Tämä vuosi on todellakin opettanut olemaan luova.
Olemme joutuneet toistuvasti pohtimaan, kuinka asioita voi tehdä eri tavoin. Kuinka järjestää opetus innostavasti verkossa, kun opiskelijat on pakotettu pysymään soluissaan? kuinka harrastaa liikuntaa ilman ryhmätsempin luomaa painetta? Kuinka motivoida työkavereita aktiivisuuteen päivän neljännessä Teams-kokouksessa? Kuinka korvata konsertti- ja teatterielämykset ja elämään luksusta tuoneet ravintolaillalliset? Aika moni työtehtävä ja palaveri on jouduttu taivuttelemaan uuteen muottiin. Se oli alkuun virkistävää ja innostavaa, nyt pikkuhiljaa jo vähän raskasta.

Myös uudenlaista asiakaslehteä rakentaessa heittäydyimme luovaksi: sisältöjä pohdittiin toimituskunnan kanssa uudesta vinkkelistä ja juttuja kevennettiin kiireisen ihmisen elämään sopivan mittaisiksi. Yhdestä tutusta asiasta halusimme pitää kiinni: lehti ilmestyy ihan aitona paperiversiona. On tuttua ja turvallista selailla lehteä kahvipöydässä tai juuri ennen nukkumaanmenoa, käännellä sivuja niin, että rapina kuuluu. Sitäkin elämässämme tarvitaan, etenkin nyt. Voi kunpa saisimme jakaa lehteä ensi syksynä erilaisissa tapahtumissa!

Tervetuloa lukumatkalle! Sivuilla tutustumme tuttuihin kasvoihin ja vieraileviin tähtiin, luoviin ilmiöihin ja ihmetyksen aiheisiin. Kurkistamme myös Jussi Halttusen maailmaan, joka löytyy Karstulasta. Sekin on luovuutta pullollaan. Tämän lehden myötä kiitämme häntä pitkästä urasta JAMKin rehtorina ja toivotamme Vesa Saarikosken tervetulleeksi luomaan uutta kanssamme!

Pauliina hietalahti markkinointisuunnittelija,
hyvinvointiyksikkö

www.linkedin.com/in/
pauliinahietalahti/