Kansainvälinen Jamk

Jamkissa kansainvälisyys on tärkeässä asemassa ja se läpäisee kaiken toimintamme.

Kansainvälisen toimintamme keskiössä on rajat ylittävä korkeakoulujen ja työelämän kanssa tehtävä koulutus- ja TKI-toiminta, lukuisat englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, kansainväliset hankkeet, projektit ja verkostot, kaksoistutkinnot, ulkomaalaiset opiskelijat ja henkilöstö, aktiivinen opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuus sekä kansainvälistymisen mahdollistava oppimis- ja toimintaympäristö. Koulutuksen lisäksi tarjoamme työelämälle TKI- ja muita palveluja tukeaksemme Keski-Suomen alueen kansainvälistymistä.

Meillä on yli 300 yhteistyökumppania ulkomailla sisältäen Euroopan, Latinalaisen ja Pohjois-Amerikan, Aasian, Australian ja Afrikan. Laaja verkostomme mahdollistaa niin opiskelijoidemme, henkilökuntamme kuin sidosryhmiemmekin kansainvälistymisen. Moni partnereistamme, kuten myös Jamk, osallistuu Euroopan komission Erasmus+ korkeakoulutukselle ohjelmaan, jonka hankkeiden ja vaihto-ohjelmien avulla edistetään korkeakoulutuksen kansainvälistymistä ja laatua.

Kansainvälistymisen laadun merkkeinä Euroopan komissio on myöntänyt Jamkille mm. seuraavat tunnustukset: Diploma Supplement Label 2013–2016, Erasmus Charter for Higher Education 2021–2027 sekä Erasmus Golden Award for Excellence 2013 (erinomainen laatu Erasmus-ohjelmassa). Lisäksi useat tutkinto-ohjelmamme ovat läpäisseet merkittäviä kansainvälisiä akkreditointeja.

Tervetuloa tutustumaan kansainväliseen Jamkiin!

Kansainvälisyys opinnoissa

Kansainvälisyys opinnoissa

Jamk on aidosti kansainvälinen korkeakoulu, jossa jokainen tutkinto-opiskelija voi kehittää kansainvälisyysosaamista opintojensa aikana.
Kansainvälinen kaksoistutkinto

Kansainvälinen kaksoistutkinto

Kaksi tutkintoa ilman tuplatyötä? Kyllä! Kaksoistutkinnossa osa opinnoista suoritetaan ulkomailla partnerikorkeakoulussa, sisällytetään kotikorkeakoulun tutkintoon ja tutkintotodistuksen saa molemmista korkeakouluista. Kiinnostuitko? Lue lisää!
Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat Jamkissa

Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat Jamkissa

Kansainvälinen liikkuvuus on olennainen osa Jamkin kansainvälistä toimintaa. Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden opinnot ja harjoittelun sekä henkilökunnan työtehtävät ulkomailla.
Esteettömyys vaihdoissa

Esteettömyys vaihdoissa

Erityistarve ei ole este kansainvälistymiselle. Kansainväliselle vaihtojaksolle voi myös hakea taloudellista lisätukea Opetushallitukselta. Lue lisää.
Ystäväperheohjelma

Ystäväperheohjelma

Kiinnostaako sinua mahdollisuus tutustua muihin maihin, niiden kieliin ja kulttuureihin? Lähde mukaan Ystäväperheohjelmaan! Sen tarkoitus on tutustuttaa ulkomaalaisia opiskelijoita suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan paikallisen ystävän kautta.
Koronavirusohjeistus Jyväskylän ammattikorkeakoulussa

Koronavirusohjeistus Jyväskylän ammattikorkeakoulussa

Tällä sivulla seuraamme koronavirustilanteen kehitystä ja ohjeistamme opiskelijoita, vierailijoita sekä muita ulkoisia sidosryhmiä.

Yhteystiedot

Jamkissa kansainväliseen yhteistyöhön ja toimintoihin liittyvissä asioissa palvelee suuri joukko asiantuntijoita. Alta löydät Jamkin kansainvälistymispalveluiden yhteystiedot.

Kansainvälistymispalvelut palvelee opiskelijoita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita kansainväliseen yhteistyöhön ja liikkuvuuteen liittyvissä asioissa.

Kansainvälisen toiminnan päällikkö

Nina Björn

Kansainvälisen toiminnan päällikkö, International Relations Manager
Kansainvälistymispalvelut, International Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358405856791

Lue lisää Jamkin kansainvälisestä toiminnasta koulutusviennin ja TKI-toiminnan saralla ja tutustu kielikeskuksemme toimintaan.

Global Education Services

Global Education Services

Our global educational services take our educational expertise abroad and help develop education around the world.
Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja kehitys

Jamkissa TKI-toimintaa toteutetaan sekä osaamisen uudistamiseksi että työ- ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn parantamiseksi. Tervetuloa tutustumaan Jamkin monialaiseen ja vaikuttavaan TKI-toimintaan. 
Kielikeskus

Kielikeskus

Kielikeskus toteuttaa kaikille Jamkin opiskelijoille tutkintoihin kuuluvan kielten ja viestinnän opetuksen. Lisäksi tarjoamme mm. vapaasti valittavia eri kielten opintojaksoja sekä kielitaitoa ja kielten opiskelua tukevia opintojaksoja.