jamk.fi

   

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinto on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka arvostat käytännönläheistä tekemistä. AMK-tutkinto-ohjelmassa opiskelet ryhmässä, lähiopetuksessa ja verkossa. Pääset tekemään runsaasti projekteja, tutustumaan yrittäjyyteen ja kansainvälistymään.

Voit hakea AMK-tutkinto-opiskelijaksi, jos sinulla on toisen asteen tutkinto lukiosta tai ammattiopistosta. Vaihtoehtona on myös hyödyntää avoimen amk:n opintoja.

Tulevat hakuajat:

Lue lisää AMK-tutkinnoista

Englanninkieliset AMK-tutkinnot

Englanninkielisiin tutkintoihin voit hakea:

> Syksyn yhteishaussa 6. - 20.9.2017 (International Business)

> Kevään yhteishaussa 9. - 24.1.2018 ja 14. - 28.3.2018  (International Business, International Logistics, Degree Programme in Nursing)

Valitse YAMK-tutkinto - syvennä osaamistasi ja suuntaa uralla eteenpäin

YAMK-tutkinnot

YAMK on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet jo työelämässä ja haluat kehittyä ja kehittää. YAMK-opinnot syventävät ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Opit soveltamaan tutkimustietoa niin, että voit hyödyntää sitä työelämän kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Lisäksi koulutus tarjoaa hyvän mahdollisuuden verkostoitua.

Voit työskennellä AMK-tutkintosi mukaisella alalla tai tehdä uraasi uudella alalla. Opinnot voi suorittaa kokonaan työn ohessa. Kontaktipäiviä on kuukaudessa 2 - 4.

Nimensä mukaisesti ylempi ammattikorkeakoulututkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa yliopiston maisteritutkintoa.
Hae opiskelemaan, jos sinulla on alempi korkeakoulututkinto ja kolme vuotta työkokemusta.

Lue lisää YAMK-tutkinnoista 

Hakeminen YAMK-tutkintoihin

Voit katsoa videon myös täältä »
8000
opiskelijaa

JAMKissa opiskelee yli 8000 tutkinto-opiskelijaa, yli 60 eri maasta. Vuosittain meiltä valmistuu yli 1500 opiskelijaa kahdeksan eri alan ammattilaiseksi.