Oppilaitosyhteisön johtaminen

Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos. Jokaisella on oikeus hyvään ja rakentavaan johtamiseen.

Tutustu koulutuksiin

Koulutushankkeissamme tarjoamme Opetushallituksen ja OKM:n rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta. Samoista teemoista voit tilata myös maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Linjakas pedagoginen johtaminen

Linjakas pedagoginen johtaminen

Koulutuskokonaisuudessa tuetaan oppilaitosten eri tasojen johtamistyötä tekeviä henkilöitä ja ryhmiä linjakkaan pedagogisen johtamisen rakentamisessa, oppilaitoksen perustehtävä huomioiden.

Tilauskoulutusta teemasta

Johtaminen kuuluu kaikille

Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos.

Näin meillä on tehty ennenkin! Kuulostaako tutulta? Oletko miettinyt, miten tästä ajatusmallista päästään eteenpäin johtamisen avulla? Kaipaatko kumppania tekemisen uudistamiseen?

Tartumme mielellämme haasteeseen. Lupaamme kuunnella, kunnioittaa ja valmentaa.  Rakennamme kanssanne tulevaisuutta, ota meihin yhteyttä!

Johtoryhmätyö oppimisen ja yhteisöllisyyden edistäjänä

Koulutus ja kehittäminen

Johtoryhmätyö oppimisen ja yhteisöllisyyden edistäjänä

Johtoryhmä on organisaation sydän. Sen toimivuus mahdollistaa koko työyhteisön toimivuuden. Johtoryhmä rakentaa parhaimmillaan kokonaisvaltaisesti oppivaa ja tulevaisuutta kohti tähtäävää toimintakulttuuria.
Esihenkilötyö vastuullisuuden ja tavoitteellisuuden tukemisessa

Koulutus ja kehittäminen

Esihenkilötyö vastuullisuuden ja tavoitteellisuuden tukemisessa

Esihenkilötyön ydintä on kohtaaminen. Vastuullisuutta ja tavoitteellisuutta tuetaan parhaimmillaan laadukkailla kohtaamisilla. Tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti työn suuntaaminen luovat koko organisaation toiminnalle vahvan suunnan.
Konsultatiivinen työote

Koulutus ja kehittäminen

Konsultatiivinen työote

Miksi kysyminen on tärkeämpää kuin vastaaminen? Kuinka voin tukea työyhteisössä yksilöiden oppimista? Miten synnytetään yhteinen ymmärrys asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen kanssa?
Oikeilla, haastavilla kysymyksillä saitte aikaan aitoa dialogia ja sitä kautta keskeisiä kehittämisasioita keskusteluun. - Tuija Huovinen, koulutusjohtaja, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU
Kiva kuulla, että tällaista apua on saatavilla. Ulkopuolinen näkemys tarvitaan aina tällaisissa muutosprosesseissa koska muuten käy helposti niin, että takertuu vanhoihin malleihin. - Jennie Elfving, opetusjohtaja, Kokkolan seudun ammattikorkeakoulu Centria

Johtamistuumailuja-podcast

Blogin yhteydestä löydät myös podcast-sarjamme Johtamistuumailuja. Sarjan jaksoissa oppilaitosjohtamista tuumaillaan eri näkökulmista. Tarinaa on luvassa muun muassa organisaation kehittämisestä, systeemisyyden tunnistamisesta sekä yhteisen oppimisen mahdollistavasta ja aloitteellisesta johtajuudesta.  

Kuuntele podcastia

Oppilaitosjohtamisesta muualla

Tutustu oppilaitosjohtamisen hankkeisiin, joissa olemme mukana:

Ota yhteyttä

Jari Kalavainen

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884