Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista. 

Koulutukset

Liiketalouden alalla tarjoamme amk- ja yamk-tutkintoon johtavaa koulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Räätälöimme yrityksille palveluja mm. taloushallinnon, myynnin ja vastuullisen liiketoiminnan alueilta. Tutkimus- ja kehittämistyömme painottuu kilpailukyvyn kehittämiseen, digitaaliseen liiketoimintaan sekä uudistavaan ja vastuulliseen johtamiseen.

Matkailu- ja ravitsemisalalla voi opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomi (ylempi AMK) -tutkinnon. Tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä räätälöimme tilauksesta palveluja yrityksille. Monet hankkeistamme kehittävät kestävää maaseutumatkailua ja edistävät maaseudun elinvoimaisuutta. Panostamme ruokaketjujen kilpailukykyyn ja kestävään gastronomiaan.

Liiketalouden ala

Liiketalouden ala

Liiketalouden alalla voit opiskella tradenomiksi tai jatkaa tradenomi (YAMK) -tutkintoon. Tarjoamme koulutuksia sekä suomen- että englanninkielisinä. Tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluja.
Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Koulutuksissamme voit suunnata opintosi matkailun, palveluliiketoiminnan tai kestävän gastronomian opintoihin.

450

aloituspaikkaa
Meillä on haussa on useita amk-tutkintoon ja yamk-tutkintoon johtavia koulutuksia - kaiken kaikkiaan satoja aloituspaikkoja!

125

työntekijää
Meillä työskentelee vahva joukko kotimaisia ja kansainvälisiä osaajia.

2450

opiskelijaa
Meillä opiskelee 2450 opiskelijaa. Vuosittain meille saapuu noin 150 vaihto-opiskelijaa lukuisista eri maista.

Laatu

Koulutuksemme on sekä kansainvälisesti että kansallisesti korkeatasoisia. Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on toteuttanut Jyväskylän ammattikorkeakoulun auditoinnin ja myöntänyt laatuleiman, joka on voimassa kuusi vuotta 20.5.2019 alkaen.

Tämän lisäksi Jamk on ensimmäinen korkeakoulu, jolle on myönnetty korkeakoulutuksen Excellence-laatuleima. Excellence-laatuleiman voivat saada korkeakoulut, jotka ovat toteuttaneet poikkeuksellisen laadukasta kehittämistyötä. Voit lukea lisää laadusta Jamkissa yleisesti täältä.

Ensimmäinen EFDM-akkreditoitu ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelma Suomessa

Jamk oli ensimmäinen EFDM-jäseneksi hyväksytty suomalainen ammattikorkeakoulu, saaden silloin EPAS-nimellä kulkeneen akkreditoinnin ensimmäistä kertaa jo vuonna 2012. EFMD on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtamiskoulutuksen akkreditointiorganisaatio, European Foundation for Management Development. Lue lisää EFMD-valintakriteereistä täältä.

Vuonna 2021 Jamkin International Business -tutkinto-ohjelmalle myönnettiin harvinainen 5 vuoden EFMD-akkreditointi. Voit lukea lisää akkreditoinnista täältä

Bachelor of Business Administration (BBA), International Business

AMK-tutkinto

Bachelor of Business Administration (BBA), International Business

Hakuaika: 5.1.2022 - 19.1.2022

Koulutustyyppi:

Full-time studies

Koulutus alkaa: 22.8.2022

Täydennyskoulutusta, palveluita, tutkimusta ja kehitystä

Liiketoimintayksikkö palvelee aktiivisesti yritysten ja yhteisöjen osaamisen vahvistumista. Tähtäämme työelämälähtöisissä tutkimus- ja kehitysprojekteissamme aina uuden tiedon, palvelukokonaisuuksien, tuotteiden ja innovaatioiden luontiin. Projektisalkkumme koko vaihtelee vuosittain 30-40 projektin välillä. 

Sport Business by Jamk

Sport Business by Jamk

Sport Business by Jamk tarjoaa urheilu-, liikunta- ja elämysliiketoiminnan alalla toimiville yrityksille, seuroille ja lajiliitoille tutkimus- ja kehittämispalveluita. Koulutamme myös urheilujohtamisen ja -markkinoinnin asiantuntijoita.
Opiskelijaprojektit​

Opiskelijaprojektit​

Tunnistatko avainkilpailijasi? Mitä mysteryshoppaaja tuumaisi yrityksenne palveluista? Milloin viimeksi asiakkaidenne tyytyväisyyttä on arvioitu? Tarjoamme tutkimus- ja analyysipalveluita asiantuntija- ja opiskelijatoteutuksena.
Täydennystä liiketalouden asiantuntijuuteen

Täydennystä liiketalouden asiantuntijuuteen

Päivitä businessosaamistasi ja vahvista asemaasi työmarkkinoilla liiketalouden täydennyskoulutuksiemme avulla! 
Matkailu- ja ravitsemisalan täydennyskoulutukset

Matkailu- ja ravitsemisalan täydennyskoulutukset

Haasta asiantuntijuuttasi ja luo uusia mahdollisuuksia urallasi etenemiseen matkailu- ja ravitsemisalan täydennyskoulutuksissamme.
Anniskelupassi

Koulutus ja kehittäminen

Anniskelupassi

Järjestämme anniskelupassiin oikeuttavat testaukset ja niihin valmentavat koulutukset yrityksille joustavasti nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan testin ajankohdasta ja sijainnista.
Johtamisen valmennukset yrityksille

Koulutus ja kehittäminen

Johtamisen valmennukset yrityksille

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen keskittyviä koulutuksia ja valmennuksia.

Ota yhteyttä

Minna-Maaria Hiekkataipale

Yksikönjohtaja, Director
LIKE Hallinto, Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358400698174