ICT-opintokokonaisuuksia ja avoimen opintoja

Syvennä osaamistasi tieto- ja viestintätekniikasta ICT-opinnoissa! Tutustu laajoihin opintokokonaisuuksiimme sekä yksittäisiin kursseihimme alalta.

Täydennä osaamistasi

Täydennä osaamistasi ICT-alalla! Löydät alta tarjoamamme laajat opintokokonaisuudet alalla.

Laaja opintokokonaisuus

Kyberturvallisuus

Hakuaika: 12.9.2022 - 11.12.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 9.1.2023

Hinta: Maksuton

Laaja opintokokonaisuus

Opi hyödyntämään data-analytiikkaa ja tekoälyä

Hakuaika: 12.9.2022 - 11.12.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 9.1.2023

Hinta: Maksuton

Työvoimakoulutukset

Tutustu ICT-alan työvoimakoulutuksiin! Koulutusten tavoitteena on parantaa osallistujien mahdollisuuksia sijoittua työelämään ja turvata alueen työnantajille osaavan työvoiman saatavuus. Koulukset on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville.

Koulutukset toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa. Tarkemmat tiedot koulutuksista löydät kunkin koulutuksen kohdalta.

Ohjelmistoalan osaaja 11.1. - 11.8.2023

Kiinnostaako sinua ohjelmistoalan osaaminen? Haluatko oppia nykyaikaisen tavan tehdä ohjelmistoja tai päivittää aiempaa osaamistasi? Tule Ohjelmistoalan osaaja -koulutukseen oppimaan ohjelmistokehitystä! Voit työllistyä moniin alan tehtäviin, ja palkkataso on kilpailukykyinen.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu sekä aiemmin ICT-alalla työskennelleille/opiskelleille henkilöille että alanvaihtajille, joilla ei ole aiempaa ohjelmointikokemusta. Aiemman osaamisesi ja oman motivaatiosi perusteella sovimme yhdessä, mihin opintojen aikana suuntaudut. Suuntautumisvaihtoehtoja on neljä: 1) ohjelmistotekniikka, 2) Full Stack -ohjelmointi, 3) data-analytiikka ja tekoäly sekä 4) kyberturvallisuus.

Hae koulutukseen viimeistään 11.12.2022.
 

Avoimen opinnot

Tiesitkö, että ICT-alan tutkinto-ohjelmien sisältöjä on tarjolla myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta? Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä

Hannu Luostarinen

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358400444941