Avoimen koko tarjonta

Avoimessa on opintoja kaikilta aloiltamme. Valitse omasi!

Mitä kaikkea avoimessa voi opiskella?

Alta löydät avoimen ammattikorkeakoulun kautta toteutettavan ajankohtaisen tarjonnan aloittain. Jatkuva oppiminen Jamkissa sisältää avoimen lisäksi muutakin, esimerkiksi täydennyskoulutusta, erikoistumiskoulutusta tai työvoimapolitiista koulutusta. Koko jatkuvan oppimisen palettiin eri aloillamme pääset tutustumaan sivun alareunan valikosta.

Tekniikka

Syvennä tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla! Opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä. Opiskelumahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Valitse esimerkiksi CAD-koulutus, hankintaosaaja, ICT-valmiudet, kunnossapito tai logistiikka.

Sosiaali- ja terveysala

Haluatko täydentää osaamistasi sosiaali- ja terveysalalla vai onko suunnitelmissasi tutkinnon suorittaminen? Tarjoamme sekä yksittäisiä opintojaksoja, että laajempia kokonaisuuksia aina 60 opintopisteen korkeakouludiplomiin. Suoritetut opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet hyväksytyksi tutkinto-opiskelijaksi.

Opetus- ja kasvatus

Tarvitsetko kasvatustieteellistä ymmärrystä työssäsi? Opiskele ammatilliseen opettajankoulutukseen kuuluvia opintoja verkossa. Opintojen avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulla myöhemmin valituksi opettajankoulutukseen ja saada niistä koulutuksessa hyväksilukuja. Opetus- ja kasvatusalan opintojen avulla voit kehittää pedagogista osaamistasi.

Liiketalouden ala

Uutta opittavaa niin työssä oleville ammattilaisille kuin tuleville opiskelijoille. Juridiikkaa, johtamista, kansainvälistä markkinointia, taloushallintoa – ja vaikka mitä! Osa opinnoista on kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. Osa opintojaksoistamme toteutetaan kokonaan englannin kielellä. 

Kieli- ja viestintäopinnot

Tarjolla monipuolinen valikoima eri kieliä ja mahdollisuus päivittää viestintätaitoja! Englannin ja ruotsin kieltä voit verrytellä tukiopintojen avulla ja jatkaa sitten opiskelua esimerkiksi Työelämän englanti tai ruotsi -opintojaksoilla. Mikäli haluat aloittaa aivan uuden kielen opiskelun, kokeile espanjaa, italiaa, ranskaa, saksaa tai vaikkapa venäjää! Tarjolla on myös suomi toisena kielenä (S2) -opintoja.

Kieliopinnoissa puhutaan usein eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoista. Tutustu taitotasojen kuvauksiin Europass-kielipassin avulla.

ICT-ala

ICT-alan opinnot soveltuvat sinulle, joka suunnittelet hakeutuvasi insinöörin tai tietojenkäsittelyn ammattikorkeakouluopintoihin, haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Voit opiskella kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kyberturvallisuutta, pelialaa, ohjelmointia, tietoverkkoja tai insinöörin perusopintoihin liittyviä kokonaisuuksia.

Tutustu Jamkin koko jatkuvan oppimisen tarjontaan aloittain: