Matkailu- ja ravitsemisalan täydennyskoulutukset

Haasta asiantuntijuuttasi ja luo uusia mahdollisuuksia urallasi etenemiseen matkailu- ja ravitsemisalan jatkuvan oppimisen tarjonnassamme.

Täydennyskoulutusta

Löydä uusia opintokokonaisuuksia tueksi urallasi kehittymiseen! Tutustu tuleviin täydennyskoulutuksiimme alta ja avoimen tarjontaan alempaa tältä sivulta. 

Työvoimakoulutukset

Tutustu matkailu- ja ravitsemisalan työvoimakoulutuksiin! Koulutusten tavoitteena on parantaa osallistujien mahdollisuuksia sijoittua työelämään, sekä turvata alueen työnantajille osaavan työvoiman saatavuus. Koulukset on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville. 

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa. Tarkemmat tiedot koulutuksista löydät kunkin koulutuksen kohdalta.  Jos sinulla on kysyttävää työvoimakoulutukseen liittyen, ota yhteyttä Erica Svärdiin (etunimi.sukunimi@jamk.fi).

Palvelumuotoilu & innovaatiot matkailu- ja ravitsemisalalla 19.4.2022-7.9.2022

Palvelumuotoilun, innovaatiotoiminnan, uusien teknologioiden ja yritysvastuun ymmärtäminen auttaa sinua pärjäämään tulevaisuuden kiristyvässä kilpailussa. Teemat kuuluvat välttämättöminä osina organisaatioiden kilpailustrategioihin. Kehittämällä omaa osaamistasi saat uusia työkaluja työllistymiseen. Koulutus tarjoaa valmiuksia myös digitaalisten arkityökalujen käyttöön sekä oman osaamisen esille tuomista digitaalisessa maailmassa.

Hae koulutukseen viimeistään 20.03.2022.

Opiskele avoimessa

Tiesitkö, että liiketalouden koulutussisältöjä on tarjolla myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta? Ilmoittaudu mukaan!

Ota meihin yhteyttä

Soile Korhonen

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Koulutuksissamme voit suunnata opintosi matkailun, palveluliiketoiminnan tai kestävän gastronomian opintoihin.

Täydennystä liiketalouden asiantuntijuuteen

Päivitä businessosaamistasi ja vahvista asemaasi työmarkkinoilla liiketalouden täydennyskoulutuksiemme avulla!