Koulutus ja kehittäminen

Anniskelupassi

Järjestämme anniskelupassiin oikeuttavat testaukset ja niihin valmentavat koulutukset yrityksille joustavasti nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan testin ajankohdasta ja sijainnista – voimme järjestää testin joko teillä tai Jamkin tiloissa.

Tarjoilija kaataa punaviiniä viinilasiin ulkopöydällä
Kenelle
Matkailu- ja ravitsemisalan yritykset ja muut toimijat
Toteutus
Testi Jamkin tai asiakkaan tiloissa

Mikä on anniskelupassi?

Anniskelupassi on todistus siitä, että testin suorittanut henkilö hallitsee alkoholijuomien anniskeluun liittyvät säännökset ja ohjeet. Kaikessa anniskeluun liittyvässä palvelutoiminnassa täytyy olla paikalla vähintään aina yksi (1) henkilö, jolla on voimassa oleva anniskelupassi ja jonka vastuulla harjoitettava anniskelutoiminta on.

Anniskelupassitesti perustuu Valviran materiaaleihin alkoholijuomien anniskelusta. Anniskelupassitestissä käsitellään alkoholilainsäädäntöä ja juomatietoutta seuraavilta osa-alueilta:

  • Anniskelutoiminta
  • Alkoholijuomien markkinointi ravintolassa
  • Valvonta ja seuraamukset
  • Anniskeluluvan hakeminen
  • Lupa- ja valvontamaksut

Kouluttaja

Anniskelupassin koulutuksesta ja testauksesta vastaa Elisa Närhi, joka toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulussa anniskeluun liittyvästä koulutuksesta vastaavana tuntiopettajana. Elisalla on vahva työkokemus alkoholin vähittäismyynnistä, anniskeluravintoloista ja HoReCa-tukussa työskentelystä.

Ota yhteyttä

Elisa Närhi

Tuntiopettaja, Lecturer
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358504735860