Tapahtuma

6.9.

Lähtökohdat simulaatioyhteistyölle Keski-Suomessa

Sairaala Novan tietotaitokeskus
Ajankohta
06.09.2022 14:00 - 16:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
02.08.2022 12:00 - 05.09.2022 16:00
Tapahtuman tyyppi
Työpaja
Tapahtuman kieli

Suomi

Osoite

Sairaala Nova
Hoitajantie 3
40620 Jyväskylä
Suomi

Kutsumme Sinut, keskisuomalaisen simulaatioalan tulevaisuuden mahdollisuuksista kiinnostunut toimija, mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan kansallisesti merkittävää, kansainväliseen yhteistyöhön kykenevää, korkeatasoista ja monialaista simulaatioiden harjoitus-, koulutus- ja tutkimuskeskusta. 

SimO-hanke järjestää syksyllä 2022 kolme eri sisältöistä työpajaa, joissa kartoitetaan keskisuomalaisen simulaatioekosysteemin nykytilaa, mahdollisuuksia ja tulevaisuuden visioita. Työpajoissa luomme olosuhteet monialaiselle simulaatioekosysteemille. Lisäksi kartoitamme mahdollisuuksia koulutuksen, oppimisen ja osaamisen kehittämiseen sekä tutkimukseen aidoissa että simuloiduissa ympäristöissä. 

SimO-hanke yhteistyökumppaneineen tähtää pitkäkestoiseen kehittämistyöhön tavoitteenaan soveltaa eri yritysten sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden simulaatio-osaamista. Tavoitteena on  korkean tason simulaatioiden ekosysteemi, joka pystyy vastaamaan eri toimialojen tarpeisiin.

Ensimmäisen työpajan teemana on Nykytila – lähtökohdat simulaatioyhteistyölle. Klo 13:30 työpajaan osallistujille Sairaala Novan simulaatiotoimintojen esittely ja kahvitarjoilu.