Jatkuva oppiminen

Ole aina parempi, mutta älä koskaan valmis. Valitse Jamk ja nosta asiantuntemuksesi uudelle tasolle.

YAMK-tutkinnot - Jamk Master School
YAMK-tutkinnot - Jamk Master School
Täydennä osaamistasi avoimessa
Täydennä osaamistasi avoimessa
Ammatillinen opettajankoulutus
Ammatillinen opettajankoulutus

Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Huippuosaamisella on kysyntää ja oppiminen elinikäistä.

Jamk on uuden sukupolven korkeakoulu, joka päivittää osaamisesi huomisen tarpeisiin. Voit suorittaa opintoja sekä verkossa että paikan päällä, juuri niin kuin sinulle sopii. Koska opiskelutoverisi ovat oman alansa asiantuntijoita, kehität uutta oppiessasi samalla työelämäverkostojasi.

Aikuiskoulutusta aloittain

Aikuiskoulutusta, täydennyskoulutusta, laajoja opintokokonaisuuksia, erikoistumiskoulutuksia, yksittäisiä opintojaksoja - jatkuvan oppimisen sisällöillä on monta nimeä, kuten rakkaalla lapsella kuuluukin. Joskus voi itselle sopivan koulutuksen paikallistaminen olla vaikeaa. Alta löydät tarjontamme koottuna aloittain.

Tutkintokoulutusta myös aikuisopiskelijoille

Mietitkö alanvaihtoa? Tai kutkutteleeko ajatus jatkaa opintoja AMK-tutkinnosta YAMK-tutkintoon? Tutustu tutkintokoulutuksiimme.

Ammattikorkeakoulututkinto on alempi korkeakoulututkinto, jonka laajuus on 210 - 270 opintopistettä eli 3,5 - 4,5 vuotta opiskelua. Voit opiskella tutkinnon joko päätoimisesti päiväopiskelijana tai monimuoto-opintoina. 

Ylemmät AMK-tutkinnot ovat aikuisille suunnattuja tutkintokoulutuksia, joiden suorittaminen on mahdollista töiden ohessa. Koulutukset sisältävät lähiopetusta vain 2 - 4 lähipäivää kuukaudessa. Ylempi AMK-tutkinto on laajuudeltaan 60 - 90 opintopistettä, yleensä 1 - 3 vuotta. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden tehtäviin tai julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. 

Opiskele englanniksi. Englanninkielisiin koulutusohjelmiin haetaan tammikuussa. Tutustu mahdollisuuksiin.

Hae

Syksyn yhteishaku 4. - 14.9.2023
Tee AMK-tutkinto monimuoto-opintoina, työn ohessa opiskellen, tai päiväopintoina.
Päivitä osaamisesi huomisen haasteita varten YAMK-tutkinnolla.

Kävin opintojaksoja siten, että sain niistä suoraan hyötyjä eri tilanteisiin työelämässäni – esimerkiksi kävin muutosjohtamisen kursseja kun tarvitsin muutosjohtamista töissäni. Opintojen tuominen ja soveltaminen työelämään vaatii rohkeutta, mutta on erittäin hyvä työkalu ammatilliseen kehittymiseen. Kun opintoja tekee oman ammatillisen kehittymisen ehdoilla, niin niistä saa parhaimmillaan aivan uskomattomia harppauksia oman työn saralla.

Pasi Ilmarinen

Lue Pasin tarina

Kun sellainen isompi opiskelu on ollut poissa kuvioista, niin sen moodin asettaminen itselle oli ehkä jopa jännittävää! Itsensä haastaminen ja kehittäminen on merkityksellistä - ja esimiesasemassa kun toimin, niin koen myöskin, että kun kykenen itseäni kehittämään, niin kehitystä tapahtuu myös oman tiimin sisällä.

Sami Juutilainen, hankintaosaajan opinnot avoimessa

Katso Samin tarina

Taloudellinen tuki aikuisena opiskeluun

Opiskelijat rahoittavat opintonsa pääosin valtion opintotuella. Aikuisopiskelijoilla voi olla myös muita rahoitusmuotoja esim. työllisyysrahaston kautta. Työtön työnhakija voi tietyin edellytyksin opiskella työttömyysetuudella.

Tutkintoon johtavassa koulutuksessa olevalla opiskelijalla on oikeus Kelan ateriatukeen.

Hakeminen Jamkiin

Tutustu hakuohjeisiin, aikatauluihin ja valintaperusteisiin. Sivuilta löydät kaikki tärkeät hakemiseen liittyvät tiedot.