Hyvinvointiyksikkö

Olemme arvostettu terveys-, hyvinvointi- ja kulttuurialan kouluttaja sekä alan yritysten ja yhteisöjen kehittämiskumppani Suomessa ja myös maailmalla. Toimimme hyvinvoinnin parissa monella eri sektorilla. Koulutamme vuosittain tuhansia  sosiaali ja terveys- ja kulttuuripuolen huippuosaajia. Yksikössämme työskentelee yli 160 asiantuntijaa. Alkuvuodesta 2022 monialaiseen yksikköömme liittyi myös Likesin asiantuntijajoukko.

2013

Opiskelijoiden määrä
Meillä voit opiskella fysioterapeutiksi, sairaanhoitajaksi, kätilöksi, kuntoutuksen ohjaajaksi, toimintaterapeutuksi, sosionomiksi ja musiikkipedagogiksi.

160+

Asiantuntijaa
Asiantuntijamme työskentelevät mm. koulutus-, tutkimus- ja kehittämistehtävissä.

13 M€

Vuosittainen liikevaihto
Tuloksemme syntyy kovalla työllä.

221

Vuosittaista julkaisua
Tuotamme tieteellisiä, taiteellisia, ammattillisia ja yleistajuisia julkaisuja.

2,4 M€

Vuosittainen TKI-toiminnan volyymi
Olemme merkittävä alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen projektien toteuttaja.

70

Vuosittainen TKI-projektien määrä
Projekteissamme työskentelee 117 asiantuntijaa.

Luovuutta, hyvinvointia ja kansainvälisyyttä

Hyvinvoinvointiyksikkö koostuu dynaamisesta asiantuntijajoukosta, joka työskentelee terveysalalla, Kuntoutusinstituutissa, Likesillä, kulttuurialalla sekä monialaisesti TKI-toimintojen parissa.  Koulutamme hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijoita sekä kehitämme alan osaamista kansallisesti ja kansainvälisesti. Toimintamme pohjautuu tutkittuun ja näyttöön perustuvaan tietoon. ​Meillä on opiskelijoita Suomesta ja muualta maailmasta. Toimimme aktiivisesti koulutusten ja erilaisten projektien parissa muun muassa Kiinassa ja Itä-Afrikassa. 

Likes

Me Likesillä luomme edellytyksiä aktiiviselle arjelle, jotta jokainen liikkuisi riittävästi. Likes toteuttaa monitieteistä tutkimusta, koordinoi valtakunnallisia toimintakulttuurien muutosohjelmia ja tekee aktiivista asiantuntijatyötä.

Kuntoutusinstituutti

Kuntoutusinstituutti on monialaisen kuntoutuksen koulutus-, tutkimus- ja kehittämiskeskus.

Tutkimus

Tutkimus on tärkeä osa Jamkin TKI-toimintaa. Se nojaa erityisesti kuuteen vahvuusalaamme ja pääpaino on käytännön ongelmien ratkomisessa ja ratkaisujen löytämisessä. Tutustu tutkimusteemoihin ja tutkijoihimme tarkemmin!

Sosiaali- ja terveysala. Luovuutta. Hyvinvointia.

Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin? Tarjoamme AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtavaa koulutusta. Jamk master schoolissa koulutetaan osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Koulutamme vuosittain satoja sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan ammattilaisia

Haluaisitko tietää meistä? Oletko kiinnostunut toiminnastamme tai vaikkapa tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin? Ota rohkeasti yhteyttä!  

Sosiaali- ja terveysala. Luovuutta. Hyvinvointia.

Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin? Tarjoamme AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtavaa koulutusta. Jamk master schoolissa koulutetaan osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Jatkuva oppiminen sosiaali- ja terveysalalla

Luovuutta. Hyvinvointia. Asiantuntijuutta. Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään juusi sinulle sopiva vaihtoehto.

Hyvinvointia. Luovuutta. Vetovoimaa.

Kulttuuriala vie mennessään.

Kysy lisää:

Pertti Malkki

Yksikönjohtaja, Director
HYVI Hallinto, Administration
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358406682751