uutinen 9.8.2022

Virtuaalisuudesta ja yhteistyöstä voimaa ja osaamista Keski-Suomeen!

Syksyllä 2022 järjestetään kolme eri sisältöistä työpajaa, joissa kartoitetaan keskisuomalaisen simulaatioekosysteemin nykytilaa, mahdollisuuksia ja tulevaisuuden visioita. Työpajoissa luodaan olosuhteet monialaiselle simulaatioekosysteemille. Lisäksi kartoitetaan mahdollisuuksia koulutuksen, oppimisen ja osaamisen kehittämiseen sekä tutkimukseen aidoissa että simuloiduissa ympäristöissä.

Katseen seuranta

Kutsumme Sinut, keskisuomalaisen simulaatioalan tulevaisuuden mahdollisuuksista kiinnostunut toimija, mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan kansallisesti merkittävää, kansainväliseen yhteistyöhön kykenevää, korkeatasoista ja monialaista simulaatioiden harjoitus-, koulutus- ja tutkimuskeskusta. 

Järjestämme syksyllä 2022 kolme eri sisältöistä työpajaa, joissa kartoitetaan keskisuomalaisen simulaatioekosysteemin nykytilaa, mahdollisuuksia ja tulevaisuuden visioita. Työpajoissa luomme olosuhteet monialaiselle simulaatioekosysteemille. Lisäksi kartoitamme mahdollisuuksia koulutuksen, oppimisen ja osaamisen kehittämiseen sekä tutkimukseen aidoissa että simuloiduissa ympäristöissä. 

SimO-hanke yhteistyökumppaneineen tähtää pitkäkestoiseen kehittämistyöhön tavoitteenaan soveltaa eri yritysten sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden simulaatio-osaamista. Tavoitteena on  korkean tason simulaatioiden ekosysteemi, joka pystyy vastaamaan eri toimialojen tarpeisiin. 

TYÖPAJAT:

NYKYTILA – LÄHTÖKOHDAT SIMULAATIOYHTEISTYÖLLE 

6.9.2022 klo 13:30 simulaatiotoimintojen esittely ja kahvit, työpaja klo 14–16 

Paikka: Sairaala Nova

MAHDOLLISUUDET – SIMULAATIOIDEN TULEVAISUUTTA TEKEMÄSSÄ

4.10.2022 klo 13:30 simulaatiotoimintojen esittely ja kahvit, työpaja klo 14–16 

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon kampus

TUUMASTA TOIMEEN – Tarttumapintoja yhteistyölle

8.11.2022 klo 13:30 simulaatiotoimintojen esittely ja kahvit, työpaja klo 14–16 

Paikka: Jyväskylän yliopisto, Ruusupuisto

Ilmoittaudu mukaan: 

https://link.webropolsurveys.com/S/7A54FCA29E9BC9BB

Lisätietoja

Jaana Mäkelä

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358400917386