Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

20.1.2022

Englanninkielisten koulutusten suosio räjähti Jyväskylän ammattikorkeakoulussa: hakemusten määrä yli kaksinkertaistunut viime vuodesta

Koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika on näkynyt korkeakouluopintoihin hakeutumisen kasvuna. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa erityisesti englanninkielisten tutkinto-ohjelmien suosio on ollut huimassa kasvussa jo toista vuotta peräkkäin. Osa kasvusta on selitettävissä myös opintotarjonnan monipuolistumisella.

18.1.2022

Jamkin agrologiopiskelijat voittoisia Fiksut farmivideot -kilpailussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun toisen vuoden agrologiopiskelijat veivät voiton kotiin korkeatasoisessa työturvallisuusvideokilpailussa.

18.1.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ryhtyy kouluttamaan rakennusmestareita

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ryhtyy kouluttamaan rakennusmestareita ensi vuodesta alkaen. Rakennusmestarikoulutus vastaa alaa jo pitkään vaivanneeseen osaajapulaan.

18.1.2022

Iloliike-koulutus vahvistamaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallisuutta

Alkuvuodesta käynnistyy lukioiden ja ammattioppilaitosten henkilöstöille tarkoitettu koulutus, jossa tuetaan opiskelijoiden hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa. Koulutus on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa toimivan Likesin Iloliike-hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa nuorten hyvinvointia, voimavaroja sekä myönteistä suhtautumista ja motivaatiota liikkumiseen.

13.1.2022

Digitalisaation avulla lisää tehokkuutta ja kannattavuutta kestävään ruoantuotantoon ja uudistuvaan kemianteollisuuteen: Kemira- ja ValtraHackathonit avattu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja kahteen digitalisaatiota koskevaan innovaatiohaasteeseen. Ratkaisuja haasteisiin haetaan hackathon-innovaatiokilpailujen muodossa.

12.1.2022

Koronatilanne aiheuttaa rajoituksia kirjaston käyttöön talvella 2022

Pyydämme asiakkaita asioimaan kirjastossa lyhyesti vain välttämättömissä lainaus- ja palautusasioissa.

11.1.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulu kiristää koronaan liittyvää ohjeistustaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tiukentaa koronaan liittyviä ohjeistuksia ja käytäntöjä heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Opetus jatkuu pääsääntöisesti etänä 28.2.2022 saakka. Myös muut rajoitukset ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

4.1.2022

Opetus- ja ohjausalan huippuosaajaksi – hae ammatilliseen opettajakorkeakouluun 4. – 20.1.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu jatkaa jalkautumista ympäri Suomen ja tarjoaa yhteensä 470 aikuisopiskelijalle mahdollisuuden pätevöityä ammatilliseksi opettajaksi, ammatilliseksi erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi.

3.1.2022

Yhteishaku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 5.1.

Korkeakoulujen ensimmäinen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 5. tammikuuta vieraskielisten koulutusten haulla. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (Jamk) on mahdollista hakea seitsemään Bachelor-tason (AMK) tutkinto-ohjelmaan ja kahdeksaan Master-tason (YAMK) tutkinto-ohjelmaan. Hakuaika päättyy 19.1.2022 klo 15. Englanninkielisiin koulutuksiin voi hakea ainoastaan nyt alkavassa tammikuun haussa.

3.1.2022

Likes yhdistyi osaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulua

Likesin yhdistyminen osaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikköä nostaa Jamkin Suomen kärkiosaajien joukkoon hyvinvointiin ja liikkumiseen liittyvän osaamisen edistäjänä.