Avoimen opiskelija

Alkuun avoimen opinnoissa

Miten saan ohjeet opintoihin ja verkkotunnukset? Missä opiskelu tapahtuu? Keneltä saan lomakkeen työkkäriin? Kauanko voin opiskella?

Saat opintokirjeen ennen opintojen alkua

Ennen opintojen alkua saat opintokirjeen sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Kirjeessä on muun muassa vahvistus opintojen alkamisesta, tietoa opintojen aikataulusta sekä yhteyshenkilöt. Kirjeessä sinua ohjeistetaan käymään läpi alla mainitut vaiheet ennen opintojen aloitusta. HUOM! Opintokirjeet usein ohjautuvat roskapostiin, joten tarkistathan myös roskalaatikon sähköpostissasi ja merkitse viesti ei-roskapostiksi.

Tee nämä ennen opintojen alkua

Aloitus sujui hyvin ja ongelmitta. -Opiskelijapalaute

Opinto-oikeus

Avoimen opintojen kesto on määritelty kurssitiedoissa. Opinnot tulee suorittaa opintojen alussa määritellyssä aikataulussa. Tunnukset ovat voimassa lukukauden loppuun saakka.

Sinun on tärkeää osallistua heti opintojen alkuun niin lähi- kuin verkko-opetuksessakin. Mikäli sinulla on ylitsepääsemätön este, ota yhteyttä opettajaan etukäteen.

Mikäli opintosi jäävät kesken, ilmoittaudu uudelleen toiseen toteutukseen. Tällöin sinun tulee maksaa opintomaksu uudelleen. Opinto-oikeutesi voidaan evätä myös, mikäli sinulla on hoitamattomia opintomaksuja avoimeen.

Lomakkeet ja todistukset