Johtaminen

Yhtenä alueen suurimmista osaamiskeskittymistä Jamk tarjoaa kattavasti asiantuntemusta, palveluita ja konkreettista apua organisaatioiden johtamisen kehittämiseen. Jamkin monialainen Uudistavan johtamisen asiantuntijayhteisö on käytettävissänne, kun etsitte ratkaisuja kilpailukyvyn vahvistamiseen, osaamisen päivittämiseen tai jatkuvaan muutoksen hallintaan. Valmennusosaamisemme yhdistettynä toimiala- ja liiketoimintaosaamiseen tuottaa kestäviä ja aidosti vaikuttavia tuloksia sekä tehokkuuteen että hyvinvointiin.

4M€

volyymi
aktiivisissa johtamisen hankkeissa

lähes 100

asiantuntijaa
työskentelemässä johtamisen kehittämisen parissa

Satoja

hanke- ja verkostokumppaneita
kehittämässä huomisen johtamisratkaisuja

Tapahtumat

8.2.

Aikaansaamisen taika, avaimia itsensä johtamiseen

Webinaarissa kuulemme konkreettisia vinkkejä itsensä johtamiseen, puhumassa on itsensä johtamisen valmentaja ja tietokirjailija Satu Pihlaja. Tapahtuma on osa Etäjohtamisen helmikuuta, jonka järjestää Jamkin hallinnoima Virtual Leaders -hanke.

10.2.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Marjo Turunen: Englanninkielinen insinöörikoulutus kansainvälisen uran avaajana

Tervetuloa seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Alumnin ääni -podcast-sarjaa! Tänään vieraanamme on Marjo Turunen, joka kertoo, miten englanninkielinen insinöörikoulutus avasi kansainvälisen uran ja johdatti taas uusille oppimispoluille.

21.2.

PK-yritykset digitaalisessa murroksessa - näin rakennat pohjat yrityksesi menestykselle

Digitaalinen murros on täällä ja on ollut jo tovin aikaa. Digitaalinen muuntautuminen ei ole enää vain suurien yrityksen arkea, vaan se on läsnä kaikkien yritysten toiminnassa. Tule kuulemaan, miten teidän yrityksenne selviää ja menestyy murroksessa.

Kokemuksia johtamisen hankeyhteistyöstä

Kuuntele videolta Kurikka Timber Oyn toimitusjohtajan Jaakko Kurikan kokemuksista hankeyhteistyöstä kanssamme! Voit tutustua kaikkiin Systeemisen johtamisen asiakastarinoihin täällä

Tutustu johtamisen hankkeisiin

Toleranssi

Toleranssi - muutoskykyä vahvistamassa hankkeessa kehitetään yritysten muutoskyvykkyyttä ja ennakointiosaamista. Hanke toimii hankeparina Revanssi- TKI-osaamisverkostoa vahvistamassa (EAKR) kanssa.

Revanssi

Hankkeessa luodaan jatkossakin elinvoimainen ja ketterä osaamisverkosto, mikä koostuu yritysten kehittämispalveluja tarjoavista tahoista kuten tutkimus- ja koulutusorganisaatiosta ja kehittämisyhtiöistä. Hanke toimii hankeparina Toleranssi- muutoskyvykkyyttä vahvistamassa (ESR) - hankkeen kanssa.

DigiKyky

DigiKyky - Digitaalinen kyvykkyys pk-yrityksen kilpailukyvyn parantajana -projektissa lisätään yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden henkilöstön osaamistasoa digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käytössä.

DigiHR

DigiHR eli Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa -hankkeen tavoitteena on lisätä ymmärrystä, osaamista ja taitoja digitaalisesta henkilöstöjohtamisesta ja muutostilanteen johtamisesta, rakentaa digitaalisen henkilöstöjohtamisen kehityspolkuja, pilotoida HR-analytiikkaa sekä lopuksi luoda kokemusten ja oppien kautta digitaalisen HR:n kehittämismalli.

Systeeminen johtaminen teollisuudessa

Projektin tarkoituksena on parantaa teollisten yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä yrityksen sisäistä potentiaalia kehittämällä. Projektissa tavoitellaan johtamisjärjestelmien parempaa toimivuutta sekä avoimempaa ja systemaattisempaa vuorovaikutus- ja viestintäkulttuuria. Kehittämistoimenpiteisiin osallistuu 12 keskisuomalaista pk-teollisuusyritystä.

Virtual Leaders

Autamme keskisuomalaisia pk-yrityksiä ottamaan käyttöön tuottavia ja työhyvinvointia tukevia virtuaalijohtamisen toimintatapoja työyhteisöissä, joissa henkilöstö toimii ja työskentelee osittain tai kokonaan monipaikkaisesti tai etänä. Läpileikkaavana teemana hankkeemme työpaketeissa on henkilöstön työhyvinvointi, jota seurataan aktiivisesti hankkeen edetessä.

Palvelut

Koulutus ja kehittäminen

Arvioi ja kehitä tiimisi yhteistyötä

Yhteistyö, verkostossa toimiminen ja yhteisen työn tekeminen on kehittyvä prosessi. Se vie aikaa ja vaatii yhteistä keskustelua. Monialaisuusmittari on työkalu, joka auttaa tunnistamaan tiimin yhteistyötä edistäviä ja estäviä tekijöitä.

Koulutus ja kehittäminen

Esihenkilötyö vastuullisuuden ja tavoitteellisuuden tukemisessa

Esihenkilötyön ydintä on kohtaaminen. Vastuullisuutta ja tavoitteellisuutta tuetaan parhaimmillaan laadukkailla kohtaamisilla. Tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti työn suuntaaminen luovat koko organisaation toiminnalle vahvan suunnan.

Koulutus ja kehittäminen

Johtamisen valmennukset yrityksille

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen keskittyviä koulutuksia ja valmennuksia.

Koulutus ja kehittäminen

Johtoryhmätyö oppimisen ja yhteisöllisyyden edistäjänä

Johtoryhmä on organisaation sydän. Sen toimivuus mahdollistaa koko työyhteisön toimivuuden. Johtoryhmä rakentaa parhaimmillaan kokonaisvaltaisesti oppivaa ja tulevaisuutta kohti tähtäävää toimintakulttuuria.

Koulutus ja kehittäminen

Konsultatiivinen työote

Miksi kysyminen on tärkeämpää kuin vastaaminen? Kuinka voin tukea työyhteisössä yksilöiden oppimista? Miten synnytetään yhteinen ymmärrys asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen kanssa?

Laajat opintokokonaisuudet

Laaja opintokokonaisuus

Kestävät materiaalivirrat kilpailuetuna

Hakuaika: 23.1.2023 - 19.2.2023

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 15.3.2023

Hinta: Maksuton

Laaja opintokokonaisuus

Suorituskyvyn ja osaamisen johtaminen uudistuvassa organisaatiossa

Hakuaika: 2.8.2022 - 16.10.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 1.11.2022

Laaja opintokokonaisuus

Suuntaavat HR-opinnot

Hakuaika: 6.6.2022 - 21.8.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 29.8.2022

Hinta: 150 € / 15 opintopistettä

Laaja opintokokonaisuus

Johtamisen perusteet

Hakuaika: 6.6.2022 - 21.8.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 29.8.2022

Hinta: 130 € / 13 opintopistettä

Laaja opintokokonaisuus

Verkostojohtaminen

Hakuaika: 11.4.2022 - 31.7.2022

Koulutus alkaa: 26.8.2022

Hinta: 300 € / 30 opintopistettä

Lisätietoja

Kirsi Kemell

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358401851071

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.