Haluatko seurata muiden jälkiä vai luoda oman polkusi? Ole oman elämäsi suunnannäyttäjä ja hae JAMKiin, uuden sukupolven korkeakouluun.
JAMKissa sinusta tulee asiantuntija, joka on valmis huomisen haasteisiin. Opinnoissasi sinua tukevat alan parhaat asiantuntijat. Saat samalla näköalapaikan tulevaan työhösi harjoittelussa ja projekteissa.
Tervetuloa JAMKiin. Meillä luovuudelle ei laiteta rajoja, vaan ne rikotaan.

 

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinto on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka arvostat käytännönläheistä tekemistä. AMK-tutkinto-ohjelmassa opiskelet ryhmässä, lähiopetuksessa ja verkossa. Pääset tekemään runsaasti projekteja, tutustumaan yrittäjyyteen ja kansainvälistymään.

Voit hakea AMK-tutkinto-opiskelijaksi, jos sinulla on toisen asteen tutkinto lukiosta tai ammattiopistosta. Vaihtoehtona on myös hyödyntää avoimen amk:n opintoja.

Voit suorittaa tutkinnon joko päivä- tai monimuotototeutuksena. Opiskelutapa on itsestäsi kiinni: haluatko opiskella täysipäiväisesti päiväopetuksessa vai harkitsetko opintoja työn ohessa? Meillä on myös kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. 

Lue lisää AMK-tutkinnoista

Laajuus: 210–270 opintopistettä

Opiskeluaika: 3,5–4,5 vuotta

Opiskelumuodot: päiväopiskelu, monimuoto-opiskelu

Seuraavat hakuajat:

5. - 19.1.2022 Kevään 2022 yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

16. - 30.3.2022 Kevään 2022 yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat

> Hakuohjeet

Valitse YAMK-tutkinto - syvennä osaamistasi ja suuntaa uralla eteenpäin

 

YAMK-tutkinnot

YAMK on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet jo työelämässä ja haluat kehittyä ja kehittää. YAMK-opinnot syventävät ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Opit soveltamaan tutkimustietoa niin, että voit hyödyntää sitä työelämän kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Lisäksi koulutus tarjoaa hyvän mahdollisuuden verkostoitua.

Voit työskennellä AMK-tutkintosi mukaisella alalla tai tehdä uraasi uudella alalla. Opinnot voi suorittaa kokonaan työn ohessa. Kontaktipäiviä on kuukaudessa 2 - 4.

Nimensä mukaisesti ylempi ammattikorkeakoulututkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa yliopiston maisteritutkintoa.

Lue lisää YAMK-tutkinnoista 

Laajuus: 60 - 90 op

Opiskeluaika: 1 - 3 vuotta

Opiskelumuoto: päiväopinnot, monimuoto-opinnot

Seuraavat hakuajat:

5. - 19.1.2022 Kevään 2022 yhteishaku, englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

16. - 30.3.2022 Kevään 2022 yhteishaku, suomenkieliset tutkinto-ohjelmat

> Hakuohjeet

 

Englanninkieliset AMK-tutkinnot

Kielitaito on valttia työelämässä. Miksi et opiskelisi englanniksi?

Englanninkielisiin AMK-tutkinto-ohjelmiimme haetaan korkeakoulujen yhteishaussa. Voit hakea lukioenglannin tasolla. Kielitaitosi kehittyy kuin itsestään opintojesi edetessä.

Opiskelijoita tulee ympäri maailmaa, joten tutustut uusiin kulttuureihin. Kansainvälistymistäsi voit tukea myös suorittamalla harjoittelusi tai vaihtojaksosi ulkomailla. Valmistuneet sijoittuvat usein kansainvälisiin tehtäviin.

Lue lisää englanninkielisistä AMK-tutkinnoista

Laajuus: 210 - 240 ECTS / op

Opiskeluaika: 3,5 - 4 vuotta

Opiskelumuoto: päiväopiskelu

Tutkinnot: Bachelor of Business Administration (tradenomi), Bachelor of Engineering (insinööri), Bachelor of Health Care (sairaanhoitaja), Bachelor of Hospitality Management (restonomi) 

> Hakuohjeet

 
 

Aiheeseen liittyvää