uutinen 26.5.2023

Jyväskylän ammattikorkeakoulu mukana sparraamassa pk-yritysten TKI-toimintaa

asiakaspalvelutilanne kahden henkilön välillä

Smart Wellbeing & Performance on innovatiivisille terveys-, hyvinvointi- ja liikuntatoimialan yrityksille. Ohjelma keskittyy kehittämään yritysten tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa Digitaalinen terveys ja hyvinvointi ja Elite sport. Hae mukaan!

Sustainable Industry on uudistumisesta kiinnostuneille, teollisuuden toimialan yrityksille. Ohjelma on teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotetta/palvelua/liiketoimintaa teemoissa: kestävät materiaaliratkaisut, energiamurros, valmistuksen digitalisaatio ja kiertotalous.

"Tilaisuus on suunnattu palvelun tai tuotteen kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille, jotka haluavat sparrausta ja/tai mahdollista yhteistyötä korkekoulujen kanssa. Yrityskohtaisissa tapaamisessa on syntynyt aina uusia näkökulmia ja hyötyjä yrityksille," Jamkin Seed Village -asiantuntija Pasi Teräväinen kertoo.

Hae mukaan tämän linkin takaa!

Hakuaika Seed Village -ohjelmiin on 8.-31.5.2023. Ohjelmat ovat yrityksille maksuttomia. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Lisätietoja

Pasi Teräväinen

Asiantuntija, Specialist
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358406684384

Elja Kallberg

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
Uudistuvan teollisuuden instituutti, Institute of New Industry
Teknologia, School of Technology
+358504273078