Kaikki opiskelijat

Opiskelijan verkkopalvelut

Missä olivatkaan Moodle ja Peppi? Miten pääsen lukemaan sähköpostiani? Mikä on Elmo? Opiskelijoilla on käytössään useita verkkopalveluita, joiden linkit löydät tältä sivulta. Useimmat palvelut vaativat kirjautumisen Jamkin verkkotunnuksilla.

Elmo-intra

Opiskelijaintrasta löydät ajankohtaiset opiskeluun liittyvät tiedot.

Opiskelijalle-sivut

Opiskelijalle-sivuilta löydät hyödyllistä tietoa opinnoista, ohjauksesta ja opintojen etenemiseen liittyvistä asioista niin tutkinto- kuin muillekin opiskelijoille.

Opiskelijalle-sivut ovat avoimia kaikille eikä vaadi kirjautumista.

Office 365 -palvelu ja sähköposti

Microsoftin Office 365-pilvipalvelu tarjoaa sähköpostin lisäksi kalenterin, pikaviestinnän, keskitetyn tallennuspaikan omille tiedostoille, ryhmätyöskentelytilan, sekä useiden Office-toimistosovellusten verkkoversiot.

Peppi

Peppi on Jamkin opiskelija- ja opintotietojärjestelmä. Kyse on opiskelijoille tärkeästä järjestelmästä, jossa voit mm. suunnitella opintoja (HOPS), hallinnoida omia yhteystietojasi, ilmoittautua opintojaksoille ja lukukaudelle, seurata opintojesi etenemistä ja opintosuorituksia sekä tarkastella omaa lukujärjestystä.

Moodle

Moodle on Jamkin verkko-oppimisympäristö, jossa sinulle avautuu niiden opintojaksojen työtila, joille Moodle-työtila on luotu ja joille olet ilmoittautunut.

Exam-studio

Exam-tentti on joustava tenttitapa. Voit tehdä tentin valitsemanasi ajankohtana täysin itsenäisesti tietokoneella kameravalvotussa tilassa, Examstudiossa.

Tuudo

Tuudo on mobiilisovellus, joka sisältää opiskelijoiden käytetyimmät palvelut opintoihin ja opiskelijan arkeen liittyen. Sovellus parantaa mm. opintojen seurantaa, opetustilojen saavutettavuutta, opintosuoritusten reaaliaikaista tiedottamista ja helpottaa ajankäytön suunnittelua. Tuudon avulla voit myös ilmoittautua opintojaksoille Peppiin.

Lataa Tuudo Applen App Storesta tai Googlen Play Storesta.

Zoom ja Teams

Zoom on verkkokokousympäristö, jossa voit osallistua tapaamiseen tai kokoukseen ja jakaa näyttöäsi muille osallistujille. Zoom-ympäristössä voit myös tallentaa tapaamisen ja halutessasi jakaa sitä eteen päin muissa ympäristöissä, kuten Panoptossa tai Youtubessa.

Teamsissa voit myös pitää tapaamisen tai kokouksen verkossa. Teams on kuitenkin paljon muutakin. Se on ympäristö, jossa voit luoda aihepiiriin sopivan työskentelytilan ja kutsua sinne muita jäseniä. Työskentelytila mahdollistaa jäsenten välisen kommunikaation myös viestien välityksellä. Työskentelytilassa voit säilyttää ja jakaa tiedostoja ja muuta materiaalia muille sekä tuottaa sisältöä yhdessä esimerkiksi wiki-alustalla.