Pedagogisia taitoja ja koulutusosaamista

Haluatko pysyä ajan hermoilla ja saada työhön uutta intoa? Onko työyhteisössäsi tarve uudistua? Vie pedagogisia taitojasi ja koulutusosaamistasi eteenpäin kanssamme. Niin tekevät myös monet muut, sillä täydennyskoulutuksissamme on vuosittain pari tuhatta osallistujaa. Opetuksen ja ohjauksen taitoja tarvitaan kaikenlaisissa työympäristöissä.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamia osallistujille maksuttomia täydennyskoulutuksia, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, erikoistumiskoulutuksia sekä maksullisia koulutuspalveluja - aikuiskoulutusta moneen makuun. Valitse valmis koulutus tai tilaa juuri teille räätälöity koulutus organisaatiosi tarpeisiin - toimimme valtakunnallisesti ja tuomme koulutukset alueellesi.

Täydennyskoulutusta

Pedagogiikkaa laidasta laitaan - Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen täydennyskoulutusta yksilöille ja oppilaitosyhteisöille. Juuri nyt avointen koulutustemme ilmoittautumislinkit löydät myös alempaa tältä sivulta.

Digitaalinen oppiminen

Koulutuksissamme opit rakentamaan oppimisprosesseja opiskelijalähtöisesti ja tuomaan digitaalisuuden niiden luontevaksi osaksi.

Erityinen tuki, moninaisuus ja monikulttuurisuus

Eläköön moninaisuus! Erilaisuus voimavaraksi - osaamista ja työkaluja moninaisten oppijoiden ohjaukseen, erityiseen tukeen ja oppilaitoksen erityisopetuksen kehittämiseen.

Oppilaitosyhteisön johtaminen

Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos.

Osaamista ohjaukseen

Ohjauksen osaajia tarvitaan kaikissa oppilaitoksissa ja organisaatioissa! Tule kehittämään kanssamme monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä.

Pedagogiset menetelmät ja oppilaitoksen hyvinvointi

Pedagoginen huippuosaaminen saa aikaan upeita oppimistuloksia ja motivoi oppijoita tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaaminen ei kuitenkaan synny itsestään ja vaatii jatkuvaa päivittämistä.

Uudistuva ammatillinen koulutus

Ammatillisen koulutuksen uudistuessa korostuvat osaamisperusteisuus, asiakaslähtöisyys ja erilaiset oppimisympäristöt. Tarjoamme monipuolista tukea toimintakulttuurin muutokseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Opiskele avoimessa opetuksen ja kasvatuksen opintoja

Kiinnostavatko kasvatustieteelliset opinnot, joita Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää? Tarvitsetko kasvatustieteellistä ymmärrystä työssäsi? Tähtäätkö ammatilliseksi opettajaksi? Kehitä pedagogista osaamistasi kasvatustieteellisillä opinnoilla (12 op).

Voit myös valita ohjauksen, yhdenvertaisuuden, saavutettavuuden, erityispedagogiikan ja verkko-oppimisen opintojaksoja.

Opintojen avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulla myöhemmin valituksi opettajankoulutukseen ja saada niistä hyväksilukuja Jamkin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Kaikki opinnot ovat verkossa opiskeltavia.

Seuraava ilmoittautuminen alkaa 15.4.2024. Opintotarjonta julkaistaan kevään aikana.

Tarvitsetko englanninkielistä opetuksen ja kasvatuksen osaamista?

Haluaisitko opiskella kasvatustieteellisiä opintoja englanniksi? Onko työsi kansainvälistä? Kehitä kasvatustieteellistä ymmärrystäsi ja pedagogista osaamistasi kasvatustieteellisillä opinnoilla. Parannat mahdollisuuksiasi tulla myöhemmin valituksi ammatilliseen opettajankoulutukseen ja voit saada niistä hyväksilukuja Jamkin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Opinnot ovat verkossa opiskeltavia.

Kasvatustieteelliset opinnot englanniksi seuraavan kerran tarjolla syksyllä 2024.

erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä jo toimiville suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä opintoja. Erikoistumiskoulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa. Ne täydentävät tutkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksen laajuus on vähintään 30 opintopistettä, opinnot voi suorittaa työn ohessa.

Erikoistumiskoulutus

Digiope-erikoistumiskoulutus 30 op

Koulutus alkaa: 31.8.2023

Hinta: 500 e

Erikoistumiskoulutus

Uraohjauksen erikoistumiskoulutus 30 op

Koulutus alkaa: 1.1.2025

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin? Olemme täällä sinua varten - ota rohkeasti yhteyttä suoraan asiakkuuspäällikköihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk (at) jamk.fi

Juha Hautanen

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406412950