Tutkinto-opiskelija

Kansainvälisyys opinnoissa

Miksi kansainvälisyys on tärkeää?

Jokaisessa työpaikassa tarvitaan kansainvälisiä osaajia. Kun haastat itsesi ja valitset vieraskielisiä opintoja tai ulkomaanjakson osaksi tutkintoasi, pystyt kasvamaan oman alasi vahvaksi osaajaksi. Hyvä kielitaito auttaa pysymään oman alan kehityksessä mukana ja monipuolinen kulttuurien tuntemus on vahvuus, jota työnantajat arvostavat.

Kansainväliset partnerimme

Jamkin kansainväliset partnerit, joiden kanssa on sovittu opiskelija- ja/tai henkilöstöliikkuvuudesta, löytyvät Mobility Online portaalista. Partnereiden määrä vaihtelee sopimustilanteen mukaan.

Näiden liikkuvuuspartnereiden lisäksi yksiköillä voi olla muitakin kansainvälisiä partnereita esim. hankkeissa, projekteissa tai muissa yhteistyömuodoissa.

Lisätietoa partnereista ja liikkuvuussopimuksien sisällöistä voit kysyä myös Jamkin kansainvälistymispalveluista.

Esteettömyys vaihdoissa

Esteettömyys vaihdoissa

Erityistarve ei ole este kansainvälistymiselle. Kansainväliselle vaihtojaksolle voi myös hakea taloudellista lisätukea Opetushallitukselta. Lue lisää.
Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat Jamkissa

Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat Jamkissa

Kansainvälinen liikkuvuus on olennainen osa Jamkin kansainvälistä toimintaa. Kansainvälisen liikkuvuuden ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden opinnot ja harjoittelun sekä henkilökunnan työtehtävät ulkomailla.
Jamk Summer School

Jamk Summer School

Jamk's International Summer School is a three weeks' educational period including lectures, workshops, get-togethers and interesting site visits.