uutinen 14.9.2022

Haku Seed Village -ohjelmiin on auki!

Seed Village kuvituskuva

Syksyn 2022 Seed Village -ohjelmat: Data terveysbisneksessä ja Biokuidut teollisuudessa, sopivat kasvuhaluisille yrityksille, joilla on tarve tutkimusyhteistyölle tai tuotteen/palvelun validoinnille.

Ohjelmat ovat yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus henkilökohtaisiin tapaamisiin oman toimialan asiantuntijoiden, sparraajien, muiden yrittäjien ja TKI-toimijoiden kanssa.

Yrittäjille maksuttomien ohjelmien idea on laajentaa yritysten verkostoja ja kiihdyttää yritysten innovaatioiden kehitystä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) avulla.

Seed Village -ohjelmat

1. Terveys, hyvinvointi ja liikunta – Data terveysbisneksessä

Ohjelma on terveys-, hyvinvointi- ja liikunta-alan yrityksille, jotka haluavat tehdä dataturvallista terveysbisnestä. Lue lisää tästä!

2. Uudistuva teollisuus – Biokuidut teollisuudessa

Ohjelma on suunnattu kaikille teollisuusalan yrityksille, joilla on halua uudistaa teollisuuden toimintamalleja. Lue lisää tästä!

Hakuaika & aikataulu

Hakuaika Seed Village -ohjelmiin on 5.9.-2.10.2022. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Syksyn 2022 Seed Village -ohjelmat toteuttavat Kasvu Open, Business Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto JYU ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK.

Lisätiedot

Teo Tarri

Kasvu Open

044 493 8567

[email protected]