Avoimen koko tarjonta

Avoimessa on opintoja kaikilta aloiltamme. Valitse omasi!

Mitä kaikkea avoimessa voi opiskella?

Alta löydät avoimen ammattikorkeakoulun kautta toteutettavan ajankohtaisen tarjonnan aloittain. Jatkuva oppiminen Jamkissa sisältää avoimen lisäksi muutakin, esimerkiksi täydennyskoulutusta, erikoistumiskoulutusta tai työvoimapolitiista koulutusta. Koko jatkuvan oppimisen palettiin eri aloillamme pääset tutustumaan sivun alareunan valikosta.

Tekniikka

Syvennä tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla! Opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä. Opiskelumahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Valitse esimerkiksi CAD-koulutus, hankintaosaaja, ICT-valmiudet, kunnossapito tai logistiikka.

Opinnot olivat monipuolisia. Oli hyvä, että niiden aikataulut olivat melko joustavat ja opintoja pystyi tekemään ilman että olisi ollut sidottu esimerkiksi luentojen aikatauluun. Kurssien harjoitukset olivat mielenkiintoisia. - Avoimen opiskelija, tekniikka

Sosiaali- ja terveysala

Haluatko täydentää osaamistasi sosiaali- ja terveysalalla vai onko suunnitelmissasi tutkinnon suorittaminen? Tarjoamme sekä yksittäisiä opintojaksoja, että laajempia osaamiskokonaisuuksia. Suoritetut opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet hyväksytyksi tutkinto-opiskelijaksi.

Olin tyytyväinen kurssin sisältöön. Hyvin voi viedä työelämään. - Avoimen opiskelija, sosiaali- ja terveysala

Opetus ja kasvatus

Tarvitsetko kasvatustieteellistä ymmärrystä työssäsi? Opiskele ammatilliseen opettajankoulutukseen kuuluvia opintoja verkossa. Opintojen avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulla myöhemmin valituksi opettajankoulutukseen ja saada niistä koulutuksessa hyväksilukuja. Opetus- ja kasvatusalan opintojen avulla voit kehittää pedagogista osaamistasi.

Sain kattavan palautteen suorituksiini. Opinnoissa oli kivasti myös yhdistetty erilaisia työskentelytapoja! - Avoimen opiskelija, opetus- ja kasvatusala
Opintojen joustavuus on mahtavaa näin työssäkäyvälle. Kursseissa oli myös ilahduttavan paljon erilaisia toteutustapoja, kuten erilaisia ryhmäkeskusteluja, workshopeja ja projekteja. - Avoimen opiskelija, matkailu- ja ravitsemisala

Luonnonvara-ala

Syvennä tietojasi ja taitojasi biotalouteen liittyen! Oletko kiinnostunut kotimaisesta ruuasta, puhtaasta vedestä ja luontoa säästävästä energiasta? Hanki monipuolista osaamista esimerkiksi ekologiasta, kotieläintuotannosta, kasvinviljelystä tai liiketalousosaamisesta.

Olin tyytyväinen, opinnoissa käsiteltiin keskeisiä luonnonmukaisen viljelyn asioita. - Avoimen opiskelija, luonnonvara-ala

Liiketalous

Uutta opittavaa niin työssä oleville ammattilaisille kuin tuleville opiskelijoille. Juridiikkaa, johtamista, kansainvälistä markkinointia, taloushallintoa – ja vaikka mitä! Osa opinnoista on kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. Osa opintojaksoistamme toteutetaan kokonaan englannin kielellä. 

Suorittamani kurssin sisältö oli itselleni tarpeellinen ja työtila ja ohjeistukset selkeät. Opin paljon itselleni hyödyllistä, juuri sitä, mitä tulin kurssilta hakemaankin. - Avoimen opiskelija, liiketalous

Kieli- ja viestintäopinnot

Tarjolla monipuolinen valikoima eri kieliä ja mahdollisuus päivittää viestintätaitoja! Englannin ja ruotsin kieltä voit verrytellä tukiopintojen avulla ja jatkaa sitten opiskelua esimerkiksi Työelämän englanti tai ruotsi -opintojaksoilla. Mikäli haluat aloittaa aivan uuden kielen opiskelun, kokeile espanjaa, italiaa, ranskaa, saksaa tai vaikkapa venäjää! Tarjolla on myös suomi toisena kielenä (S2) -opintoja.

Kieliopinnoissa puhutaan usein eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoista. Tutustu taitotasojen kuvauksiin Europass-kielipassin avulla.

Laaja verkkototeutus. Mielenkiintoisia aiheita mistä piti tehdä tehtäviä, auttoi opiskelussa. Opettaja oli tavoitettavissa. - Avoimen opiskelija, kieli- ja viestintäopinnot

ICT-ala

ICT-alan opinnot soveltuvat sinulle, joka suunnittelet hakeutuvasi insinöörin tai tietojenkäsittelyn ammattikorkeakouluopintoihin, haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Voit opiskella kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kyberturvallisuutta, pelialaa, ohjelmointia, tietoverkkoja tai insinöörin perusopintoihin liittyviä kokonaisuuksia.

Opettajat on mahtavia asiantuntijoita. Ohjelmointi ja tietoverkot kokonaisuus todella hyviä. - Avoimen opiskelija, ICT

Tutustu Jamkin koko jatkuvan oppimisen tarjontaan aloittain: