Tapahtuma

15.5.

Loppuseminaari: Hybridiluonto -hanke

Menisitkö työpäivän jälkeen metsään vai kenties virtuaalimetsään? Miten luonto ja virtuaalinen luonto voivat auttaa palautumisessa?

Hybridiluonto-hankkeessa olemme tutkineet etä- ja hybridityötä tekevien työssä palautumista virtuaaliluonnossa ja lähiluonnossa. Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 10–11.30 loppuseminaarin, jossa kerromme hankkeen tuloksista. Esittelemme toimintamallin, jonka avulla voidaan tukea työstä palautumista luontokokemusten kautta. Lisäksi kuulemme puheenvuoron hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden kehittämisestä työyhteisöissä.

metsämaisema
Ajankohta
15.05.2024 10:00 - 11:30
Tapahtuman kieli

suomi

Seminaariin voi osallistua paikan päällä Business Loungessa (R35D149) Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä). Jos osallistut paikan päällä, ilmoittauduthan tarjoiluja varten viimeistään 30.4.2024 tämän lomakkeen kautta.

Voit myös seurata seminaaria Zoomissa - pääset mukaan linjoille tämän linkin kautta

Tallenne esityksistä julkaistaan Hybridiluonto-hankkeen verkkosivuilla

Ohjelma:

  • Kahvitarjoilu paikan päällä osallistuville
  • Tervetuloa, tapahtuman aloitussanat, projektipäällikkö Katriina Hyvönen, Jamk
  • Mennäkö metsään vai virtuaalimetsään? Tutkimuksen keskeiset tulokset ja johtopäätökset, tutkijat Eeva Aartolahti ja Mari Partanen, Jamk
  • Näkökulmia hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden kehittämiseen työyhteisöissä, projektitutkija, PsT, psykologi Sanna Markkula (etänä), MEANWELL-hanke, Jyväskylän yliopisto
  • Työstä palautumisen edistäminen luontokokemuksien avulla – toimintamalli, asiantuntija Minna Haapakoski, Jamk
  • Loppukeskustelu

Lämpimästi tervetuloa!

Hybridiluonto-hanketiimi