Teknologiayksikkö

Jamkin teknologiayksikkö on arvostettu ICT-, luonnonvara- ja tekniikan alan kouluttaja sekä yritysten ja organisaatioiden kehittäjäkumppani. Luomme osaamisesta kilpailukykyä yksilöille ja yhteisöille. Luovuutta. Teknologiaa.

2 900

opiskelijaa
Opiskelijoita meillä on yli 2 900! Osa heistä suorittaa AMK- tai YAMK-tutkintoa, osa taas hakee osaamisen päivitystä vaikkapa avoimen ammattikorkeakoulun koulutuksilla. Jatkuvaa oppimista!

230

asiantuntijaa
Teknologiayksikössä on vahvaa asiantuntijuutta! Meiltä löydät ihmisiä, jotka hallitsevat biotalouden, automaation ja robotiikan tai vaikkapa kyberturvallisuuden salat.

430

valmistunutta
Vuosittain meiltä valmistuu yli 430 uutta insinööriä ja agrologia. Ja mikä tärkeintä, kaikista tekniikan ja luonnonvara-alan tutkinnon suorittaneista yli 80 % on töitä vuosi valmistumisensa jälkeen. Lähde: Vipunen, 2019.

Koulutamme tulevaisuuden osaajia

Jamkista valmistuneet insinöörit ja agrologit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti ja kestävästi. Teknologiayksikön koulutuksista löydät aina ajankohtaisimmat ICT-, luonnonvara- ja tekniikan alan koulutukset tutkinnoista avoimen opintojaksoihin.

ICT-ala

ICT-alalla on töitä osaajille! Tutustu Jamkin insinööri- ja tradenomitutkintoihin johtavaan AMK-koulutukseen sekä YAMK-tutkinto-ohjelmiin.

Luonnonvara-ala

Tuota puhdasta ruokaa ja energiaa, kasvata moniarvoista metsää, huolehdi puhtaasta vedestä ja ympäristöstä, ja kehitä kannattavaa liiketoimintaa - opiskele agrologiksi (AMK tai YAMK)!

Tekniikan ala

Opiskele YAMK- tai AMK-insinööriksi tai valitse jokin muu tekniikan alan koulutus Jamkin avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta! Opit suunnitelemaan, johtamaan ja kehittämään ympäristöä luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Tutkimme, kehitämme ja innovoimme

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme on erityisen vahvaa. Meillä on yli 40 projektia, joiden avulla kehitämme myös yhteistyökumppaneidemme kilpailukykyä. Tutustu vahvuuksiimme!

Automaatio ja robotiikka

Autamme yrityksiä navigoimaan ja kehittymään automaation, robotiikan, konenäön sekä niihin kiinteästi liittyvien teknologioiden avulla.

Biotalous

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Visionamme on luoda biotalouden osaamiskeskittymä, jonka toiminnassa painottuvat uuden teknologian ja kiertotalousratkaisujen hyödyntäminen.

Sovellettu kyberturvallisuus

Nykymaailma toimii vahvasti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Tarjoamme asiakkaillemme todellista arvoa olemalla teknologisen kehityksen kärjessä, nopeuttamalla osaltamme teknologista kehitystä ja varautumista nykyaikaisiin kyberuhkiin.

Osaaminen kilpailukyvyksi luovasti ja luotettavasti

Etsitkö luovaa ja luotettavaa kumppania yrityksesi kehittämiseen? Teemme yhteistyötä yritysten ja erilaisten organisaatioiden kanssa kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla. Tutustu palveluihimme ja kysy rohkeasti lisää.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme ja monipuoliset tilamme ovat käytössäsi neljällä kampuksellamme Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Rakennamme osaamisesta kilpailukykyä.

Tuotekehitys-, testaus- ja analysointipalvelut

Laboratorio- ja testaustilamme ovat palveluksessasi Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Jamk antaa välineet uuden kokeiluun ja tarjoaa innovatiiviset ratkaisut luovalla otteella. Tutustu ja ota yhteyttä!

Koulutuksen ja kehittämisen palvelut

Onko tavoitteenasi organisaatiosi tai oman tiimisi osaamisen kehittäminen? Tarjoamme koulutuksen ja kehittämisen palveluja kahdeksalla alalla. Rakenna kilpailukykysi uuteen kasvuun yhdessä Jamkin asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa, Suomessa

Kumppanuusyhteistyö

Kumppanuusyhteistyö on Jamkin ja yrityksen välistä kokonaisvaltaista yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyön systemaattisuutta, tuoda laaja-alaisia ratkaisuja yrityksille ja rakentaa uusia yhteistyön muotoja.

Rekrytoi opiskelija

Valjasta 8500 käytännönläheisen opiskelijan osaaminen yrityksesi tai organisaatiosi hyödyksi. Kun etsit harjoittelijaa, opinnäytetyön tekijää tai yritykselläsi on opiskelijaprojektin aihe, ilmoita siitä meille.

Lisätietoja

Mika Karjalainen

Vararehtori, Vice Rector
Konsernin hallinto, Administration
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358405748012