Jamk tutuksi: vierailut ja esittelyt

Kaipaatko opiskelijaryhmällesi konkreettisempaa tutustumista Jamkin opintoihin? Kohtaa meidät tapahtumissa, messuilla tai tuo opiskelijat käymään kampuksella. Tarjolla on useita tapoja tehdä lähempää tuttavuutta!

 • Suosittelemme lämpimästi osallistumista Hakijan päivään, joka järjestetään vuosittain marraskuun toisena perjantaina. Tapahtumassa esittäytyvät kattavasti kaikki koulutusalamme.
 • Oma ala nuorelle voi löytyä vaikkapa Keski-Suomen korkeakouluviikon aikana, kun alueen lukiolaisilla on mahdollisuus opiskella Jamkissa viikon ajan.
 • Kampusvierailuja järjestämme mahdollisuuksien mukaan sekä täällä meillä että etänä
 • Olemme mukana useissa tapahtumissa ja messuilla

Hakijan päivä @Jamk

Millaista ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten Jamkiin haetaan ja milloin? Hakijan päivä @Jamk antaa vastaukset! Tule mukaan tutustumaan Jamkin opintoihin!

Keski-Suomen korkeakouluviikko

Korkeakouluviikolla lukiolaiset voivat suorittaa opintoja Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun tai Humanistisen ammattikorkeakoulun opintotarjonnasta.

Kampusvierailut

Tervetuloa kampusvierailulle Jamkiin! Otamme vastaan minimissään 10 henkilön opiskelijaryhmiä lukioista ja ammatillisista oppilaitoksista. 

Vai kutsuisitko opiskelijamme teille kylään kertomaan opinnoistaan?

Esittelyt onnistuvat kätevästi myös etänä, Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Vierailu Jamkin kampuksella

Vierailu opiskelijaryhmä kanssa Jamkin kampuksella kiinnostaa? Otamme vastaan ryhmiä lukioista ja ammatillisista oppilaitoksista. Vierailu sisältää vaihtoehtoisesti

 • yleisesittelyn ja syvemmän tutustumisen
  • maksimissaan kolmeen eri koulutusalaan tai
  • hakeminen Jamkiin osion tai
  • tietoa vaihto-opiskelusta ja ulkomaanharjoitteluista
 • yleisesittelyn kaikista Jamkin seitsemästä koulutusalasta

Vierailtavan kampuksen (Rajakadun pääkampus, Lutakon kampus, Saarijärven kampus) valitsemme esiteltävien koulutusohjelmien ja käytössä olevien tilojen mukaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella vähintään kolme viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Tervetuloa!

Kutsu Jamkin opiskelija kylään

Jamkin opiskelijan voi kutsua vierailulle lukioon tai ammatilliseen oppilaitokseen mahdollisuuksien mukaan. Vierailulla opiskelija kertoo omista opinnoistaan, tutkinto-ohjelmastaan sekä yleisesti omasta koulutusalastaan ja Jamkista.

Lähetä pyyntö alla olevalla lomakkeella.

Esittely etänä

Tilaa opiskelijaryhmälle tarkoitettu esittely Teamsin tai Zoomin välityksellä! Verkkovierailu sisältää yleisesittelyn sekä haluttaessa tarkempaa tietoa tietystä koulutusalasta, hakemisesta tai vaihto-opiskelusta.

Varaa esittely alla olevalla lomakkeella vähintään kolme viikkoa ennen tilaisuutta.

Vierailupyynnöt ja esittelytoiveet voit laittaa meille tällä lomakkeella.

Varauslomake

Jamk mukana messuilla ja tapahtumissa

Tapaat meitä vuoden mittaan messuilla ja tapahtumissa, sekä meillä Jamkilla että muualla. Kurkkaa tapahtumakalenteristamme, missä menemme ja mitä meillä tapahtuu.

Jamk mukaan tapahtumaanne?

Järjestätkö tapahtumaa, johon haluat Jamkin oppilaitoksena mukaan? Ota meihin yhteyttä varauslomakkeella.

Lisätietoa

Katja Pihkasalo

Tuottaja, Producer
Viestintäpalvelut, Communication Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358505972411

Hae opiskelemaan!

Haluatko seurata muiden jälkiä vai luoda oman polkusi? Ole oman elämäsi suunnannäyttäjä ja hae Jamkiin, uuden sukupolven korkeakouluun. Jamkissa kasvat asiantuntijaksi, joka on valmis huomisen haasteisiin.

Jatkuva oppiminen

Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Huippuosaamisella on kysyntää ja oppiminen elinikäistä. Jamk on uuden sukupolven korkeakoulu, joka päivittää osaamisesi huomisen tarpeisiin.

Jamk

Jamk on luova uuden sukupolven korkeakoulu. Kehitämme ja vahvistamme oppimista, osaamista ja kilpailukykyä yhdessä kumppaneiden ja yhteistyöverkostojen kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.