Opiskelijaprojektit​ ja -työvoima

Onko organisaatiollasi kehittämishaaste, johon toivoisit uusia näkökulmia ja ideoita? Tule toimeksiantajaksi Jamk Future Factory -opintojaksoille ja saat Jamkin monimuotoisen ja kansainvälisen opiskelijayhteisön kehittämishaasteesi ratkaisijaksi! Opiskelijamme voivat toteuttaa myös harjoittelun tai opinnäytetyön yrityksessänne tai organisaatiossanne.

Jamk Future Factory® toimeksiantajille

Onko organisaatiollasi kehittämishaaste johon toivoisit uusia näkökulmia ja ideoita? Tule toimeksiantajaksi Jamk Future Factory -opintojaksoille ja saat Jamkin monimuotoisen ja kansainvälisen opiskelijayhteisön kehittämishaasteesi ratkaisijaksi!

Toimeksiantoja opiskelijoille

Opiskelijaprojektit

Tekniikanalojen analyysit ja testaukset toiminnan varmistamiseksi

Haluaisitteko hyödyntää Jamkin tekniikan alan opiskelijoiden osaamista? Työelämäprojekti opintojaksolla opiskelijat voivat tehdä monialaisissa tiimeissä mm. vikasimuaaltioita, prototestauksia tai energiatehokkuuden analyyseja.

Opiskelijaprojektit

Raikkaita ideoita toiminnan uudistamiseksi

Mikäli kaipaat uusia ideoita ja haluat hyödyntää opiskelijoiden luovuuta tule toimeksiantajaksi InnoFlash-opintojaksolle! InnoFlashissa saat kymmenittäin opiskelijoita kehittämään uusia, luovia ja innovatiivisia ratkaisuja kehittämishaasteeseenne!

Opiskelijaprojektit

Kehittämissuunnitelmat uuden suunnan löytämiseksi

Tarvitsetteko uusia ideoita organisaationne kehittämiseen? Työelämäprojekti-opintojaksolla opiskelijat laativat kehittämissuunnitelmia, jotka voivat liittyä esim. markkinoiden laajentamiseen, vihreään siirtymään varautumiseen tai saavutettavuuteen.

Opiskelijaprojektit

Opiskelijat TKI-projekteihin osalliseksi

Opiskelijoiden osallistaminen TKI-työhön luo win-win tilanteita! Työelämäprojekti-opintojaksolla opiskelijat voivat mm. toteuttaa projektianne koskevan tapahtuman tai tehdä selvitystöitä, vaikuttavuusarviointeja tai käyttäjätestauksia.

Opiskelijaprojektit

Organisaation sisäisen toiminnan tarkastelemiseksi ja kehittämiseksi

Onko teillä sisäinen haaste, jonka ratkaisemiseen toivoisitte uutta näkökulmaa? Työelämäprojekti-opintojaksolla opiskelijat voivat syventyä esim. palkitsemisjärjestelmäänne, työntekijöiden työergonomiaan tai tuotantologistiikan haasteisiin.

Opiskelijaprojektit

Palveluiden ja tuotteiden kehittämisen tueksi

Oletteko kehittämässä tai luomassa palvelua tai tuotetta ja haluaisitte “Out of the box” -ajatuksia? Työelämäprojekti-opintojaksolla opiskelijat voivat toteuttaa käyttäjätestausta, kehittää palvelupolkuja tai vaikka laatia logistiikkasuunnitelman!

Rekrytoi opiskelija

Valjasta 8500 käytännönläheisen opiskelijan osaaminen yrityksesi tai organisaatiosi hyödyksi. Kun etsit harjoittelijaa, opinnäytetyön tekijää tai yritykselläsi on opiskelijaprojektin aihe, ilmoita siitä meille.