Asiantuntijapalvelut

Kiinteistökohtainen jätevesineuvonta

Kiinteistökohtaista jätevesineuvontapalvelua Keski-Suomen kunnille. Ovatko ympäristönsuojelullisesti herkillä alueilla sijaitsevat jätevesijärjestelmät määräysten mukaisia ja kunnossa? Ilmaista jätevesineuvontaa ei enää ole saatavilla eivätkä viranomaisten resurssit riitä tämän tiedon välittömään selvittämiseen.

Jätevesineuvontapalvelumme tuo työhön lisäresurssia. Neuvontapalveluamme käyttäessäsi sinun ei tarvitse itse lähteä kiinteistöille, vaan voit jättää sen meidän huoleksemme. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tunnetaan jätevesineuvonnan asiantuntijana, mikä edesauttaa neuvontatyön onnistumista ja asetettujen tavoitteiden saavuttamista.

Kun sovimme kanssasi mille kiinteistöille neuvontaa tehdään, lopusta huolehtii neuvoja. Neuvoja sopii käynnistä kiinteistönomistajien kanssa. Käynnillä käydään kiinteistönomistajan kanssa keskustellen läpi nykyisen jätevesijärjestelmän riittävyys ja mahdolliset muutosehdotukset. Käynnistä jää kirjallinen dokumentti omistajalle. Neuvoja toimittaa vastaavan dokumentin myös sinulle.

Neuvonta voidaan räätälöidä toiveidesi mukaiseksi.

Lisätietoa

Mirja Hurskainen

Koulutuskoordinaattori, Education Coordinator
Teknologian kehittämispalvelut, Technology Development Services
Teknologia, School of Technology
+358407686250