jamk.fi
toggle mainmenu toggle search

Raha on ratkaisu. Tule mukaan kehittämään JAMKin toimintaa! Lahjoittamalla olet mukana kehittämässä Keski-Suomen ja koko maan kilpailukykyä. Lahjoitus on sijoitus: varainhankinnan avulla JAMK pystyy ottamaan vahvoja uusia askeleita parempana osaamisen tuottajana ja kehittämisen kumppanina.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun missio 2016-2020 on ”Osaaminen kilpailukyvyksi”. Se tarkoittaa sekä opiskelijoidemme että asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamista osaamisen avulla.

Strategiassaan JAMK on valinnut kuusi vahvuusalaa, jotka perustuvat toimintaympäristön tarpeisiin, ammattikorkeakoulun vahvaan osaamiseen ja kilpailukykyisiin osaamiskeskittymiin. Jokaisella vahvuusalalla on merkittävä koulutustehtävä, fokusoitu TKI-toiminta ja ammattimaista palveluliiketoimintaa.

JAMKin vahvuusaloiksi on tunnistettu seuraavat toimintaympäristölähtöiset ja monialaiset kokonaisuudet:

  • koulutusosaaminen ja –liiketoiminta
  • biotalous
  • sovellettu kyberturvallisuus
  • monialainen kuntoutus
  • matkailu
  • automaatio ja robotiikka

JAMKin vahva visio on kehittää vahvuusalat kansainvälisesti merkittävälle tasolle. Tule mukaan tähän työhön! Tukemalla toimintaamme tuet samalla koko yhteiskunnan monialaista kehitystä.

RAHA ON RATKAISU - Se nimittäin luo mahdollisuuksia osaamiselle ja edistyksellisille ratkaisuille.

Meille jo lahjoittaneet:

Tulevaisuutta rakentamassa

Vahvuusalojen visioit JAMKin asiantuntijoiden kertomana.

Voit katsoa videon myös täältä »

 

"Antamalla lahjoituksen kasvavalle ja kehittyvälle Jyväskylän ammattikorkeakoululle, voit merkittävällä tavalla turvata paitsi koko maamme myös Keski-Suomen alueen elinvoimaisuutta. JAMKista valmistuvat nuoret eri alojen asiantuntijat tuovat merkittävän lisän eri alojen ja alueiden osaamispääomaan."

Jussi Halttunen, rehtori, opetusneuvos

Yhteydenottopyyntö

 

 

Lisätietoja

Salminen Mikko

Salminen Mikko

Hallintojohtaja, Director of Administration
Konsernin hallinto, Administration
Hallinto, Administration
+358504079507