jamk.fi
5.3.2014

Value Selling -myyntikilpailu

Value Selling –myyntikilpailu on suunnattu tradenomiopiskelijoille, jotka haluavat kehittää myyntityön osaamistaan ja mahdollisesti luoda uraa myyntityön parissa. Yrityksille kilpailu on mahdollisuus tutustua JAMKin myyntikoulutukseen sekä luoda kontakteja tuleviin myynnin osaajiin.

Aika: 5.3.2014
Paikka: JAMK Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Koulutustyyppi: Liiketalouden ja hallinnon ala
Kieli: Suomi

Kilpailussa on viisi osallistujaa. Voittaja palkitaan diplomilla sekä yhteistyökumppanin antamalla palkinnolla. Kilpailu käydään B-toB -myyntikeskusteluina. Myyjänä toimiva opiskelija kohtaa 20 minuutin myyntikeskustelussa yrityksen ostajan, ja tuomaristo seuraa ja arvioi myyntitilannetta. Ostajina ja tuomaristona toimivat yritysten edustajat.

Kaksi parasta saa paikan valtakunnalliseen Best Seller –myyntikilpailuun ja pääsee näin tavoittelemaan valtakunnallista Best Seller –titteliä huhtikuussa Helsingissä.

Kilpailijat 2014

Justus Peitola

Olen sosiaalisilta taidoiltani vahva, kunnianhimoinen ja päättäväinen mies. Tavoitteena jatkuva eteneminen ja uuden oppiminen.

Juho Lehesvaara

 Työntekijänä olen innovatiivinen, reipas ja periksiantamaton. Minulle on tärkeää, että pystyn hoitamaan tehtäväni tehokkaasti ja täsmällisesti, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Haluni kehittyä on valtava ja otan aina uudet haasteet vastaan hymyssä suin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Tulevaisuudessa näen itseni työskentelemässä motivoituneessa myyntitiimissä, jolla on halu ja nälkä menestyä.

Antti Soittila

Olen kuluttajapuolen myyntimiehenä kunnostautunut ja omaa kokemusta siltä puolelta onkin jo 8 vuoden ajalta. Pyrin ottamaan asiakkaan tarpeet aina huomioon ja tuomaan heille mahdollisimman paljon lisäarvoa, oli tuote mikä hyvänsä. Tavoitteenani työelämässä on suuntautua B-to-B-puolen myyntiin ja uskon oman ulospäin suuntautuvan persoonani sopivan erinomaisesti sille alalle.

Sanni Ylönen

Vahvuuksiini kuuluvat sosiaalisuus, sanavalmius ja hyvät ihmissuhdetaidot. Työntekijänä olen kunnianhimoinen, sinnikäs ja ahkera. Kaipaan haasteita ja haluan edetä urallani. Olen osaava ja myyvä asiakaspalvelija, jonka tavaramerkkinä toimii aurinkoinen hymy.

Kalliomaa Sami

Yliopettaja, Principal Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358400707536