uutinen 1.7.2020

JAMK järjestää lisähakuja syksyllä alkaviin opintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää kesällä lisähakuja syksyllä 2020 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Kesän lisähaku on oiva tilaisuus hakea tutkintokoulutukseen, mikäli ei tullut kevään yhteishaussa valituksi. Kevään yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.

JAMK järjestää lisähakuja syksyllä alkaviin opintoihin.png

JAMKin kesän lisähaussa on tarjolla aloituspaikkoja agrologin, musiikkipedagogin ja kansainvälisen logistiikan AMK-tutkintoihin sekä urheiluliiketoiminnan YAMK-tutkintoon. Kesän lisähaun kautta valitut pääsevät aloittamaan opintonsa jo syksyllä 2020.

Hakuaika AMK-tutkintoihin on 1.7. – 31.7.2020, klo 15:een saakka. Aloituspaikkoja on tarjolla seuraavasti:

Tämän lisäksi lisähaku on jo avattu englanninkieliseen urheiluliiketoiminnan (Sport Business Management) YAMK-tutkinto-ohjelmaan. Hakuaika on 29.6. – 9.8.2020, klo 15:een saakka:

Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-palvelussa. Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elo-syyskuussa. Tarkemmat hakuohjeet, päivämäärät ja muut lisätiedot löytyvät tutkinto-ohjelmien sivuilta. JAMKin verkkosivuilta löydät tiedot myös mahdollisista muista kesän lisähauistamme.

Lisätietoja:
Hakijapalvelut(at)jamk.fi, 040 556 0409, Jyväskylän ammattikorkeakoulu