Vaativaa erityistä tukea perusopetuksessa ja toisella asteella

Koulutushankkeen tavoitteena on kehittää vaativan erityisen tuen käytänteitä perusopetuksen ja toisen asteen nivelvaiheeseen. Koulutuksissa keskitytään yhteisen osaamisen lisäämiseen erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden ja opiskelijoiden ohjauksessa sekä moniammatillisessa ja -alaisessa yhteistyössä.

Hanke toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Tampereen ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Itä-suomen yliopiston yhteistyönä. Hankkeen koordinaattorina toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Kohderyhmä: Koulutukset on suunnattu vaativan erityisen tuen tehtävissä toimiville perusopetuksen, ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön opetus- ja ohjaushenkilöstölle sekä heidän esihenkilöilleen.

Toteutustapa: Koulutukset koostuvat webinaareista tai lähipäivistä sekä itsenäisestä työskentelystä ja työn kehittämiseen liittyvistä tehtävistä.

Hinta: Koulutukset ovat Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja opetuskustannuksiltaan maksutonta kohderyhmään kuuluville osallistujille.

Ilmoittaudu mukaan tai tilaa koulutus alueellesi.

Koulutusten ajoitukset päivitetään näille sivuille. Osa koulutuksista voidaan toteuttaa myös oppilaitoskohtaisina toteutuksina - ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tiia Isohanni-Pynnönen

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358503131083