Jamk Future Factory® toimeksiantajille

Jamk Future Factory on kaikkiin Jamkin AMK-tasoisiin tutkintoihin kuuluva opintokokonaisuus, jossa ratkotaan eri alojen opiskelijoista muodostuvissa tiimeissä työelämän aitoja kehittämishaasteita ja kehitetään opiskelijoiden yrittäjävalmiuksia!

Tule toimeksiantajaksi Jamk Future Factory opintojaksoille ja avaa ovi Jamkin kaikkien alojen opiskelijoille!

Opintojaksoilla ratkaistavia työelämän kehittämishaasteita keräämme kaikilta työelämän edustajilta; pieniltä yrittäjiltä, isoilta konsortioilta, hankkeilta, TKI-projekteilta ja järjestöiltä. Opiskelijoille Jamk Future Factory tarjoaa monialaisen ja työelämäläheisen projektiopiskelun lisäksi mahdollisuuden kehittää tulevaisuuden työelämätaitojaan, urapolkujaan ja työelämäverkostojaan. Sinulle toimeksiantajana Jamk Future Factory tarjoaa Jamkin monimuotoisen kansainvälisen opiskelijayhteisön omien kehittämishaasteidesi ratkaisijaksi! Lisäksi Jamk Future Factorysta sinä voit löytää hyviä tyyppejä – ehkä jopa tulevaisuuden työvoimaa yrityksellesi!

Työelämän toimeksiantoja ratkotaan sekä InnoFlash- että Tyelämäprojekti -opintojaksoilla. 

Miten toimeksiantajan polku etenee Jamk Future Factoryssa?

  1. Täytät toimeksiantolomakkeen.
  2. Sinuun ollaan yhteydessä ja antamaasi toimeksiantosi muotoillaan yhdessä.
  3. Toimeksiannolle nimetään valmentajat, jotka ohjaavat opiskelijoita työskentelyn aikana.
  4. Opiskelijat jakautuvat toimeksiannoille.
  5. Annat toimeksiannon opiskeijoille.
  6. Tuet opiskelijoita tarpeen tullen projektin toteutuksessa.
  7. Vastaanotat opiskelijoiden aikaansaamat tulokset.
  8. Olemme sinuun yhteydessä ja mietimme seuraavia toimeksiantoideoita yhdessä. 

Paras aika toimeksiannon jättämiselle on nyt!

Lähetäthän toimeksiantoideasi meille hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi toimeksiantajana.

Täytäthän toimeksiantolomakkeelle vähintään yhteystietosi ja kuvaathan lyhyesti ongelmaa, johon toivot ratkaisua. Loput kysymykset voimme käsitellä yhteisessä palaverissa. Käsittelemme lomakkeita ympäri vuoden, ja voit lähettää toimeksiannon meille lomakkeella milloin tahansa. 

Mikäli toivot että toimeksiantosi tulisi ratkaistavaksi InnoFlash -opintojaksolle lähetäthän toimeksiantolomakkeen 15.9 (syksyn toteutuksille) / 15.1 (kevään toteutuksille) mennessä. 

Mikäli toimeksianto Työelämäprojekti -opintojaksolle olisi mielestäsi teidän tilanteeseenne sopiva ratkaisu liikkeellä pitäisi olla vieläkin aikaisemmin. Toivomme että toimeksiantolomakkeet olisivat lähetettynä 31.5 (syksyn toteutuksille) / 1.11 (kevään toteutukselle) mennessä. 

Jätä toimeksianto täyttämällä toimeksiantolomake

Toimeksiantajien kokemuksia

Suomalainen e-urheiluorganisaatio ENCE oli toimeksiantajana InnoFlashissa. ENCE haastoi opiskelijat pohtimaan ENCEn TikTok-tiliä ja sen mahdollista sisältöä. 

Lue lisää
Toimeksiantomme meille valikoituneelle projektiryhmälle oli laadukkaan muuttosuunnitelman laatiminen huomioiden käytössä olevat resurssit ja realiteetit. Halusimme kannustaa ajattelemaan myös uusia ratkaisuja perinteisten lisäksi. Meille oli tärkeää antaa ryhmälle mahdollisimman laajat lähtötiedot ja varata aikaa kaikkiin kysymyksiin vastaamiselle.

Projektiryhmän toiminta oli ensi tapaamisesta asti selkeästi organisoitua, aktiivista ja tiedottaminen sujui hyvin. Koko projektin ajan olimme luottavaisia saavamme tavoitteiden mukaisen muuttosuunnitelman. Tällaisen myös saimme ja enemmänkin. Meillä on nyt käytössä laadukkaasti tehty, visuaalisesti hyvin toteutettu yhtenäinen ja yksityiskohtainen raportti, jota voimme hyödyntää muuton toteutuksessa hyvin laajasti.

Kysy lisää

Hanna-Riikka Kantelinen

Suunnittelija, Administrative Planner
Yrittäjyys ja Innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358504401266