Tapahtuma

4.10.

Simulaatioiden tulevaisuutta tekemässä

Jamkin simulaatiotiloja
Ajankohta
04.10.2022 14:00 - 16:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
02.08.2022 12:30 - 30.09.2022 16:00
Tapahtuman tyyppi
Työpaja
Tapahtuman kieli

Suomi

Osoite

Dynamo, Jamk
Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Kutsumme Sinut, keskisuomalaisen simulaatioalan tulevaisuuden mahdollisuuksista kiinnostunut toimija, mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan kansallisesti merkittävää, kansainväliseen yhteistyöhön kykenevää, korkeatasoista ja monialaista simulaatioiden harjoitus-, koulutus- ja tutkimuskeskusta. 

SimO-hanke järjestää syksyllä 2022 kolme eri sisältöistä työpajaa, joissa kartoitetaan keskisuomalaisen simulaatioekosysteemin nykytilaa, mahdollisuuksia ja tulevaisuuden visioita. Työpajoissa luomme olosuhteet monialaiselle simulaatioekosysteemille. Lisäksi kartoitamme mahdollisuuksia koulutuksen, oppimisen ja osaamisen kehittämiseen sekä tutkimukseen aidoissa että simuloiduissa ympäristöissä. 

SimO-hanke yhteistyökumppaneineen tähtää pitkäkestoiseen kehittämistyöhön tavoitteenaan soveltaa eri yritysten sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden simulaatio-osaamista. Tavoitteena on  korkean tason simulaatioiden ekosysteemi, joka pystyy vastaamaan eri toimialojen tarpeisiin.

Toisen työpajan teemana on Mahdollisuudet – simulaatioiden tulevaisuutta tekemässä. Klo 13:30 työpajaan osallistujille Jyväskylän ammattikorkeakoulun simulaatiotoimintojen esittely ja kahvitarjoilu.