Kaikki opiskelijat

Sähköinen asiointi

Opintohallinnon etäneuvonnan ja -ohjauksen palvelut kaikille opiskelijoille ja koulutuspalvelujen asiakkaille. Lomakkeet ja ohjeet sähköiseen asiointiin.

Opiskelutodistus ja opintosuoritusote Pepistä

Atomi-palvelun kautta voit tilata itsellesi sähköisesti allekirjoitetun opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen. Atomi-palvelu löytyy Pepistä opiskelijan työpöydän etusivulta. 

Mikäli et pääse kirjautumaan Peppiin, voit pyytää opiskelutodistusta tai opintosuoritusotetta jättämällä palvelupyynnön.

Sähköiset hakemukset ja lomakkeet

Opiskeluoikeus

Hyväksilukeminen

Lomakkeet hyväksilukuun (korvaaminen ja sisällyttäminen) tai muilla tavoin hankitun osaamisen tunnustamiseen:

Sähköiset lomakkeet

Löydät kaikki alla olevat sähköiset lomakkeet Elmo-intrasta (vaatii kirjautumisen):

 • Hakemus harkinnanvaraisen lisäajan hakemiseen (ohje)
 • Hakemus yksilöllisiin opintojärjestelyihin (ohje)
 • Tutkinto-ohjelman vaihtohakemus Jamkin sisällä (ohje)
 • Todistushakemus (ohje tutkinto-opiskelijalle ja ohje ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijalle)
 • Eroaminen
  • Palauttamalla lomakkeen eroat lopullisesti Jamkista. Eroamispäivä on aikaisintaan se päivä, jolloin ilmoitus saapuu Jamkiin. Varmista, että kaikki suorituksesi on kirjattu opintorekisteriin. Eronneelle opiskelijalle ei voi enää kirjata opintosuorituksia.

   Huom! Avoimen opiskelijan ei tarvitse täyttää eroilmoitusta, vaan hän peruu ilmoittautumisen avoimen sivujen kautta.

Lomakkeet Elmo-intrassa (vaatii kirjautumisen)

Ammatillisen opettajakorkeakoulun lomakkeet

Arvioinnin oikaisupyyntö

Jos olet tyytymätön arviointiin, keskustele ensin arvioinnin tuloksista ja arviointiperusteiden soveltamisesta omalla kohdallasi arvioinnin suorittaneen opettajan tai opinnäytetyöryhmän kanssa. Sinulla on oikeus saada nähtäväksesi kopio opintosuorituksestasi ja sen arvioinnista. Mikäli et tyydy opettajalta tai opinnäytetyöryhmältä saamaasi vastineeseen, voit pyytää suullisesti tai kirjallisesti oikaisua arvioinnin suorittaneelta opettajalta tai opinnäytetyöryhmältä (Arvioinnin oikaisupyyntö opettajalle tai opinnäytetyöryhmälle -lomake). Mikäli et ole tämän jälkeen tyytyväinen opettajalta tai opinnäytetyöryhmältä saamaasi oikaisupyynnön vastineeseen, voit hakea oikaisupyyntöä tutkintolautakunnalta (Arvioinnin oikaisupyyntö tutkintolautakunnalle –lomake).

Opinnäytetyö

Lähetä palvelupyyntö

Voit jättää palvelupyynnön sähköisellä lomakkeella kaikkiin hakemiseen, opiskeluun ja sähköiseen asiointiin liittyvissä asioissa. Voit myös antaa palautetta.

 1. Klikkaa "New ticket"
 2. Valitse Kategoria-kentästä palvelu, jota asiasi koskee

Mikäli et jostain syystä pääse kirjautumaan palveluun, voit lähettää viestin lomakkeen avulla opiskelijapalveluihinkansainvälistymispalveluihin (englanniksi), kielikeskukseen tai ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijapalveluihin.

Varaa etäneuvonta-aika

Voit varata etäneuvonta ja -ohjausaikoja opiskelijapalveluihin, hakijapalveluihin, kielikeskukseen ja kansainvälistymispalveluihin sekä ohjauksen toimijoille.

Exam - joustavaa tenttimistä

Jamkissa on kolme Examstudiota, joissa voit tenttiä joustavasti Rajakadulla ja Lutakossa. Voit myös suorittaa Exam-tentin toisen korkeakoulun Exam-tiloissa, joissa on käytössä Exam-tenttivierailu.

Kansalliset palvelut

 • Opintopolku - tietoa opintojen suunnitteluun ja opiskeluun elämän eri vaiheissa sekä omat opintosuoritukset

Sähköisten dokumenttien varmennus

Atomi Validatorilla voi tarkistaa Atomi -palvelun sähköisesti allekirjoittamat dokumentit. Atomi -palvelu allekirjoittaa sähköisesti dokumentit käyttäen Digi- ja väestötietoviraston (DVV) varmennetta.

PassTracella voi varmentaa Jamkin tutkintotodistusten aitouden. Aitousmerkinnän digitaalisuus mahdollistaa tutkintotiedon varmentamisen kenen tahansa toimesta, mistä ja milloin tahansa.

Tietopalvelupyyntö opiskelijapalveluihin

Tietopalvelupyynnöllä voit tilata opiskelijapalveluista maksua vastaan esimerkiksi todistuksen, kopion opinnäytetyöstä tai opintojaksokuvauksia.