uutinen 26.5.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoulu mukana sparraamassa pk-yritysten TKI-toimintaa

asiakaspalvelutilanne kahden henkilön välillä

Smart Wellbeing & Performance on innovatiivisille terveys-, hyvinvointi- ja liikuntatoimialan yrityksille. Ohjelma keskittyy kehittämään yritysten tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa Digitaalinen terveys ja hyvinvointi ja Elite sport. Hae mukaan!

Sustainable Industry on uudistumisesta kiinnostuneille, teollisuuden toimialan yrityksille. Ohjelma on teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa: kestävät materiaaliratkaisut, energiamurros, valmistuksen digitalisaatio ja kiertotalous.

"Tilaisuus on suunnattu palvelun tai tuotteen kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille, jotka haluavat sparrausta ja/tai mahdollista yhteistyötä korkekoulujen kanssa. Yrityskohtaisissa tapaamisessa on syntynyt aina uusia näkökulmia ja hyötyjä yrityksille," Jamkin Seed Village -asiantuntija Pasi Teräväinen kertoo.

Hae mukaan tämän linkin takaa!

Hakuaika Seed Village -ohjelmiin on 8.-31.5.2023. Ohjelmat ovat yrityksille maksuttomia. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Lisätietoja

Pasi Teräväinen

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358406684384

Elja Kallberg

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
Uudistuvan teollisuuden instituutti, Institute of New Industry
Teknologia, School of Technology
+358504273078