Tutkinto-opiskelija

Future Factory opiskelijalle

Jamk Future Factoryssa osaaminen karttuu yhdessä toimisen ja kokemisen kautta. Se on kokemuksellinen tapa opiskella ja saavuttaa henkilökohtaiset oppimistavoitteet. Jamk Future Factoryssa opiskelu avaa ovia tulevaisuuden työelämään.

Kun opiskelet Jamk Future Factoryssä, toimit opiskelijatiimissä, valmentajan ohjauksessa, kehittäen uusia ideoita, protoja, demoja, palvelukonsepteja ja innovaatioita. Jamk Future Factorysta löydät hyviä tyyppejä ja kerrytät opintopisteitä.

Jamk Future Factory -opinnot ovat osa tutkinto-ohjelmaasi. Opit ongelmaratkaisu-, yhteistyö- ja viestintätaitoja toimimalla työelämän kehittämisprojekteissa. Vahvistat osaamistasi moniammatillisessa projektityössä. Pääset kehittämään yrittäjämäistä työotettasi ja löydät rohkeutta kokeilla uusia asioita.

Tutustu moduuliin ja opintojaksoihin Pepissä ja opiskelijaintrassa (vain Jamkin tunnuksilla).

Jamkin yrittäjyyspalveluja opiskelijoille

Voit tehdä yrittäjyyteen liittyviä opintoja sekä hyödyntää palvelujamme yrittäjyyden ensimmäisiin askeliin, uusien tuotteiden kehittämiseen sekä jo olemassa olevan liiketoimintasi kehittämiseen.

Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin kasvattaa yrittäjyysosaamistasi opintojen aikana:

Jamk Future Factoryssa osaaminen karttuu yhdessä toimimisen ja kokemisen kautta. Se on kokemuksellinen tapa opiskella ja saavuttaa henkilökohtaiset oppimistavoitteet. Jamk Future Factoryssa opiskelu avaa ovia tulevaisuuden työelämään.