Tanja Minkkinen (toim.)

jamkjulk2972021_kansi_L500px.jpg

Julkaisun esittely

Luonto monipuolisuudessaan vahvistaa ja voimauttaa – luonto on hyväksi ihmiselle. 

Green Care on hyvinvointia ja terveyttä edistävää ammattimaista toimintaa, missä luonnolla on keskeinen merkitys. Julkaisu on katsaus vihreään hoivaan ja vihreään voimaan sekä kannattavan yritystoiminnan luomiseen Green Care -toimialalle. 

Vihreä hoiva – vihreä voima -julkaisu on tehty laajan yhteistyön tuloksena ja se sisältää useita eri näkökulmia Green Care -toimintaan. Julkaisu kokoaa yhteen Green Care -toiminnan tarkoituksen, menetelmät ja liiketoiminnan edellytykset. Uudet liiketoimintamahdollisuudet, oikea ote hyvinvointi- ja hoivapalveluihin sekä luonnon suomat mahdollisuudet metsineen, järvineen, peltoineen ja eläimineen ovat se resurssi, mitä Green Care-palveluntuottajat tarvitsevat.

Asiantuntijat, opettajat ja opiskelijat JAMKin Biotalousinstituutista sekä hyvinvointiyksiköstä ovat työllään ja omalla panoksellaan osallistuneet Green Care -toiminnan tutkimiseen ja kehittämiseen.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 297
Koulutusyksikkö: JAMK Teknologiayksikkö (Biotalous)
ISSN-L: 1456-2332
ISBN 978-951-830-607-1 (Painettu)
ISBN 978-951-830-608-8 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2021
Laajuus: 92 s.
Lisätiedot:

Lataa avoin julkaisu

 

Aiheeseen liittyvää

Luonnon ekosysteemipalvelut Keski-Suomessa

Tämän julkaisun tavoitteena on saavuttaa eri toimijoiden kesken laajempi ymmärrys luonnon tarjoamista mahdollisuuksista Keski-Suomen hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden kehittämiseksi.

Näytä lisää