uutinen 25.4.2022

Tule matkalle digivuoren huipulle!

Tuntuuko matka digivuoren huipulle pelottavalta? Onko yritykselläsi uusia askeleita otettavana yhdessä robotiikan, tekoälyn tai digiosaamisen kanssa, mutta virtuaalikompassi uupuu?

Digivuoren huipulle teksti ja käsi, joka pitelee robottia

Virtuaalinen Digivuoren huipulle -tapahtumaviikko 9.–13.5.2022 tarjoaa digitalisaation, robotiikan ja tekoälyn tuoreimpia kokemuksia ja näkemyksiä. Nappaa talteen asiantuntijoidemme osaamista ja vinkkejä. Inspiroidu digitalisaation huippupuhujien tietokirjailija ja IT-vaikuttaja Petteri Järvisen ja digitalisaatiomuutoksesta innostuneen johtaja Kristiina Tiilaksen näkemyksistä.  

Virtuaalitapahtumassa pääset tutustumaan digihankkeidemme tarjontaan. Voit vierailla projektien teemasivuilla koko viikon 19 ajan. Päätapahtumassa ke 11.5. klo 9–13 tarjoamme lisäksi webinaareja, teasereita sekä vaikuttavia asiantuntijapuheenvuoroja. Teemasivuilta löydät asiantuntijoitamme, joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia teemoihin liittyen.

Eväitä reppuun

Lupaamme, että saat reppuusi eväitä ja vastauksia kysymyksiisi ainakin seuraavista aiheista

  • Kaipaatko tietoa, millaista dataa digitalisaation avulla voidaan tuottaa ja mikä on datan merkitys yrityksen liiketoiminnan kehittämiselle? Entä kuinka kyberturvallisuus nivoutuu osaksi kokonaisuutta? 
  • Tiedätkö miten tuoda XR-teknologioita käytännönläheisten, kustannustehokkaiden ja mahdollisimman omatoimisten ratkaisujen kautta osaksi yrityksen toimintaa? Yrittäjät pystyvät tuottamaan XR-sisältöjä helposti myös itse
  • Demoamme koneoppimista ja reunalaskentaa erityisesti teollisuuden alan yrityksille.
  • Kiinnostaako pelillistäminen?  Pelitarinasessiossa esitellään digi- ja kilpapelivalmennuksista saatuja kokemuksia sekä Keski-Suomen e-urheiluvisiota.
  • Maatalousyrittäjä – onko digi-osaamisesi hukassa ja uudet teknologiat hyödyntämättä? Mitä tiedolla johtaminen maatalousyrityksessä tarkoittaa?
  • Kaipaatko keinoja etäjohtamiseen?

Lisäksi saat tietoa yritysten tekoälytarpeista, monialaisesta simulaatiokeskuksesta, henkilöstön digiosaamisen kehittämisestä sekä Jamkin digihankkeiden tulevista tapahtumista ja webinaareista.

Tapahtuma on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille sekä organisaatioille, jotka haluavat kehittää osaamistaan digitalisaatiossa ja robotiikassa. Kaikki aihepiiristä ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan matkalle!

Tutustu ohjelmaan, varaa aikaa kalenteristasi ja lähde kanssamme matkalle!

Jamkin tapahtumaviikolla esillä olevia digihankkeita ovat rahoittamassa Euroopan aluekehitysrahasto sekä Euroopan sosiaalirahasto, Vipuvoimaan 2014-2020 ohjelmasta.