Jyväskylän ammattikorkeakoulu on ollut yksi suosituimmista korkeakouluista vuodesta toiseen. Meille tullaan ympäri Suomea ja yli 70 maasta. Haluatko olla yksi meistä? Hae JAMKiin - meillä on paikkoja valituille!

JAMKissa voit opiskella monipuolisesti verkossa, kontaktiopetuksessa tai voit suorittaa opintoja avoimen AMK:n kautta. Mitäpä jos suorittaisit osan tutkinnosta ulkomailla? Jokainen JAMKin opiskelija voi hakea opiskelemaan tai harjoitteluun ulkomaille. Joissain tutkinto-ohjelmissa on myös mahdollista suorittaa kansainvälinen kaksoistutkinto.

   

 

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinto on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka arvostat käytännönläheistä tekemistä. AMK-tutkinto-ohjelmassa opiskelet ryhmässä, lähiopetuksessa ja verkossa. Pääset tekemään runsaasti projekteja, tutustumaan yrittäjyyteen ja kansainvälistymään.

Voit hakea AMK-tutkinto-opiskelijaksi, jos sinulla on toisen asteen tutkinto lukiosta tai ammattiopistosta. Vaihtoehtona on myös hyödyntää avoimen amk:n opintoja.

Voit suorittaa tutkinnon joko päivä- tai monimuotototeutuksena. Opiskelutapa on itsestäsi kiinni: haluatko opiskella täysipäiväisesti päiväopetuksessa vai harkitsetko opintoja työn ohessa? Meillä on myös kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. 

Lue lisää AMK-tutkinnoista

Laajuus: 210–270 opintopistettä

Opiskeluaika: 3,5–4,5 vuotta

Opiskelumuodot: päiväopiskelu, monimuoto-opiskelu

Seuraavat hakuajat:

7. - 20.1.2021 englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

17. - 31.3.2021 suomenkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

> Hakuohjeet

Valitse YAMK-tutkinto - syvennä osaamistasi ja suuntaa uralla eteenpäin

 

YAMK-tutkinnot

YAMK on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet jo työelämässä ja haluat kehittyä ja kehittää. YAMK-opinnot syventävät ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Opit soveltamaan tutkimustietoa niin, että voit hyödyntää sitä työelämän kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Lisäksi koulutus tarjoaa hyvän mahdollisuuden verkostoitua.

Voit työskennellä AMK-tutkintosi mukaisella alalla tai tehdä uraasi uudella alalla. Opinnot voi suorittaa kokonaan työn ohessa. Kontaktipäiviä on kuukaudessa 2 - 4.

Nimensä mukaisesti ylempi ammattikorkeakoulututkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa yliopiston maisteritutkintoa.

Lue lisää YAMK-tutkinnoista 

Laajuus: 60 - 90 op

Opiskeluaika: 1 - 3 vuotta

Opiskelumuoto: päiväopinnot, monimuoto-opinnot

Seuraavat hakuajat:

7. - 20.1.2021 englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

17. - 31.3.2021 suomenkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

> Hakuohjeet

 

Englanninkieliset AMK-tutkinnot

Kielitaito on valttia työelämässä. Miksi et opiskelisi englanniksi?

Englanninkielisiin AMK-tutkinto-ohjelmiimme haetaan korkeakoulujen yhteishaussa. Voit hakea lukioenglannin tasolla. Kielitaitosi kehittyy kuin itsestään opintojesi edetessä.

Opiskelijoita tulee ympäri maailmaa, joten tutustut uusiin kulttuureihin. Kansainvälistymistäsi voit tukea myös suorittamalla harjoittelusi tai vaihtojaksosi ulkomailla. Valmistuneet sijoittuvat usein kansainvälisiin tehtäviin.

Lue lisää englanninkielisistä AMK-tutkinnoista

Laajuus: 210 - 240 ECTS / op

Opiskeluaika: 3,5 - 4 vuotta

Opiskelumuoto: päiväopiskelu

Tutkinnot: Bachelor of Business Administration (tradenomi), Bachelor of Engineering (insinööri), Bachelor of Health Care (sairaanhoitaja), Bachelor of Hospitality Management (restonomi)

Seuraava hakuaika: 7. - 20.1.2021

> Hakuohjeet

 
 

Aiheeseen liittyvää