulutusviennissä.

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

Teknologiayksikkö

Jamkin teknologiayksikkö on arvostettu ICT-, luonnonvara- ja tekniikan alan kouluttaja sekä yritysten ja organisaatioiden kehittäjäkumppani. Luomme osaamisesta kilpailukykyä yksilöille ja yhteisöille.