Opiskelijaprojektit​ ja -työvoima

Tunnistatko avainkilpailijasi? Mitä mysteryshoppaaja tuumaisi yrityksenne palveluista? Milloin viimeksi asiakkaidenne tyytyväisyyttä on arvioitu? Tarjoamme tutkimus- ja analyysipalveluita asiantuntija- ja opiskelijatoteutuksena. Opiskelijamme voivat toteuttaa myös opiskelijaprojektin, harjoittelun tai opinnäytetyön yrityksessänne tai organisaatiossanne.

Opiskelijaprojektimme

Opiskelijaprojektit

Asiakastyytyväisyystutkimus

Yrityksen olemassa oleville asiakkaille voidaan toteuttaa mielipidekartoitus yrityksen palvelun laadusta, palveluprosessista, tuotetarjonnasta, markkinoinnista, imagosta tai toimintaympäristöstä.

Opiskelijaprojektit

Kilpailija-analyysi

Hanki syvällisempää ymmärrystä kilpailijoistasi ja kilpailuasemastasi markkinoilla kilpailija-analyysin avulla.

Opiskelijaprojektit

Mystery Shopping

Millaisena yrityksenne palvelu näyttäytyy loppuasiakkaalle? Mysteerishoppaajamme voivat ottaa siitä selvää!

Rekrytoi opiskelija

Valjasta 8500 käytännönläheisen opiskelijan osaaminen yrityksesi tai organisaatiosi hyödyksi. Kun etsit harjoittelijaa, opinnäytetyön tekijää tai yritykselläsi on opiskelijaprojektin aihe, ilmoita siitä meille.

Urheiluliiketoiminta ja -tutkimus

Jamkin Sport Business -tiimi tarjoaa tutkimus- ja kehittämispalveluita urheilu-, liikunta- ja elämysliiketoiminnan alalla toimiville yrityksille, seuroille ja lajiliitoille. Koulutamme myös urheilujohtamisen ja -markkinoinnin asiantuntijoita.

Palvelut

Etsitkö luovaa ja luotettavaa tekijää yrityksesi liiketoiminnan tai kehitystyön tueksi? Jamk on arvostettu työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla.