jamk.fi
26.10.2016 9:00

Työhyvinvoinnin myytinmurtajat

Tuottaako henkilöstön hyvinvointiin panostaminen yritykselle kuusinkertaisesti tai jopa 20-kertaisesti vai onko väittämä harhaa? On aika nähdä käytännössä hyvinvoinnin strateginen merkitys yrityksen tuottavuuteen ja kasvuun. Tule kuulemaan, pohtimaan ja kyseenalaistamaan 26.10. Työhyvinvoinnin myytinmurtajat -tilaisuuteen Helsinkiin.

Aika: 26.10.2016 9:00
Paikka: Aalto-yliopisto, Nokia-sali Runeberginkatu 14-16, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Työhyvinvointi lisää tuottavuutta

Menestys ja kasvuloikat vaativat onnistunutta vauhdinottoa ja kunnon ponnistusta. Yhteiseen suuntaan ja päättäväisin askelmerkein. Innostavasta työstä ja hyvän johtamisen vaikutuksesta organisaation tuottavuuteen on useita hienoja esimerkkejä.

Sanansaattajia ja suunnannäyttäjiä

Myyttejä ravistelemassa aiheesta innostuneita sanansaattajia ja suunnannäyttäjiä, kuten Vincitin johtaja Mikko Kuitunen, Pipelifen toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää, Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula, strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä Ossi Aura sekä Aalto-yliopistolta johtamisen apulaisprofessori Olli-Pekka Kauppila ja hallitusammattilainen, asiantuntija Marina Vahtola.
 
Ohjelman juontaa ja myyttejä kanssamme murtaa toimittaja Kirsi Heikel.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tekes, Sitra, Työterveyslaitos, Aalto-yliopisto, Sosiaali- ja terveysministeriö sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Katso ohjelma Tekesin sivuilta

 

Lisätietoja

Saarisilta Jaana

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358404872040
Näytä lisää