jamk.fi
10.4.2018 10:00 - 10.4.2018 16:00

Tulevaisuuden ruokapalvelut senioreille-työpaja

Mitä Sinä syöt eläkkeellä ollessasi? Syötkö kotona, teetkö itse ruokasi, ostatko valmista, käytkö ulkona syömässä vai tuodaanko kotiin?

Aika: 10.4.2018 10:00 - 10.4.2018 16:00
Koulutustyyppi: Liiketalouden ja hallinnon ala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Tule keskustelemaan Tulevaisuuden ruokapalvelut senioreille-työpajaan tiistaina 10.4.2018 JAMKille klo 10-16.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään JAMKin pääkampuksen Tulikari Auditoriossa, osoite Rajakatu 35, 40100 Jyväskylä. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta! 

Ilmoittaudu tästä! 

Ohjelma

Tulevaisuuden ruokapalvelut senioreille - työpajan ohjelma: 

10.00-10.15 Seminaarin avaus, Enni Mertanen, JAMK ja Raisa Valve, Helsingin yliopisto
10.15-10.45  Ikääntyneiden ravitsemus ja ruokapalvelut, Saila Paavola, Gery ry
10.45-11.00  Kestävyys ruokapalveluissa, Lise Justesen, Copenhagen University ja Enni Mertanen, JAMK
11.00-11.15 Selvitys kotiateriapalveluiden kehittämistarpeista, Päivi Jämsen, Amko ry
11.20-11.40  Tulevaisuuden työkaluja ruokapalveluille, Alex Hytönen, Jamix Oy
11.40-12.00  Madkasse, Ruokakassipalvelu sairaalasta kotiutuville, Lise Justesen
12.00-13.00  Verkostoitumislounas omakustanteisesti Sodexo
13.00-13.10  Tulevaisuuden palvelut ikäihmisille – uusia ruokapalveluideoita, JAMK
13.10-15.00  Tulevaisuuden palvelut työpaja, vetäjinä JAMKin YAMK-opiskelijat
15.00-15.50  Työpajan tulosten purku, YAMK-opiskelijat
15.50-16.00  Päivän yhteenveto, Enni Mertanen ja Raisa Valve